Νέα

ISIL: Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και Λεβάντε.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Egeanboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Egeanboy

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Για πρώτη φορά καταγράφεται 10χρονο αγόρι να αποκεφαλίζει Σύρο αιχμάλωτο των τζιχαντιστών...

Στις παραπάνω φωτογραφίες υπάρχει η αμφιβολία πως δεν βλέπουμε αίμα στη στολή του μικρού αλλά ούτε και το θύμα ολόκληρο με κομένο το κεφάλι! Όπως ήδη έχει διαρρεύσει οι τζιχαντιστές κάνουν 5-10 εικονικές εκτελέσεις πριν προχωρίσουν στη πραγματική...Γι αυτό είναι και τόσο χαλαροί οι υποψήφιοι προς αποκεφαλισμό... Ίσως δόθηκαν χάρες  σε "συνεργάσιμους" και έτσι προσπαθούν να γλιτώσουν!...μικρά γράμματα όμως αυτά! Το μήνυμα φρίκης το περνάνε είτε παίρνουν το κεφάλι είτε όχι....

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Σε αυτούς τους εγληματίες μονο ο αργός θανατος αξίζει... 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ θέλω να εισβάλουν στα Βαλκάνια όπως απειλούν.Να τους ξηγηθούν οι Σερβοι σερβική γραβάτα.Να μη μείνει ούτε ρουθούνι όπως από τους 10000 mujas που εισέβαλαν το 95 στη Βοσνία και αφανίστηκαν.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εγώ θέλω να εισβάλουν στα Βαλκάνια όπως απειλούν.Να τους ξηγηθούν οι Σερβοι σερβική γραβάτα.Να μη μείνει ούτε ρουθούνι όπως από τους 10000 mujas που εισέβαλαν το 95 στη Βοσνία και αφανίστηκαν.
Οι Σερβοι αν δεν επενεβαιναν οι Αμερικανοι θα εφταναν στα Τιρανα,θα επαιρναν ολη τη Βοσνια και οχι ενα κομματι και τη Κραινα στη Κροατια.Καπου εχω διαβασει οτι στα Βαλκανια πρωτος ερχεται ο σερβικος εθνικισμος,μετα ο ελληνικος και ο βουλγαρικος.

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16

Exουν εισβάλει τύπε.
Τους βλέπεις κάθε μέρα.
Το 1% (ναι καλά) των μουσουλμάνων να είναι ισλαμιστές ήδη στην Ελλάδα έχουμε αρκετές χιλιάδες τζιχαντιστών.
Το πρώτο χτύπημα είναι θέμα χρόνου.
Και εμείς τους καλωσορίζουμε...

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
ΟΙ Σερβοι λογω του οτι δεν εχουν πολυ στρατο,βασιστηκαν παρα πολυ στην ειδικοτητα του ελευθερου σκοπευτη (δογμα πολεμου Σοβιετ εποχης).. Εχουν παρα πολλους και ειναι πολυ καλοι ολοι τους. Εχει ακουστει οτι εκαναν εξασκηση σημαδευοντας ελιες!! σε αποστασεις 200 μετρων... Ο πολεμος του '90 ηταν στην πραγματικοτητα πολεμος ελευθερων σκοπευτων... Γι αυτο οι Αμερικανοι βομβαρδιζαν απο μακρια και δεν ανεπτυξαν στρατο οπως στο Ιρακ... Τωρα με τον τροπο που πολεμουν τα Ορκς του ΙΣΙΛ (πεταγομαι απο την γωνια και αδειαζω γεμιστηρες) δεν νομιζω οτι εχουν πολλες πιθανοτητες να επιβιωσουν απεναντι στους Σερβους...

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
ειναι  απιστευτο  το τι βιντεο  με απαγχονισμους, ανατινάξεις , κάψιμο ζωντανων ατομων    κλπ  απο ΙΣΙΣ  υπάρχουν  στο heavy r    και άλλα sites.. >:(

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
ΟΙ Σερβοι λογω του οτι δεν εχουν πολυ στρατο,βασιστηκαν παρα πολυ στην ειδικοτητα του ελευθερου σκοπευτη (δογμα πολεμου Σοβιετ εποχης).. Εχουν παρα πολλους και ειναι πολυ καλοι ολοι τους. Εχει ακουστει οτι εκαναν εξασκηση σημαδευοντας ελιες!! σε αποστασεις 200 μετρων... Ο πολεμος του '90 ηταν στην πραγματικοτητα πολεμος ελευθερων σκοπευτων... Γι αυτο οι Αμερικανοι βομβαρδιζαν απο μακρια και δεν ανεπτυξαν στρατο οπως στο Ιρακ... Τωρα με τον τροπο που πολεμουν τα Ορκς του ΙΣΙΛ (πεταγομαι απο την γωνια και αδειαζω γεμιστηρες) δεν νομιζω οτι εχουν πολλες πιθανοτητες να επιβιωσουν απεναντι στους Σερβους...
Ευκοληλυση μια ομαδα μισθοφορων ,ενα ταγμα λεγεοναριων και
το προβλημα λυθηκε

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
^Πληρης πνευματικος ξεπεσμος. Δυστυχως θα δουν πολλα ακομα τα ματακια μας.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Τυπε οι Σερβοι βασιστικαν σε ειδικες δυναμεις εκπαιδευμενες σε ανταρτοπολεμο και οχι σε σκοπευτες. Πολλοι μετα τον πολεμο εγιναν σωματοφυλακες ισχυρων προσωπων η soldiers of fortune με την εκπαιδευση και εμπειρια που ειχαν.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Σε πληροφορω οτι ο ελληνικος στρατος ειναι πολυ πιο αξιόμαχος και αρτιος απο τον σερβικο. Ας μην ελπιζουμε οτι παντα καποιος αλλος θα μας σωσει  :jerking:  Αν θελουν ας ζυγωσουν τα βαλκανια και τα λεμε.  :uzi:  :ak:

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
387
Πόντοι
36
Σε πληροφορω οτι ο ελληνικος στρατος ειναι πολυ πιο αξιόμαχος και αρτιος απο τον σερβικο. Ας μην ελπιζουμε οτι παντα καποιος αλλος θα μας σωσει  :jerking:  Αν θελουν ας ζυγωσουν τα βαλκανια και τα λεμε.  :uzi:  :ak:
δεν νομιζω και πολυ αξιομαχος.....

Συνημμένα

• albanoi_ston_strato__article.jpg
    albanoi_ston_strato__article.jpg
    47,7 KB · Εμφανίσεις: 19

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Oποιοσδηποτε Δυτικου τυπου στρατος θα μπορούσε να διαλυσει φανατικα μεμετια

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
δεν νομιζω και πολυ αξιομαχος.....
Ενω ο σερβικος αλλο πραγμα  :2funny:  Η πραγματικα δεν γνωριζεις την δυναμη μας η εισαι αθεραπευτα ξενομανης. Μαθε να στηριζεσαι στις δικες σου δυναμεις και οχι στον αλλωνων

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ενω ο σερβικος αλλο πραγμα  :2funny:  Η πραγματικα δεν γνωριζεις την δυναμη μας η εισαι αθεραπευτα ξενομανης. Μαθε να στηριζεσαι στις δικες σου δυναμεις και οχι στον αλλωνων

Τυπε δυστηχως θα σε απογοητευσω. Ενας απο τους λογους που θα πρεπει να μεινουμε σην Ευρωπη ειναι να μην δουμε τους Τουρκους στην Αθηνα.  :S

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Τυπε δυστηχως θα σε απογοητευσω. Ενας απο τους λογους που θα πρεπει να μεινουμε σην Ευρωπη ειναι να μην δουμε τους Τουρκους στην Αθηνα.  :S

Παντα εξαρταται ποιος τα γραφει και τι σκοπους εξυπηρετει,γιατι η δικες μου πληροφοριες αλλα λενε  Και τελος παντων μας συγκρινα με την Σερβια ουτε με Τουρκια ουτε με Ινδια,Ρωσια, ΗΠΑ κτλ

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Να και η πιο αντικειμενικη αποψη για την στρατιωτικη δυναμη της Ελλαδας, οπου σε εξοπλισμους (ναυτικο,αεροπορια, αρματα μαχης) ειμαστε στους πρωτους 20 του κοσμου           και ειμαστε πολυ κατω σε εμψυχο υλικο  (στρατιωτες)  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom