Νέα

ISIL: Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και Λεβάντε.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Egeanboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
...
...Για να υποστηρίξει πως το σύστημα που βγάζει ψυχοπαθείς ανθρώπους με αυτοκτονικές τάσεις και ακραίες συμπεριφορές είναι το πλέον ιδανικό... :jerking: :jerking: :jerking:! Τα αποτελέσματα (εκφυλισμού) του Nordic model τα τρώω στη μάπα κάθε μέρα στη Ρόδο και θέλω κι εγώ να γίνω ...Τζιχαντιστής :headbang:
...
Οι ψυχοπαθείς είναι σε κάθε χώρα (ή ομάδα ανθρώπων) το ίδιο ποσοστό του πλήθους.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Νομιζω οτι οι διευκρινιστικες ερωτησεις μου ηταν σαφεστατες. Μπορεις να απαντησεις τι εννοεις "πιο φανατισμενους τζιχαντιστες"? Αυτη ηταν η ηλιθια ερώτησή σου. Οχι ποσοι. Οχι ποσοι συμφωνα με ποιες πηγες. Οχι ποσοι συμφωνα με ποιες πηγες, με τι ευρος στατιστικου λαθους και πού πολεμησαν.

γιατί το Νordic model γεννάει τους πιο φανατισμένους και πρόθυμους Τζιχαντιστές? 

Ακομα και το σκουπιδολινκ του παραπανω (τοσες νορμαλ εφημεριδες υπαρχουν, ειναι αναγκη να ανεβαζετε λινκ απο την εφημεριδα προπαγανδας της Σαουδικης Αραβιας? μαθατε και κατι αλλο σημερα) μιλαει για 100 επιβεβαιωμενους και πιθανολογει για εως 300 που πολεμησαν στη Συρια γενικα. Ουτε το ιδιο σας το λινκ δε διαβασατε? Απλα ταιριαξε ο τιτλος στο γουγλαρισμα, ε? Λες και αν ειναι 300 αντι για 150 επηρεαζει τη χαζομαρα της ερώτησής σου για τους "πιο φανατισμενους τζιχαντιστες" ή την προφανη ανωτεροτητα του πολιτικου τους συστηματος. Ή το οτι ποσοστιαια η Σκανδιναβια προσεφερε το μικροτερο ποσοστο αναμεσα στους δυτικους... Οποτε να υποθεσω οτι η ερωτηση που απ'οτι φαινεται ηθελες να κανεις με τα σπαστα ελληνικα σου ειναι γιατι το Nordic model παραγει τζιχαντιστες σκετο? Κανεις δεν ειπε οτι ειναι ουτοπια, ουτε τελειο. Απλα ετη φωτος μπροστα απο τα υπολοιπα στον παρεμβατισμο της οικονομιας και το κοινωνικο κρατος. Επρεπε να την γραψεις την ασχετη μαλακια σου για τους τζιχαντιστες ομως, ε? Επειδη εσυ το "ζεις" το Nordic model στη Ροδο και "ξερεις". :jerking:

Μαθετε επισης οτι οι υπηρεσιες (ειτε μυστικες, ειτε intelligence, ειτε κοινη αστυνομια) κανενα λογο δεν εχουν να μειωσουν τα νουμερα των πιθανων μαχητων στη Συρια. Αντιθετως, εχουν πολλους λογους να τα αυξησουν.

Α, ναι. Κατι τελευταιο. Δε μπορεις να φανταστεις ποσο μετραει η αποψη του Χ πουθενα, τιποτα, πορωμενου Ροδιτη που και καλα "ζει" το Nordic model και "ξερει" οτι εχει εκφυλιστει... :2funny: :jerking: Μιλαμε για κωμικοτραγικα πραγματα γραφεις. Βαρεθηκα ομως το ιδιο βιολι. Να προσπαθω να μιλησω με Ελληνες που εχουν βασικα προβληματα κατανοησης ελληνικου κειμενου... Αυτο απλα τραγικο. :-

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Νομιζω οτι οι διευκρινιστικες ερωτησεις μου ηταν σαφεστατες. Μπορεις να απαντησεις τι εννοεις "πιο φανατισμενους τζιχαντιστες"? Αυτη ηταν η ηλιθια ερώτησή σου.
www.thelocal.se/20150417/syria-says-scandinavian-isis-leaders-most-dangerous][size=10pt][size=10pt]Syria: ‘most dangerous’ Isis leaders Scandinavian[/size][/size][/url] ξέρω, ξέρω σκουπιδολινκ,τι να ξερει άραγε ο ασσαντ και οι μαλακες οι σουηδοι,εδω στο μπου τα ξέρουμε όλα :2funny: :2funny: Δώσε πόνο τύπε :2funny: :2funny:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ΣΥΡΙΑΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ SANA

Updated- More terrorists killed, including Turks, new areas under the army’s control

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Οι ψυχοπαθείς είναι σε κάθε χώρα (ή ομάδα ανθρώπων) το ίδιο ποσοστό του πλήθους.
Σωστα,ειναι επιδημιολογικο το θεμα ανα πληθυσμο.Μηπως και εδω μεσα δε το βλεπουμε;Σ αυτους που υποστηριζουν τους Τζιχαντιστες,Βαστα Τζιχαντι Τζον,μη τους φοβασαι,κανε κουραγιο,θα σε βοηθησουν η Αμερικη και η Σαουδικη Αραβια.Ολος ο πλανητης χαιρεται και αγαλιαται που οι σιχαμενοι πανε στον αγυριστο,αυτοι εκει.Κανουν αντισταση ετσι στους Ρωσους ολιγαρχες και στον Ασσαντ.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
www.thelocal.se/20150417/syria-says-scandinavian-isis-leaders-most-dangerous][size=10pt][size=10pt]Syria: ‘most dangerous’ Isis leaders Scandinavian[/size][/size][/url] ξέρω, ξέρω σκουπιδολινκ,τι να ξερει άραγε ο ασσαντ και οι μαλακες οι σουηδοι,εδω στο μπου τα ξέρουμε όλα :2funny: :2funny: Δώσε πόνο τύπε :2funny: :2funny:
Ε οχι. Το ειπε ο Ασσαντ σε μια τυχαια συνεντευξη με Σουηδους κιολας? Ουαου, δεν το ηξερα, πρεπει να ειναι αληθεια τοτε. :jerking: Αυτο ειναι σα να σου ανεβαζω εγω τυχαιες καυστικες δηλωσεις Ερντογαν για το καθεστως ως αξιοπιστες και ως πραγματικα γεγονοτα. Τοσο χαζος εισαι. Πραγματικα ασυλληπτο.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ε οχι. Το ειπε ο Ασσαντ σε μια τυχαια συνεντευξη με Σουηδους κιολας? Ουαου, δεν το ηξερα, πρεπει να ειναι αληθεια τοτε. :jerking: Αυτο ειναι σα να σου ανεβαζω εγω τυχαιες καυστικες δηλωσεις Ερντογαν για το καθεστως ως αξιοπιστες και ως πραγματικα γεγονοτα. Τοσο χαζος εισαι. Πραγματικα ασυλληπτο.
Καλα ρε τύπε ο Ερντογάν ενταξει,το καθεστώς ειναι ενα για να το κατηγορήσει,ο Ασσαντ γιατι τους Σκανδινα βούς?Γιατι όχι τους Γάλλους,τους Βέλγους κοκ?Εκτός και αν σε κάθε χώρα λέει τα ίδια,εκτός και αν παρακολουθει το κρεσεντο μαλακιας σου στο bou.com και θέλει να σε ξεφτιλίσει, :grin: εκτός και αν....για δώσε   πάλι καμμια απο τις κουλές απαντήσεις σου για να μας διασκεδάσεις :2funny: :2funny: περιβόλι εισαι ρε τύπε :2funny: :rockon:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Καλα ρε τύπε ο Ερντογάν ενταξει,το καθεστώς ειναι ενα για να το κατηγορήσει,ο Ασσαντ γιατι τους Σκανδινα βούς?Γιατι όχι τους Γάλλους,τους Βέλγους κοκ?Εκτός και αν σε κάθε χώρα λέει τα ίδια,εκτός και αν παρακολουθει το κρεσεντο μαλακιας σου στο bou.com και θέλει να σε ξεφτιλίσει, :grin: εκτός και αν....για δώσε   πάλι καμμια απο τις κουλές απαντήσεις σου για να μας διασκεδάσεις :2funny: :2funny: περιβόλι εισαι ρε τύπε :2funny: :rockon:
Εισαι οντως τοσο χαζος τελικα, ε? Δεν αντιλαμβανεσαι καν το βασικο κονσεπτ της αξιοπιστης πηγης μεσα στην πόρωσή σου. Εχεις βασικα προβληματα. Οχι οτι δεν το υποψιαζομασταν. Τι με νοιαζει εμενα τι ειπε και τι δεν ειπε ο ψυχοπαθης δολοφονος Ασσαντ. Η αποδειξη του γελοιου ισχυρισμου σου βαραινει εσενα. Δε βαραινει, με καποιο διεστραμμενο κανονα αντιστροφης λογικης και διαλεκτικης, εμενα να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας, οτι ο τρελος δε λεει τρελες ή ο μη αξιοπιστος μαλακιες... Άιντε παιξε με τα αλλα παιδακια τωρα και αν βρεις οτιδηποτε στα τελευταια 500 μηνύματά μου που να μην ειναι καραεγκυρο εδω ειμαι να γελασω παλι μαζι σου. :grin:

OP
OP
Egeanboy

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εισαι οντως τοσο χαζος τελικα, ε? Δεν αντιλαμβανεσαι καν το βασικο κονσεπτ της αξιοπιστης πηγης μεσα στην πόρωσή σου. Εχεις βασικα προβληματα. Οχι οτι δεν το υποψιαζομασταν. Άιντε παιξε με τα αλλα παιδακια τωρα και αν βρεις οτιδηποτε στα τελευταια 500 μηνύματά μου που να μην ειναι καραεγκυρο εδω ειμαι να γελασω παλι μαζι σου. :grin:
Tσάμπο (πράγματι είναι γελοίο nick που παραπέμπει σε κλόουν ή τερατάκι Αγγλικής λίμνης) μόνο αν κάνεις καμιά γενικότατη ανάλυση διαβάζεσαι κάπως!! Αλλά τη μαλακία του Σκανδιναβικού μοντέλου μάζεψέ την γιατί σε εκθέτει ...! Αλλά λόγια ανθρώπου κλεισμένου σε ένα διαμέρισμα που με το ίντερνετ το έχει κάνει κέντρο του κόσμου τέτοια είναι...
Χωρίς να διαβάσω τίποτα και χωρίς καμιά πηγή βλέπω με τα μάτια μου πως οι Σκανδιναβοί είναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ σε κάθε επίπεδο! Κυρίως οι Σουηδοί και ακολουθούν οι Δανοί(Φιλανδούς δεν στους βάζω μέσα λόγω φυσικής τους βλακείας)!Οι Νορβηγοί είναι λίγο καλύτερα λόγω της επιτυχίας του παλατιού τους να μοιράζεται τον πλούτο της χώρας και ο κόσμος αλλά μέχρι εκεί! Το σύστημα και το μοντέλο όσο ακολουθούν τις αδιάκριτες και υπέρ-σοσιαλιστικές πολιτικές γίνεται όλο και πιο σαθρό...
Κυρίως το επίπεδο μόρφωσης του πληθυσμού είναι υποτυπώδες ασχέτως τι διασταυρωμένα στοιχεία θα μου παραθέσεις! Δεν είναι δυνατόν πλην ελαχίστων εξαιρέσεων τέτοια ακρότητα στις διακοπές τους! Όλοι μα όλοι κομμένοι και λαξευμένοι με τον ίδιο τρόπο.. Νέοι γέροι άντρες γυναίκες φτωχοί ....πλούσιοι(αμφιβάλω αν υπάρχουν εκτός από λίγους που ασχολούνται με επιχειρήσεις) ένα σώμα αμόρφωτο, φτωχό, άρρωστο και μίζερο! Ούτε στον Έλληνα της κρίσης δεν εύχομαι ποτέ να γίνει Σουηδός...
Είναι δυνατόν μετά στο εσωτερικό να μην υπάρχουν υπερακραία στοιχεία και να περιμένω από τον Άσσαντ να το πει...???
Άντε τώρα παραλήρησε για ορθογραφικά λάθη λοβοτομές ψυχιατρεία κτλ γνωστά...    

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Χωρίς να διαβάσω τίποτα και χωρίς καμιά πηγή

Κυρίως το επίπεδο μόρφωσης του πληθυσμού είναι υποτυπώδες ασχέτως τι διασταυρωμένα στοιχεία θα μου παραθέσεις! Δεν είναι δυνατόν πλην ελαχίστων εξαιρέσεων τέτοια ακρότητα στις διακοπές τους! Όλοι μα όλοι κομμένοι και λαξευμένοι με τον ίδιο τρόπο.. Νέοι γέροι άντρες γυναίκες φτωχοί ....πλούσιοι(αμφιβάλω αν υπάρχουν εκτός από λίγους που ασχολούνται με επιχειρήσεις) ένα σώμα αμόρφωτο, φτωχό, άρρωστο και μίζερο!

Είναι δυνατόν μετά στο εσωτερικό να μην υπάρχουν υπερακραία στοιχεία και να περιμένω από τον Άσσαντ να το πει...???

Οχι τυπε. Τιποτα, πίστεψέ με απολυτως ΤΙΠΟΤΑ, που θα μπορουσα να γραψω δε θα μπορουσε ουτε να αγγιξει την πληρη αποδομηση και καταρριψη της "άποψής" σου που εσυ ο ιδιος τοσο καλα πραττεις. Ευγε. :thumbsup:

OP
OP
Egeanboy

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οχι τυπε. Τιποτα, πίστεψέ με απολυτως ΤΙΠΟΤΑ, που θα μπορουσα να γραψω δε θα μπορουσε ουτε να αγγιξει την πληρη αποδομηση και καταρριψη της "άποψής" σου που εσυ ο ιδιος τοσο καλα πραττεις. Ευγε. :thumbsup:
Μην λυπάσαι το πάτημα πλήκτρων ... Ούτε η House Theory δεν σε αγγίζει! Το πάτημα πλήκτρων είναι δωρεάν και δεν δημιουργεί κανένα σεισμό στην άλλη άκρη του κόσμου...
Η άποψή μου είναι τόσο απλή όσο και το γιατί το χρώμα του ουρανού είναι Μπλέ! Αν εσύ θέλεις να με πείσεις ότι η μέρα είναι νύχτα με στοιχεία θα τα βρείς και θα είναι και πολύ έγκυρα :jerking:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
τύπε..u got served..παρτο ψυχραιμα
i65mD5Y.gif

αν μπορείς :grin:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Άνοιξε αντίστοιχο νήμα και σου λέω  :idiot: :idiot: :idiot:
Πηγαινα στοιχημα οτι η άποψή σου για το χρωμα του ουρανου θα ηταν το ιδιο χαζη και παιδικη με την άποψή σου για τους Σκανδιναβους. Δε θα μου κανεις τη χαρη να μου λυσεις την απορια ομως οπως φαινεται. :- >:(

OP
OP
Egeanboy

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πηγαινα στοιχημα οτι η άποψή σου για το χρωμα του ουρανου θα ηταν το ιδιο χαζη και παιδικη με την άποψή σου για τους Σκανδιναβους. Δε θα μου κανεις τη χαρη να μου λυσεις την απορια ομως οπως φαινεται. :- >:(
Συνεχίζεις τη  :jerking: ε? Για πες μου πότε έχεις δει τελευταία φορά Σκανδιναβο? Από το δωματιό σου τα ξέρεις όλα!! :headbang:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Συνεχίζεις τη  :jerking: ε? Για πες μου πότε έχεις δει τελευταία φορά Σκανδιναβο? Από το δωματιό σου τα ξέρεις όλα!! :headbang:
:huh: :huh: :huh:
Γιατι το λες αυτο? Νομιζα οτι το λυσαμε. Με επεισες! Επειδη ειδες δυο Σκανδιναβους που ερχονται στην τριτοκοσμικη γι'αυτους Ροδο (πως εμεις πηγαιναμε Ταυλανδη ενα πραμα... ερωτηση, χρησιμοποιουν τις γυναικες σας αραγε οπως εμεις τις Ταυλανδες? :think: ή δεν εχουμε φτασει σ'αυτο το επιπεδο ακομα?) να τα κανουν πουτανα, απεκτησες και αποψη αρνουμενος κιολας οποιαδηποτε ερευνα/στατιστικη θα μπορουσε να σου παραθεσει ο οποιοσδηποτε. Δεν υπαρχει κατι αλλο να πουμε. Αντικειμενικα. Με επεισες!  :thumbsup:

Για τον ουρανο ρωταγα μονο παραπανω. Κατσε τωρα που σε βρηκα να σε ρωτησω ομως κατι στο επιπεδο των "επιχειρηματων" σου. Εσυ εχεις δει ποτε το μυαλο σου? Που ξερεις οτι υπαρχει τοτε? Εγω παντως αμφιβαλλω!! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom