Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Τζιχαντιστές πετούν από την ταράτσα κτηρίου ομοφυλόφυλο!
Οι Τουρκοι μπηκαν στην Συρια να χτυπησουν "και καλα" τους τζιχαντιστες, αλλα χτυπησαν τις αμυντικες θεσεις των Κουρδων με αποτελεσμα οι περικυκλωμενοι Τζιχ. να βρουν ευκαιρια και να την κοπανησουν....Οι Τουρκοι υποστηριζαν τους τζιχαντιστες, τωρα είναι εναντιον
Οι Κουρδοι μάχονται τους τζιχαντιστες
Τοτε γιατι πολεμουν και με τους τουρκους?
Γιαυτο κοιτα να πολεμησεις ηρωικα τυπε,για να συνεχισουν αυτοι να κονομανε.....Είμαι έτοιμος να πολεμησω για τον σημιτη.σαμαρα.βενιζελο.παγκαλο.παπανδρεου.καραμανλη.μητσοτακη.
και τοσα αλλά εθνικα κεφάλαια.καποιος πρέπει να τα προστατέψει ωστε να συνεχίσουν να μας γαμανε μέχρι το τέλος του χρονου.και αφού ο νταβαντης δεν μπορεί να προστατέψει τον εαυτό του πρέπει να το κάνουν οι πουτανιτσες του.ειμαι ετοιμος για μάχη σε λεω.δεν κρατιέμαι.ετοιμος να δώσω τη ζωη μου για το μεγάλο βασιλιά
Γιαυτο κοιτα να πολεμησεις ηρωικα τυπε,για να συνεχισουν αυτοι να κονομανε.....
αν δεν ήταν αυτοί τα πράγματα θα ήταν πολυ χειρότερα ;).Γιαυτο κοιτα να πολεμησεις ηρωικα τυπε,για να συνεχισουν αυτοι να κονομανε.....
Μας επεισες τυπε.Εγω νομιζα οτι μαχομαστε υπερ πατριδος.Εσυ φαινεται θελεις εμπνευση για να φτιαχτεις πρωτα καταλληλα.Με τη Κυπρο για παραδειγμα το 1974 θα ελεγες αντιστοιχα για τους χουντικους θα παω;Το 1960 για τον Καραμανλη θα παω;Το 1940 σιγα μη παω για τον Μεταξα.Το 1912 για τον Κωνσταντινο θα παω;Το 1840 σιγα μη παω για τον Οθωνα τον παλιοΓερμανο.Το 1821 για τον Αλεξανδρο Υψηλαντη θα παω;αυτος ειναι αριστοκρατης.Το 1453 σιγα μη παω για τον Κωνσταντινο Παλαιολογο,ξερεις τι περιουσια εχει η οικογενεια του,αστον να παει μονος του.Το 480 π.Χ. για τον Περικλη θα παω;αυτος βαζει χερι στο ταμειο για τη κατασκευη του Παρθενωνα.Είμαι έτοιμος να πολεμησω για τον σημιτη.σαμαρα.βενιζελο.παγκαλο.παπανδρεου.καραμανλη.μητσοτακη.
και τοσα αλλά εθνικα κεφάλαια.καποιος πρέπει να τα προστατέψει ωστε να συνεχίσουν να μας γαμανε μέχρι το τέλος του χρονου.και αφού ο νταβαντης δεν μπορεί να προστατέψει τον εαυτό του πρέπει να το κάνουν οι πουτανιτσες του.ειμαι ετοιμος για μάχη σε λεω.δεν κρατιέμαι.ετοιμος να δώσω τη ζωη μου για το μεγάλο βασιλιά
+1000 Πολεμάς για την πατρίδα σου και μόνο. Αν δεν είσαι έτοιμος να πολεμήσεις για αυτήν δεν σου αξίζει να έχεις πατρίδαΜας επεισες τυπε.Εγω νομιζα οτι μαχομαστε υπερ πατριδος.Εσυ φαινεται θελεις εμπνευση για να φτιαχτεις πρωτα καταλληλα.Με τη Κυπρο για παραδειγμα το 1974 θα ελεγες αντιστοιχα για τους χουντικους θα παω;Το 1960 για τον Καραμανλη θα παω;Το 1940 σιγα μη παω για τον Μεταξα.Το 1912 για τον Κωνσταντινο θα παω;Το 1840 σιγα μη παω για τον Οθωνα τον παλιοΓερμανο.Το 1821 για τον Αλεξανδρο Υψηλαντη θα παω;αυτος ειναι αριστοκρατης.Το 1453 σιγα μη παω για τον Κωνσταντινο Παλαιολογο,ξερεις τι περιουσια εχει η οικογενεια του,αστον να παει μονος του.Το 480 π.Χ. για τον Περικλη θα παω;αυτος βαζει χερι στο ταμειο για τη κατασκευη του Παρθενωνα.
Δεν εμπιστευεσαι την ανεξαρτητη,αμεμπτη και αδιαφθορη ελληνικη δικαιοσυνη??? μενω αφωνος....ναι τυπε, κι αμα τα πραγματα δυσκολεψουν θα καθαρισει η ελληνικη δικαιοσύνη όπως με παπαγεωργοπουλο :S
και για την θρησκεία φιλε μου.να τα λέμε και αυτα+1000 Πολεμάς για την πατρίδα σου και μόνο. Αν δεν είσαι έτοιμος να πολεμήσεις για αυτήν δεν σου αξίζει να έχεις πατρίδα
Μερικοι ειναι φανατικοι οπαδοι του Δουλεψε καταναλωσε και ψοφα.Δε ξερουν οι καημενοι οτι αμα γινει τιποτα οι προδοτες πανε πρωτοι να φανε το σκατο.και για την θρησκεία φιλε μου.να τα λέμε και αυτα
Δεν εμπιστευεσαι την ανεξαρτητη,αμεμπτη και αδιαφθορη ελληνικη δικαιοσυνη??? μενω αφωνος....
[/quote
H ελληνική δικαιοσύνη συναγωνίζεται μη σου πω την δικαιοσύνη της Β. Κορεας.
Είδες πως καθάρισε με την ΧΑ και τώρα είμαστε ασφαλείς και χαρούμενοι με τους ανθρώπους που ηρθαν απο την Ανατολη για ανταλλαγη κουλτούρας
παντα έτσι γίνονταν στην ιστορία.οι προδοτες έβρισκαν δικαιη τιμωρία.βεβαια τοσα ξεραν τοσα καναν.οπως λες και εσυ κάτι που δεν ξέρεις δεν μπορεί να το προβλέψειςΜερικοι ειναι φανατικοι οπαδοι του Δουλεψε καταναλωσε και ψοφα.Δε ξερουν οι καημενοι οτι αμα γινει τιποτα οι προδοτες πανε πρωτοι να φανε το σκατο.
για αυτό δεν αλαξε ο ΕΣ το διαμέτρημα 7.62 γιατί κάνει ζημιά. όσο για αστικό περιβάλλον έχουμε και απ αυτό G4 λέγετεΚαι τον καλυτερο στρατο του κοσμου να εχεις δεν μετραει και πολυ... Οταν οι μαχες ειναι μεσα σε αστικο περιβαλλον τα ακριβα τανκς και τα αεροπλανα δεν κανουν και πολυ δουλεια... Αεροπλανα δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις γτ θα φας αμαχους,και τα τανκς δεν μπορουν να ριξουν σε καποιον που πεταγεται απο μια ταρατσα με ενα RPG... Οι μαχες μεσα σε πολεις απαιτουν ειδικες τακτικες εκκαθαρισεων κτιριων ενα προς ενα.. Ανεκτιμητη η βοηθεια ελ.σκοπευτων που διαθετουν οπλα μικρων και μεσαιων αποστασεων (τα τουφεκια ελ.σκοπευτη που χρησιμοποιει η Αστυνομια δηλαδη). Τα G3 του Ελλ.Στρατου ειναι βαρια και δυσχρηστα στην λειτουργια "κατα ριπας",κατι που χρειαζεται σε μικρες αποστασεις,ενω ειναι πολυ καλο οπλο για μαχες σε ανοιχτο πεδιο,γι αυτο και θεωρειται "Battle Rifle". Πολυ καλα για μαχη σε αστικο περιβαλλον τα Μ16 που διαθετουν οι καταδρομεις και τα Μ4,κατι ξερουν οι Αμερικανοι και τα χρησιμοποιουν στις πολεις του Ιρακ,ενω στις πεδιαδες του Αφγανισταν καταλαβαν οτι το Μ16 (5.56 διαμ) δεν κανει και πολλα πραγματα, και αρχιζουν να το γυριζουν σιγα-σιγα σε διαμετρημα 7.62 αναπτυσσοντας το Μ14 κ το Μκ14.. Πιστευω παντως οτι ο δικος μας στρατος ειναι παντελως ανετοιμος για μαχη σε αστικο πεδιο και λογω εκπαιδευσης και λογω εξοπλισμου... Σε ανοιχτο πεδιο θα τους ειχαμε κανει στοχους για εξασκηση,αλλα μεσα στις πολεις οι αποστασεις μικραινουν και τα πραγματα εξισωνονται καπως...
+ 10 άλλα είναι δυνατών να μη βρισκόμαστε στους 35?Να και η πιο αντικειμενικη αποψη για την στρατιωτικη δυναμη της Ελλαδας, οπου σε εξοπλισμους (ναυτικο,αεροπορια, αρματα μαχης) ειμαστε στους πρωτους 20 του κοσμου και ειμαστε πολυ κατω σε εμψυχο υλικο (στρατιωτες)