You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ISIL: Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και Λεβάντε.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Egeanboy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 135K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Με το kosher meat που απαγορευεται το stunning και γινεται με μαχαιρι (ακριβως οπως το halal) ολα καλα? Επειδη δε γραφει τιποτα γι'αυτο η dailymail? Ή επειδη οι Εβραιοι ειναι "οι καλοι"? Οι Εβραϊκες συνοικιες εχουν ενσωματωθει στο Λονδινο? Ασε, εχω περασει.
Το προβλημα που αντιμετωπιζει η Ελλαδα και η Βρετανια και η Γερμανια με τους λαθρο ειναι επειδη τους φτιαχνουμε κοσερ και χαλαλ και τ'αρχιδια μου κουνιουνται ή μηπως επειδη ακριβως αυτοι που γκρινιαζουν για τους λαθρο (Βρετανια, Γερμανια) ειναι οι κατ'εξοχην δημιουργοι των συνθηκων για να φυγουν απο τη χωρα τους?
Μονοι τους το δημιουργησαν το μπουρδελο στη Συρια οι μουσουλμανοι? Ποιος πλημμυρισε τη χωρα με οπλα? Ποιος πουλησε τα οπλα στους συμμαχους του ΝΑΤΟ για να πλημμυρισουν κι αυτοι τη χωρα με οπλα σε καθε τελευταιο τζιχαντιστη? Ποιος φρουρουσε τα συνορα της Συριας και εδωσε αδεια να περασουν τα οπλα προς τζιχαντιστες ανεξαιρετως? Ακριβως αυτοι που γκρινιαζουν τωρα για τους λαθρο με αρχηγο τον Αμερικανο βεβαιως.
Μονοι τους το δημιουργησαν το μπουρδελο στη Συρια οι μουσουλμανοι? Απο ιδιο σημειο αρχισαν με την Αιγυπτο, αλλα κατεληξαν σε αντιθετα σημεια. Πώς γινεται αυτο? Δε σου κανει εντυπωση? ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ μπουρδελο θα ειχε γινει στην Αιγυπτο που ειναι και καλα τοσο ωραια σημερα με τον Σισι, το υποχειριο των Αμερικανων. Συρια θα ηταν η Αιγυπτος αν δεν ειχε πετυχει ο Σισι και υπηρχε στη θεση του ενα ισχυρο εχθρικο προς τον Αμερικανο καθεστως.
Το προβλημα που αντιμετωπιζει η Ελλαδα και η Βρετανια και η Γερμανια με τους λαθρο ειναι επειδη τους φτιαχνουμε κοσερ και χαλαλ και τ'αρχιδια μου κουνιουνται ή μηπως επειδη ακριβως αυτοι που γκρινιαζουν για τους λαθρο (Βρετανια, Γερμανια) ειναι οι κατ'εξοχην δημιουργοι των συνθηκων για να φυγουν απο τη χωρα τους?
Μονοι τους το δημιουργησαν το μπουρδελο στη Συρια οι μουσουλμανοι? Ποιος πλημμυρισε τη χωρα με οπλα? Ποιος πουλησε τα οπλα στους συμμαχους του ΝΑΤΟ για να πλημμυρισουν κι αυτοι τη χωρα με οπλα σε καθε τελευταιο τζιχαντιστη? Ποιος φρουρουσε τα συνορα της Συριας και εδωσε αδεια να περασουν τα οπλα προς τζιχαντιστες ανεξαιρετως? Ακριβως αυτοι που γκρινιαζουν τωρα για τους λαθρο με αρχηγο τον Αμερικανο βεβαιως.
Μονοι τους το δημιουργησαν το μπουρδελο στη Συρια οι μουσουλμανοι? Απο ιδιο σημειο αρχισαν με την Αιγυπτο, αλλα κατεληξαν σε αντιθετα σημεια. Πώς γινεται αυτο? Δε σου κανει εντυπωση? ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ μπουρδελο θα ειχε γινει στην Αιγυπτο που ειναι και καλα τοσο ωραια σημερα με τον Σισι, το υποχειριο των Αμερικανων. Συρια θα ηταν η Αιγυπτος αν δεν ειχε πετυχει ο Σισι και υπηρχε στη θεση του ενα ισχυρο εχθρικο προς τον Αμερικανο καθεστως.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
...και ποτε κινδυνευσε η ζωη σου ρε απο ενα 5χρονο παιδι που πνιγηκε ανοικτα της λαμπεντουσα???? ..και αν αυτο το παιδι ειχε μια ευκαιρια στη ζωη και ανακαλυπτε ενα φαρμακο για καποια μορφη καρκινου? ...ρε τα θες αυτα που γραφεις? ...
δεν ευθυνομαι εγώ ούτε για τον πνιγμό του ούτε για το μπάχαλο στην πατρίδα του αλλά οι γενιά των γονέων του…
(όπως σκούζουν τα δικά μας παιδάκια για το χρέος που δεν το δημιουργήσανε αλλά το κληρονομήσανε)…
από εκεί να ζητηθούν οι ευθύνες λοιπόν και όχι από την Ευρώπη που δεν δίνει ευκαιρίες στο παιδί αυτό…
και όπως υπάρχει η Ευρωπαική Ενωση στην οποία επιτρέπεται η ελεύθερη διακίνηση αγαθών και εγκατάσταση πολιτών της (στην οποία για να ενταχθούμε κάναμε ορισμένες παραχωρήσεις) έτσι υπάρχει και μία Αραβική Ενωση… γιατί δεν κάνει κάτι αντίστοιχο?
πρέπει να καταλάβεις ότι η Ευρώπη δεν μπορεί εσαεί να θεωρείται υπόλογη για όλα τα κακά που συμβαίνουν στον κόσμο, ούτε να απαιτείται από αυτήν να τα διορθώσει όλα κάνοντας το σκατό της παξιμάδι και διακινδυνεύοντας την ευημερία των κατοίκων της…
εκτός αν … αυτοί που τόσο πολύ θέλουν να γευτούν τον ευρωπαικό παράδεισο και τις ευκαιρίες που αυτός παρέχει δώσουν το δικαίωμα στην Ευρώπη να έχει λόγο στις χώρες τους … τότε κάτι μπορεί να γίνει…
αλλά και την πίττα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο δεν γίνεται…
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Το ποστ μου απευθυνόταν στον μέσο αναγνώστη και σχετικά νεαρής ηλικίας! Εσείς που κατατάσσετε τον εαυτόν σας στους πνευματικά ανώτερους θα παρακαλέσω να μην ειρωνεύεστε και να απαντάτε επί της ουσίας... Πιστεύετε πως ο Δυτικός κόσμος είναι άτρωτος και με πολίτες συνειδητοποιημένους ?Αναλυση εις βαθος ως αναμενετω. Κανεις το μπου περηφανο! Θα ηθελα να μας αναλυσεις επισης το καινουργιο της Taylor Swift και του Justin Bieber παρακαλω. Αν εχεις χρονο. Γιατι νομιζω ειναι πιο πολυπλοκα αυτα τα δυο απο του Guetta.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Με το kosher meat που απαγορευεται το stunning και γινεται με μαχαιρι (ακριβως οπως το halal) ολα καλα? Επειδη δε γραφει τιποτα γι'αυτο η dailymail? Ή επειδη οι Εβραιοι ειναι "οι καλοι"? Οι Εβραϊκες συνοικιες εχουν ενσωματωθει στο Λονδινο? Ασε, εχω περασει.
δεν έχω δει Εβραίους στην Αγγλία που να απαιτούνε να μην περνάει από την γειτονιά τους κοπέλλα με μίνι γιατί τους προσβάλλει… αντίθετα έχω δεί πολλές περιπτώσεις σε γειτονιές μουσουλμάνων …
και κανένας δεν απαίτησε να παρατήσουν ήθη και έθιμα… να μην απαιτούν να τα επιβάλλουν θέλουμε και όταν έρχονται σε επαφή με τους άλλους να μην έχουν ειδικές απαιτήσεις θέλουμε…
ναι μόνοι τους τον δημιουργήσανε…
δεν νομίζω τα καλάσνικοφ να κατασκευάζονται από βιομηχανίες όπλων της ΕΕ
και όσο για τις πωλήσεις όπλων τι θέλεις να κάνουμε ? να τις απαγορεύσουμε ? πολύ καλά εμπάργκο σε ΟΛΑ… τίποτε δεν πουλιέται και τίποτε δεν αγοράζεται από τις χώρες αυτές και ξεμπερδέψαμε… και σε ότι αφορά το πετρέλαιο έχει η Βενεζουέλα, ο Ισημερινός, η Νιγηρία, η Νορβηγία και η Ρωσία (ααα ξέχασα αυτοί δεν είναι καλοί)…
ξεχασες την λιβυη στα πετρελαια,αληθεια ποιοι το εχουν τωρα τα δικαιωματα,επισης τα πετρελαια της ισις με τι πλοια διακινουνται?με ελληνικα μηπως?οσο για νορβηγια αστο η stat oil παει χαλια απελυσε ενα σωρο κοσμο,δες και την μετοχη της στην wall street,και ποσο εχει χαλια παει η νορβηγικη κορωνα,αν και αυτο δεν θεμα συζητησης εδωδεν έχω δει Εβραίους στην Αγγλία που να απαιτούνε να μην περνάει από την γειτονιά τους κοπέλλα με μίνι γιατί τους προσβάλλει… αντίθετα έχω δεί πολλές περιπτώσεις σε γειτονιές μουσουλμάνων …
και κανένας δεν απαίτησε να παρατήσουν ήθη και έθιμα… να μην απαιτούν να τα επιβάλλουν θέλουμε και όταν έρχονται σε επαφή με τους άλλους να μην έχουν ειδικές απαιτήσεις θέλουμε…
και όσο για τις πωλήσεις όπλων τι θέλεις να κάνουμε ? να τις απαγορεύσουμε ? πολύ καλά εμπάργκο σε ΟΛΑ… τίποτε δεν πουλιέται και τίποτε δεν αγοράζεται από τις χώρες αυτές και ξεμπερδέψαμε… και σε ότι αφορά το πετρέλαιο έχει η Βενεζουέλα, ο Ισημερινός, η Νιγηρία, η Νορβηγία και η Ρωσία (ααα ξέχασα αυτοί δεν είναι καλοί)…
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Με καλασνικοφ ριξανε τη μιση αεροπορια του Ασσαντ?
Με καλασνικοφ ξεπαστρεψανε τα τανκς του Ασσαντ?
Στη Συρια κατασκευαζονται τα εκατονταδες Χαμβι που εχουν και χρησιμοποιουν ως car bombs, ενω ο Αμερικανικος στρατος εχει δεκαετιες τωρα ως πρακτικη να καταστρεφει οτι εξοπλισμο κινδυνευει να πεσει στα χερια του αντιπαλου?
Ποιος πουλαει οπλα στους κακους Σαουδικη Αραβια και το Καταρ αν οχι η ΕΕ και η Αμερικη? Δε φτιαχνονται στην ΕΕ αυτα τα οπλα?
Ποιος δινει το έδαφός του για να εχει το κεντρο επιχειρησεων των drones o Αμερικανος, που χωρις αυτο θα ηταν σχεδον αχρηστα λογω αποστασης? Ποιος? Η Γερμανια? Δεν ειναι αρχηγος της ΕΕ η Γερμανια? Στη συνεχεια αυτα τα drones δινουν γαμους ως στοχο στη Σαουδικη Αραβια στην Υεμενη ή χτυπανε "militants" (ο ορισμος www.washingtonsblog.com/2012/06/u-s-labels-all-young-men-in-battle-zones-as-militants-and-american-soil-is-now-considered-a-battle-zone.html]εδω[/url] κι www.salon.com/2012/05/29/militants_media_propaganda/]εδω[/url]) στο Πακισταν και στο Αφγανισταν. Ενω ταυτοχρονα δεν ενδιαφερονται να δουν τι ειδους Αμερικανικα οπλα θα πεσουν στα χερια του ISIS στο Ιρακ...
Ποιοι ειναι στα συνορα Τουρκιας-Συριας και Ιορδανιας-Συριας που οι κακοι Καταρ και Σαουδικη Αραβια περνανε τα οπλα τους? Ακομα και τα καλασνικοφ, οπου κι αν φτιαχνονται, απο εκει περνανε.
Ποιος ειναι απο τα μεγαλυτερα supply routes του ISIS αν οχι ο μεγας συμμαχος των Αμερικανων και μελος του ΝΑΤΟ, Τουρκια? Ο οποιος βομβαρδιζει Κουρδους εντος Συριας χωρις να ακουγεται κιχ. Θα μπορουσε να πει κανεις δηλαδη οτι το ΝΑΤΟ βομβαρδιζει Κουρδους εντος Συριας που μαχονται το μισητο ISIS...??? Ποιος ειναι 4 χρονια τωρα σε αυτα τα ιδια συνορα να εφοδιαζει με οπλα τους "moderate rebels". Μαλλον θα εχουν γλαυκωμα και δε θα βλεπουν τι περναει απο αυτα τα συνορα, δεν εξηγειται αλλιως.
Ποιοι κανανε πουτανα τη Λιβυη και μετα www.lrb.co.uk/v36/n08/seymour-m-hersh/the-red-line-and-the-rat-line]στελναν καραβιες με οπλα στη Συρια[/url] σε οποιον τζιχαντιστη λαχει?
Αυτο που εγραψα για τη συγκριση Αιγυπτου - Συριας περασε χιλιομετρα πανω απο το κεφαλι σου, ε?
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Αν ποτε γραψεις τιποτα της προκοπης και οχι παραμυθακια για παιδακια και ακροδεξια κλισε εδω μεσα μπορει να απαντησω. Προς το παρον δε νομιζω οτι κερδιζω κατι απο μια κουβεντα μαζι σου.Το ποστ μου απευθυνόταν στον μέσο αναγνώστη και σχετικά νεαρής ηλικίας! Εσείς που κατατάσσετε τον εαυτόν σας στους πνευματικά ανώτερους θα παρακαλέσω να μην ειρωνεύεστε και να απαντάτε επί της ουσίας... Πιστεύετε πως ο Δυτικός κόσμος είναι άτρωτος και με πολίτες συνειδητοποιημένους ?
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί προσβάλεσε μόνο εσύ από την ακραία Μουσουλμανική συμπεριφορά, ενώ η ίδια η ξέκωλη με το μίνι που έχει "εγκεφαλοπλυθεί" από τους cool μαυροπούς τύπους στα περιοδικά και το MTV, δεν έχει πρόβλημα αν καταφτάσουν κατά ορδές...δεν έχω δει Εβραίους στην Αγγλία που να απαιτούνε να μην περνάει από την γειτονιά τους κοπέλλα με μίνι γιατί τους προσβάλλει… αντίθετα έχω δεί πολλές περιπτώσεις σε γειτονιές μουσουλμάνων …
Αξίζει κάποια καλύτερη μοίρα σε αυτό το θυλικό από να τη βιάζουν ομαδικά Αραπάδες?
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.431
- Πόντοι
- 2.606
....μιλαμε για πολλα κιλα μαστουρας και ψυχικης διαταραχης σε συνδυασμο με ακραιες σεξουαλικες διαταραχες....εισαι σε πολυ καλο δρομο για δεσιμο!Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί προσβάλεσε μόνο εσύ από την ακραία Μουσουλμανική συμπεριφορά, ενώ η ίδια η ξέκωλη με το μίνι που έχει "εγκεφαλοπλυθεί" από τους cool μαυροπούς τύπους στα περιοδικά και το MTV, δεν έχει πρόβλημα αν καταφτάσουν κατά ορδές...
Αξίζει κάποια καλύτερη μοίρα σε αυτό το θυλικό από να τη βιάζουν ομαδικά Αραπάδες?
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
ανακαλυπτε ενα φαρμακο για καποια μορφη καρκινου?
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Παίρνεις και στυλάκι όταν τα λες αυτά? Πιστεύω πως κάνεις και κύκλους καπνού με στριφτό τσιγαράκι από ικανοποίηση πως με απαξίωσες.......μιλαμε για πολλα κιλα μαστουρας και ψυχικης διαταραχης σε συνδυασμο με ακραιες σεξουαλικες διαταραχες....εισαι σε πολυ καλο δρομο για δεσιμο!
Εδω εσυ δεν μας λες τις αποψεις σου για το ολο θεμα...εγω γιατι να ανεβασω σαιτ γεωπ.???? Να κατσω να δικαιολογουμαι σε σενα?? Χεστηκα...για ποιο λογο??? Νομιζεις οτι εχεις αξια??? Εσυ που νομιζεις οτι τα στιγκερ ειναι απειλη??? Βλεπω ποσο κομπαζεις απο γεωπολιτικη κ στρατιωτικη τεχνολογια...Ειπα 75%, ξερεις τι σημαινει αυτο το συμβολακι, το "%"? ... Ανοιξε τα ματια σου γελοιε να δεις γιατι και τι γραφω εδω μεσα. Δεν ειμαι κανενα πορωμενο παιδαρελι σαν κι εσενα και τους ομοιους σου. Δε χρειαζεται να διαλεξω στρατοπεδο. Απλα σου τριβω στη μαπα τις βλακειες που γραφεις οτι παρελυσε το ISIS και τα γαμησαν ολα οι Ρωσσοι μεσα σε δυο μερες. Δες ποιος ανεβαζει προπαγανδιστικα βιντεο και ποιος ανεβαζει αναλυσεις εδω μεσα και κρινε. Ακομα ομως να μας ανεβασεις καμια αναλυση απο τους "καθηγητες γεωπολιτικης" που διαβαζεις. Μονο προπαγανδες απο RT και sputniknews ξερεις να ανεβαζεις. Γι'αυτο κρινεσαι. Και οσο ανεβαζεις ασχετες προπαγανδες σαν πορωμενο παιδαρελι τοσο θα σε πηγαινω πιπα κωλο και δε θα μου απαντας στα ερωτηματα ακομα και μετα απο 10 ποστ. Μονη λυση ειναι να το κοψεις.
Δεν μας χεζεις λεω γω??? Σου ειπα οτι τις κινησεις του ΙΣΙΣ τις γραφουν τα ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ του στρατου της Συριας... ψαξε κ βρεστα,εγω που παρακολουθω αυτον τον πολεμο απο την αρχη τα βρηκα,και μη μου πεις "ανεβασε τα"...στα αρχιδια μου σε γραφω...
Αλλα ειπαμε... εσυ μαλλον εισαι με τα Ορκ... σε χαλασαν οι βομβαρδισμοι των Ρωσσων...
ελα,παμε το τραγουδακι που ξερεις καλα...
"o say can you see,by the dawn's early night..."
...ή απλα κανεις "βολεμενη αντιπολιτευση" οπως το ΚΚΕ... σε ολα εναντια,και αποψη μηδεν....
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.431
- Πόντοι
- 2.606
ME τα απειρως τραγικα και ψυχανωμαλα που γραφεις απαξιωνεσαι μονος σου.....συνεχισε ετσι και σε βλεπω συντομα με κερδισμενο δικο σου δωματιο!σα συμβουλη -αν θες -ξεκινα να επισκεπτεσαι ψυχιατρο...εισαι πολυ δυνατο περιστατικο και στα ορια της αποκλισης...Παίρνεις και στυλάκι όταν τα λες αυτά? Πιστεύω πως κάνεις και κύκλους καπνού με στριφτό τσιγαράκι από ικανοποίηση πως με απαξίωσες...
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.431
- Πόντοι
- 2.606
...μπουλη ,να υποθεσω πως δεν γνωριζεις βεβαια τον ογκολιθο της ιατρικης ,απο την κυμη ευβοιας, που μεγαλουργησε στο αμερικα.....
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Όπως παρατηρείς έχω πολύ κριτική στάση στη διαμάχη "Εμείς" ή αυτοί!!!Αν ποτε γραψεις τιποτα της προκοπης και οχι παραμυθακια για παιδακια και ακροδεξια κλισε εδω μεσα μπορει να απαντησω. Προς το παρον δε νομιζω οτι κερδιζω κατι απο μια κουβεντα μαζι σου.
Και ούτε πιστεύω πως οι κορώνες του στυλ θα τους γαμήσουμε , αφανίσουμε, εξαϋλώσουμε κτλ κτλ είναι σοβαρές και οι βόμβες δεν λύνουν προβλήματα!!!
Δεν ξέρουμε ποιοι είμαστε πλέον "Εμείς" και ποιους αφορά πλέον αυτός ο όρος.. Πως θα τα βάλουμε με αυτούς που τουλάχιστον έστω και πρωτόγονα ξέρουν να αυτοπροσδιοριστούν...
Βλέπεις κάποιο ακροδεξιό κλισέ???
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Μου θυμίζεις Τσιουάουα που γαυγίζει σε όποιον βρει με πλήρη αυτοπεποίθηση πως γαμάει και δέρνει...ME τα απειρως τραγικα και ψυχανωμαλα που γραφεις απαξιωνεσαι μονος σου.....συνεχισε ετσι και σε βλεπω συντομα με κερδισμενο δικο σου δωματιο!σα συμβουλη -αν θες -ξεκινα να επισκεπτεσαι ψυχιατρο...εισαι πολυ δυνατο περιστατικο και στα ορια της αποκλισης...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
...μπουλη ,να υποθεσω πως δεν γνωριζεις βεβαια τον ογκολιθο της ιατρικης ,απο την κυμη ευβοιας, που μεγαλουργησε στο αμερικα.....
ναι ρε μαλάκα αλλά ο Παπανικολάου δεν σηκώθηκε να πάει με το έτσι θέλω στην Αμερική…
Πήγε στην Γαλλία, έχοντας βρεί θέση στο Ωκεανογραφικό Ινστιτούτο του Μονακό και από κει με συστατική επιστολή του πρίγκηπα του Μονακό Αλβέρτου Α! πήγε στην Αμερική…
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.431
- Πόντοι
- 2.606
;) συνεχισε ψυχανωμαλο φρικιο...γερα,βγαλε τη χολη σου τουλαχιστον εδω, με τα κακα νικ και τους αιμοδιψεις κουμμουνιστες του σαιτ...σιγουρα οι πλατειες και τα κοριτσακια με τα μινι που περιμενουν να βιαστουν θα ειναι πιο ασφαλη ετσι!Μου θυμίζεις Τσιουάουα που γαυγίζει σε όποιον βρει με πλήρη αυτοπεποίθηση πως γαμάει και δέρνει...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 532
- Εμφανίσεις
- 12K