Νέα

ISIL: Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και Λεβάντε.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Egeanboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.431
Πόντοι
2.606
ναι ρε μαλάκα αλλά ο Παπανικολάου δεν σηκώθηκε να πάει με το έτσι θέλω στην Αμερική…

Πήγε στην Γαλλία, έχοντας βρεί θέση στο Ωκεανογραφικό Ινστιτούτο του Μονακό και από κει με συστατική επιστολή του πρίγκηπα του Μονακό Αλβέρτου Α! πήγε στην Αμερική…
...γι αυτο τον προσλαβανε να ραβει κουμπια νυχθημερον για ενα ξεροκομματο....χεσε μας ρε τραμουντανα...θες να σου θυμισω τι λεγανε για τους ελληνες μεταναστες των αρχων του αιωνα στην αμερικη και σε ποση υποληψη τους ειχαν????Μεγαλυτερη αξια ειχε ο σκυλος ρατσας απο εναν ελληνα...

OP
OP
Egeanboy

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
;) συνεχισε ψυχανωμαλο φρικιο...γερα,βγαλε τη χολη σου τουλαχιστον εδω, με τα κακα νικ και τους αιμοδιψεις κουμμουνιστες του σαιτ...σιγουρα οι πλατειες και τα κοριτσακια με τα μινι που περιμενουν να βιαστουν θα ειναι πιο ασφαλη ετσι!
Τύπε βλέπεις φαντάσματα????? :think: :think: :think:

Φοβάσαι σκιές τα βράδια? Ξυπνάς στον ύπνο σου μέσα στον ιδρώτα και νιώθεις πως σε κυνηγάνε?

Αν είμαι εγώ για εσένα κλινική περίπτωση... εσύ χρειάζεσαι είτε υπνωτιστή είτε εξορκιστή να σε επαναφέρει.... :headbang: :headbang: :headbang:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
...γι αυτο τον προσλαβανε να ραβει κουμπια νυχθημερον για ενα ξεροκομματο....χεσε μας ρε τραμουντανα...θες να σου θυμισω τι λεγανε για τους ελληνες μεταναστες των αρχων του αιωνα στην αμερικη και σε ποση υποληψη τους ειχαν????Μεγαλυτερη αξια ειχε ο σκυλος ρατσας απο εναν ελληνα...

ασε μας ρε παπάρα με την βικιπίντια και τις μαλακισμένες πηγές σου… δύο μήνες έμεινε πριν πάρει την θέση στο New York Hospital….

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.431
Πόντοι
2.606
ασε μας ρε παπάρα με την βικιπίντια και τις μαλακισμένες πηγές σου… δύο μήνες έμεινε πριν πάρει την θέση στο New York Hospital….
...Δες ρε το ντοκιμαντερ για τη ζωη του...ασε που δεν χρειαζεται το βικιπιντια για να γνωριζω το κοινωνικο στατους του ελληνα μεταναστη στην αμερικη στις αρχες του αιωνα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
...Δες ρε το ντοκιμαντερ για τη ζωη του...ασε που δεν χρειαζεται το βικιπιντια για να γνωριζω το κοινωνικο στατους του ελληνα μεταναστη στην αμερικη στις αρχες του αιωνα...

σιγά ρε μαλάκα που έσταξε η ουρά του γαιδάρου… από πότε θα υποχρεώσεις κάποιον να βάλει τον άλλον στο σπίτι του και να κοινωνικοποιηθεί μαζί του ??

και φυσικά έτσι είναι οι μετανάστες απανταχού του κόσμου… και οι αμερικάνοι που έρχονται στην Ελλάδα για κάποια μονιμότερη εγκατάσταση σαν άλιεν αντιμετωπιζονται…

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Βλέπεις κάποιο ακροδεξιό κλισέ???  
Μονο ακροδεξια κλισε και αναλυσεις της πουτσας για την λαχταρα σας για τη συγκρουση των πολιτισμων εχεις ανεβασει. Παραμυθακια και μπαμπουλες για ανωριμους του επιπεδου σου δλδ. Να σου θυμισω.

[/font]Το ερώτημα είναι τι θα γίνει στη βαθιά "αποχαυνωμένη" Ευρώπη όταν ετοιμοπόλεμοι και έμπειροι σφαγείς και δήμιοι-αποκεφαλιστές που η ζωή του ανθρώπου έχει λιγότερη αξία από της καμήλας τους, θα γυρίζουν πίσω και θα μένουν στο διπλανό διαμέρισμα με τον Έκφυλο δυτικό.... Μήπως θα  ενταχθούν ειρηνικά? Θα δουλέψουν τίμια?

Όμως αυτή η αδιαφορία επιφέρει σκληρή και βαριά τιμωρία από τον ΤΣΙΧΑΝΤΙΣΤΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ τους!

...Σύντομα σε κάθε Δυτική γειτονιά

Εδω μιλαμε δινεις ρεσιταλ παπαριας:
Απ' οτι διαβάζω ετοιμαζόμαστε για πόλεμο!!

Θα σας μαυρίσω κι  εγώ αλλά δείχνει πλέον πως η ώρα φτάνει! Και αυτό φαίνεται από την παγκόσμια δυστηχία! Πλέον το γέλιο και το χαμόγελο είναι ένα προνόμιο κάποιων ελίτ που ακόμα και σε αυτές είναι ριχό και κορεσμένο! Ο χαμογελαστός και ευτυχισμένος άνθρωπος δεν θέλει τη βία! Τη θέλει ο απελπισμένος και αυτός που δεν έχει τίποτα να χάσει! Και όσοι ετοιμάζουν τους λαούς για πόλεμο φροντίζουν πρώτα να εξαθλιώσουν τις μάζες για να δεχτούν να πολεμήσουν σαν διέξοδο στα προβλήματα!

Και ένας άλλος λόγος που χρειάζεται να γίνει ένα χοντρό Μεσανατολίτικο σκηνικό είναι για να μάθουν να εκτιμάνε όλοι απλά πράγματα! Όσοι γλιτώσουν δηλαδή!
Και η κάθε τσούλα, που το μοναδικό που την ενδιαφέρει είναι το τι θα κάνει την επόμενη μισή ώρα και τα δικαιώματά της σε ισότητα απέναντι στον άντρα όταν έχει να κάνει με κάποιον του στενού της κύκλου, πρέπει να δεχτεί ένα Shock για να καταλάβει ότι δεν είναι όλα δεδομένα στη ζωή...στο βαθμό που έχει μαυρα μεσάνυχτα για όλα τα υπόλοιπα θέματα!
  Δυστηχώς οι λίγες φωνές που προσπαθούν να αφηπνύσουν τον κόσμο χάνονται στα σικέ και στημένα πανηγύρια που προσπαθούν όλοι να πείσουν τους εαυτούς τους πως όλα είναι καλά!
Οι Μουσουλμάνοι όμως λόγω θρησκείας έμειναν εκτός των "πανηγυριών" και είναι οι πρώτοι που αντιλήφθηκαν τη ματαιότητα των πάντων πλήν του ιδεατού Ισλαμικού Κράτους!!

Όλα όσα θα συμβούν ως φυσική εξέλιξη των πραγμάτων ίσως είναι ακόμα αναστρέψιμα...Απλά δεν υπάρχει η βούληση κι έτσι η παγκόσμια ρουλέτα θα ξαναγυρίσει σύντομα...

Sorry για το μαυρισμα της ψυχής όσων κάτσουν και τα διαβάσουν Αυγουστιάτικα

Προέρχονται από ένα ανήσυχο πνέυμα... και ελπίζω απλά να είναι παρανόησή μου και όχι η πραγματικότητα...

Και εδω αποδεικνυεται ποσο ψυχανωμαλο σκουπιδι εισαι, οποτε αει ψοφα.
Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί προσβάλεσε μόνο εσύ από την ακραία Μουσουλμανική συμπεριφορά, ενώ η ίδια η ξέκωλη με το μίνι που έχει "εγκεφαλοπλυθεί" από τους cool μαυροπούς τύπους στα περιοδικά και το MTV, δεν έχει πρόβλημα αν καταφτάσουν κατά ορδές...
Αξίζει κάποια καλύτερη μοίρα σε αυτό το θυλικό από να τη βιάζουν ομαδικά Αραπάδες? 

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Εδω εσυ δεν μας λες τις αποψεις σου για το ολο θεμα...εγω γιατι να ανεβασω σαιτ γεωπ.???? Να κατσω να δικαιολογουμαι σε σενα?? Χεστηκα...για ποιο λογο??? Νομιζεις οτι εχεις αξια??? Εσυ που νομιζεις οτι τα στιγκερ ειναι απειλη??? Βλεπω ποσο κομπαζεις απο γεωπολιτικη κ στρατιωτικη τεχνολογια...
Δεν μας χεζεις λεω γω??? Σου ειπα οτι τις κινησεις του ΙΣΙΣ τις γραφουν τα ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ του στρατου της Συριας... ψαξε κ βρεστα,εγω που παρακολουθω αυτον τον πολεμο απο την αρχη τα βρηκα,και μη μου πεις "ανεβασε τα"...στα αρχιδια μου σε γραφω...
Αλλα ειπαμε... εσυ μαλλον εισαι με τα Ορκ... σε χαλασαν οι βομβαρδισμοι των Ρωσσων...
ελα,παμε το τραγουδακι που ξερεις καλα...
"o say can you see,by the dawn's early night..."
...ή απλα κανεις "βολεμενη αντιπολιτευση" οπως το ΚΚΕ... σε ολα εναντια,και αποψη μηδεν....
Ετσι. Μονο εξεδρα η μπαλα. Πιπα κωλο θα σε πηγαινω οσο ανεβαζεις τις προπαγανδες που διαβαζεις στο RT και sputniknews και ολο η εξεδρα θα σε σωνει.

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Η προσπαθεια μετραει τυπε. Στην κατάστασή σου και τον τηλεφωνικο καταλογο να διαβαζεις καλο σου κανει.

Δες ποιος ανεβαζει αναλυσεις δεκαδων σελιδων (τις οποιες ανεβαζω συχνα μην τολμωντας να συγκρινω τον εαυτο μου με την ευφυια των συγγραφεων, θα μπορουσα απλα να τους αντιγραψω) και ποιος ανεβαζει μαλακιες του στυλ "Η Βυζαντινή αυτοκρατορία αντεπιτίθεται και στέλνει στο διάολο τους διαβολοπειραγμένους καμηλιέρηδες άραβες." και ποιηματακια της πουτσας. Εκει θα καταλαβεις ακομα κι εσυ ποιος ειναι ασχετος, κομπλεξικος και ηλιθιος. Αν οχι, εδω ειμαστε να σου θυμιζουμε καθε μερα. Πρεπει να εισαι κλινικη περιπτωση κρινοντας μονο απο τα ποιηματακια... :idiot:

:jerking:
Ομοιως ισχυουν για σενα αυτα που εγραψα και στον αλλο γαμια:
:2funny: δραματικα γελοιος :- Σε πληροφορω οτι αυτα που εγραψα για τη μουσουλμανκη εσχατολογια ειναι σχετικα ακριβη παντως και γραφτηκαν για να σοκαρουν χριστιανοπροβατα. Νομιζω σε επιασα και σ'αυτο.

4 ξεχωριστές παραθέσεις μου έκανες, δε παίζεσαι εσυ και τα κόμπλεξ σου, μεγάλεεεεε!!!!
Με τους αρθρογράφους που παραθέτεις, κλασική αριστερή χαζομάρα, αντι να λέτε τη γνώμη και τη θέληση σας λέτε οτι διαβάσετε παο άλλους λοβοτομημένα ορκ, χαχαχαχα. Είστε καρκίνος ρε.
Ρε ....μπας και είσαι τζιχαντιστής και δε το μολογάς? πολυ΄τους συμπαθείς βλέπω, όλο υπερ τους μιλας, όποιος τους βαράει ειναι κακός κλπ. Μπααα ουτε αυτό είσαι.
Ενας πρώην αριστεροκουμούνας, ίσως πασόκος που κινήθηκε μεταξύ των δρόμων της επαναστάσεως του αριστερισμού και προδόθηκε απο όλους τους ηγέτες του και τώρα για να μη καταρεύσει τελείως αν δεχτεί την πραγματικότητα προσπαθεί να βρει τρόπο να αποδείξει οτι δεν ισχύει η πραγματικότητα αλλα η φαντασίωση του, για να μη σπάσει τον εγωισμό του.Ντινάιαλ το λένε οι φίλοι σου οι αμερικάνοι. Ποσο θλιβερός εισαι.

OP
OP
Egeanboy

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μονο ακροδεξια κλισε και αναλυσεις της πουτσας για την λαχταρα σας για τη συγκρουση των πολιτισμων εχεις ανεβασει. Παραμυθακια και μπαμπουλες για ανωριμους του επιπεδου σου δλδ. Να σου θυμισω.

Εδω μιλαμε δινεις ρεσιταλ παπαριας:
Και εδω αποδεικνυεται ποσο ψυχανωμαλο σκουπιδι εισαι, οποτε αει ψοφα.
Τελικά είσαι ίδια κοψιά με τον παραπάνω! Με έστειλες βέβαια και για ψόφο με... περίσσιο σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή... Ουπς sorry ... είμαι σκουπίδι, το ξέχασα... Δεν έχω χώρο και θέση επι της γης και βρωμίζω και με τα ποστ μου το παρόντα διαδικτυακό χώρο ...
Βρήκες την λύση στα προβλήματα στο μυαλό σου αν ψοφήσουν όσοι δεν συμφωνούν μαζί σου! Και στο παρόν θρέντ δεν έχω εκφέρει ακραίες απόψεις.. Απορώ προς τι τόσο μίσος... Ας κρίνουν οι αναγνώστες...

OP
OP
Egeanboy

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

O Μέγας Βλαδίμηρος παρεμβαίνει υπερ μας! Αλλάζουν όλα! Κάτω το ψευοτρωμέικο. Ήρθαμε και η γη τρέμειιιιι!!!!!
Οι Χαλβάδες της Ευρώπης 15 χρόνια και παραπάνω δεν έχουν δει ποτέ καμιά παραβίαση?????

Που θεωρητικά είναι και Ευρωπαϊκός χώρος :jerking:

Δεν ξέρω τι συμφέροντα έχουν οι Ρώσοι για να τα λένε αυτά αλλά οι Ευρωπαίοι δεν έχουν κανένα μα κανένα????

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
4 ξεχωριστές παραθέσεις μου έκανες, δε παίζεσαι εσυ και τα κόμπλεξ σου, μεγάλεεεεε!!!!
Με τους αρθρογράφους που παραθέτεις, κλασική αριστερή χαζομάρα, αντι να λέτε τη γνώμη και τη θέληση σας λέτε οτι διαβάσετε παο άλλους λοβοτομημένα ορκ, χαχαχαχα. Είστε καρκίνος ρε.
Ρε ....μπας και είσαι τζιχαντιστής και δε το μολογάς? πολυ΄τους συμπαθείς βλέπω, όλο υπερ τους μιλας, όποιος τους βαράει ειναι κακός κλπ. Μπααα ουτε αυτό είσαι.
Ενας πρώην αριστεροκουμούνας, ίσως πασόκος που κινήθηκε μεταξύ των δρόμων της επαναστάσεως του αριστερισμού και προδόθηκε απο όλους τους ηγέτες του και τώρα για να μη καταρεύσει τελείως αν δεχτεί την πραγματικότητα προσπαθεί να βρει τρόπο να αποδείξει οτι δεν ισχύει η πραγματικότητα αλλα η φαντασίωση του, για να μη σπάσει τον εγωισμό του.Ντινάιαλ το λένε οι φίλοι σου οι αμερικάνοι. Ποσο θλιβερός εισαι.
Αν ανοιξεις τα ματια σου ηλιθιε θα δεις οτι και τη γνωμη μου λεω και αξιοπιστες πηγες ανεβαζω. Βεβαια για ενα λοβοτομημενο σαν κι εσενα οτιδηποτε δε συνοδευεται απο αναρθρες κραυγες και οπαδιλικια δε μετραει για γνωμη. Συνεχισε να ανεβαζεις ποιηματακια της πουτσας σαν σωστος ψυχανωμαλος πορωμενος και αλαλαγμους για τα τζιχαντια που σκοτωνουν και καλα οι Ρωσσοι. Παντα με λινκς απο Ρωσσικη προπαγανδα. Τα ιδια θα ακους οσο το κανεις ομως. Και να θυμασαι:

Αναρωτιεμαι τοσοι γαμιαδες ισλαμοπιθηκιων εδω μεσα με μεγαλα λογια, το λογικο επομενο βημα θα ηταν να πανε να βοηθησουν τους Κουρδους. Πολλοι Αμερικανοι το εχουν κανει αυτο. Εκτος βεβαια και αν τα μεγαλα λογια και τα γαμισια ειναι απλα μοστρα στην προσπαθεια να ταισουν ευθραυστους εγωισμους και συμπλεγματα κατωτεροτητας/ανωτεροτητας. Χμμμ, πραγματικα, ποσο γελοιο και δειλο ειναι να γαματε ετσι απο τον καναπε με bits και bytes, να γραφετε θα τους κανουμε εκεινο και το αλλο, ενω περιμενετε απο αλλους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα? :-

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Ετσι. Μονο εξεδρα η μπαλα. Πιπα κωλο θα σε πηγαινω οσο ανεβαζεις τις προπαγανδες που διαβαζεις στο RT και sputniknews και ολο η εξεδρα θα σε σωνει.
Γιατι εσυ κανεις συζητηση για να μιλησω μαζι σου???... αντε πες αποψη...ή μηπως σε λενε Τσαμπικο,μενεις Ροδο,και κανετε τρελιτσες με τα Πακια και τα Αφγανα που βρισκεις στις παραλιες...και αρα σε βολευει η ολη κατασταση...
Και ο αλλος το ιδιο με μενα εγραψε... οποιος χτυπαει τον ΙΣΙΣ,εσυ στραβωνεις... τυπε,σε καταλαβαμε...επεσε φως και φανηκες...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Μην το κουράζετε, οι πολιτισμοί έχουν συγκρουστεί προ πολλού. Και επί Περσών και επί Παπών και επί Τσαρίνας και επί Άγγλο-Γάλλων. Σήμερα πολύ περισσότερο από ποτέ η Δύση και η Ρωσία έχουν την τρομακτικότερη υπεροχή όπλων και οργάνωσης έναντι της Μέσης Ανατολής παρά ποτέ. Αυτό που βλέπουμε δεν είναι σύγκρουση πολιτισμών, αυτή η έκβαση έχει ιστορικά κριθεί. Αυτό που βλέπουμε είναι σύγκρουση συμφερόντων. Ξέρουν ότι δεν κινδυνεύουν ουσιαστικά για αυτό παίζουν το διαίρει και βασίλευε. Τα άλλα με την ανάμιξη πληθυσμών και τις τριβές είναι πολιτικά Ευρωπαϊκά δικά μας που μας ξέφυγε η οικονομική ελίτ και αποφάσισε να γίνουμε Ενωμένες Πολιτείες χωρίς ωκεανούς ανάμεσα. Δεν είχανε Ινδιάνους όμως ώσπου να που έρχονται απέξω. Αλλά αυτά αλλάζουν. Στο τέλος πάντα επικρατεί η πρακτική και μπαίνει πόστα. Εντωμεταξύ θα μας ταλαιπωρούν με τις οικονομικές ονειρώξεις τους και τις παρενέργειες τους μέχρι να μετρήσουν ότι δεν βγάζει κάπου. Πράγμα που πάντα το τρώει στη μάπα ο απλός πολίτης και το χωνεύει το σύστημα τελευταίο γιατί οι άνθρωποι του ζουν απομονωμένοι κοινωνικά σε οάσεις ασφάλειας.

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
maxresdefault-1024x576.jpg

URL]]

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
ΟΥΤΕ σαριες ουτε σαρες σαν και σενα γουσταρω παλιοαδερφατο,που χωριζεται ανθρωπους σε πιστους και απιστους,σε μαυρους και ασπρους σε πλουσιους και φτωχους...ειστε ο πατος του ανθρωπινου ειδους γελοιε..πορδες που κατα λαθος εγιναν διποδα ζωα ....ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΠΑΛΙΟΜΠΙΝΕ ΑΠΟΠΑΤΕ....ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΠΑΘΟΓΟΝΟ ΕΙΣΑΙ...ΣΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ...ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ....ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΑΡΑΔΕΣ ΣΟΥ...Μη με ξαναπαραθεσεις ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΡΩΣ Χ ΚΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ..ΤΕΜΠΕΛΙΚΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ....ΛΑΝΕΙΤ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΟ!!!

Πιάστηκες λούγκρα. Γιατί τα πουστράκια το γυρίζετε όλο στα σπουστριλίκια?
Και η Τσαμπίκα τα ίδια έκανε.
Πάντως στο post σου με εντυπωσιάζει ο πλούτος των επιχειρημάτων σου.
Λοιπόν αν γουστάρεις μαύρες πούτσες τράβα στην αραπιά.
Καταλαβαίνω των πόνο σου, αν ερχόταν εδώ σκανδιναβές μετανάστριες, θα εκνευριζόμουν αν κάποιοι ήθελαν να τις διώξουν.
Τράβα κατά Μέση Ανατολή να ζήσεις την καθημερινότητα αυτών που μας κουβαλιούνται εδώ και μετά έλα να μας τα περιγράψεις.
Και άλλη φορά μην περιμένεις να βγω off line για να αρχίζεις να βρίζεις

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ακομα περιμενω πουστρακο, γκεμπελισκο:

Ρε τύπε, εσύ έχεις απάντηση στο γιατί είσαι αριστερός μετά την κατάρρευση του κομμουνισμού σε όλο τον πλανήτη πλην της Β. Κορέας?
Σε έχει δει γιατρός για αυτό?
Ο μεγαλύτερος σφαγέας που έχει περάσει από τον πλανήτη ήταν ο Στάλιν που θαυμάζεις εσύ.
Δειξε που υποστηριξα τον Σταλιν ή την ιδεολογια καποιου κομμουνιστη ηγετη, ιδιαιτερα σταλινικης αποχρωσης, ή πιες τα χυσακια μου σαν καλος γκεμπελισκος. :pipa1: Το οτι αναρωτιεσαι γιατι ειμαι αριστερος αφου πεθανε ο Σταλιν ή απετυχε ο κομμουνισμος δε μου δινει και πολλες ελπιδες για την εγκεφαλικη σου δραστηριοτητα παντως. :- Οποτε μηδενικες ελπιδες και για απαντηση.

Το σημειωνω οτι δεν εχεις απαντηση στην ερωτηση για ολα τα εις -ακια που θαυμαζετε εγκληματιες πολεμου. Πιστευω οτι κατα βαθος μισειτε και συχαινεστε κι εσεις τους εαυτους σας, οποτε το μισος σας πλημμυριζει την υπαρξη. Παρτυ θα εκανε ο Φρόιντ.

Τοσο δειλος που δε μπορεις να παραδεχτεις καν οτι εισαι απλα ενας γκεμπελισκος της σειρας? Τοσο πουστρακι πια?

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Ακομα περιμενω πουστρακο, γκεμπελισκο:
Δειξε που υποστηριξα τον Σταλιν ή την ιδεολογια καποιου κομμουνιστη ηγετη, ιδιαιτερα σταλινικης αποχρωσης, ή πιες τα χυσακια μου σαν καλος γκεμπελισκος. :pipa1: Το οτι αναρωτιεσαι γιατι ειμαι αριστερος αφου πεθανε ο Σταλιν ή απετυχε ο κομμουνισμος δε μου δινει και πολλες ελπιδες για την εγκεφαλικη σου δραστηριοτητα παντως. :- Οποτε μηδενικες ελπιδες και για απαντηση.

Το σημειωνω οτι δεν εχεις απαντηση στην ερωτηση για ολα τα εις -ακια που θαυμαζετε εγκληματιες πολεμου. Πιστευω οτι κατα βαθος μισειτε και συχαινεστε κι εσεις τους εαυτους σας, οποτε το μισος σας πλημμυριζει την υπαρξη. Παρτυ θα εκανε ο Φρόιντ.

Τοσο δειλος που δε μπορεις να παραδεχτεις καν οτι εισαι απλα ενας γκεμπελισκος της σειρας? Τοσο πουστρακι πια?

Nαι τύπε, υπάρχουν αριστεροί που δεν θαυμάζουν τον Στάλιν όπως υπάρχουν και ναζί που δεν θαυμάζουν τον Χίτλερ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom