Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
η μαριαννα εχει τεραστιο εγκεφαλο
ποιός δουλέυει ποιόν δε ξέρω...
η μαριαννα εχει τεραστιο εγκεφαλο
νομιζω οτι η σειρα εχει ξεκινήσει πολυ δυνατα και τα επισοδεια νομζω ειναι καλογυρισμεναέχει αρχίσει και κουράζει η σειρά το πάνε να ξεπεράσουν σε διάρκεια την τόλμη και γοητεία
η σεζόν που παίζεται τώρα μου φαίνεται εντελώς προχειροφτιαγμένη με ανεξήγητα κακές ερμηνείες από τους περισσότερους και αρκετά κινηματογραφικά κλισέ
πώς έχει γίνει έτσι η καλίσι σαν γιουβαρλάκι
νομιζω οτι η σειρα εχει ξεκινήσει πολυ δυνατα και τα επισοδεια νομζω ειναι καλογυρισμενα
η σκηνη που ειναι πανω στη γεφυρα ο εουρον με τον μπελιον ηταν απιστευτη, για αφισα
η καλισι πιο καβλα απο ποτε
το μονο που δε μου εχει αρεσει μεχρι τωρα ειναι ο τυπος που εχουν επιλεξει να κανει τον εουρον
θα περίμενα ενα τυπο απο πανω ως κατω γεματο τατουαζ
o μοναδικός που είχε το ανάστημα για να γίνει βασιλιάς των σέβεν κίνγκντομς ήταν ο στάνις μπαράθεον αλλά είχε την ατυχία να τον μαγέψει η μιλφάρα και κάπου το 'χασε
οι υπόλοιποι είναι/ήταν ακατάλληλοι ως πανούργοι, γκόμενες, χαζούληδες, καλούληδες, αδερφές, ψυχάκηδες
δε καταλαβαίνω απο που κι ως που θεωρείται καλός βασιλιάς ένας που τον τρέχει απο τη μύτη μια φανατική θρησκόληπτη μάγισσα
καθ'ότι μάγισσα μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια ότι η επιρροή της πάνω του οφείλεται σε μάγια άρα δεν μπορούσε να κάνει κάτι γι'αυτό
πιστευω οτι αν βασιλευε ο στανις το westreros θα μετατρεπόταν σε κατι απο αρχαια σπαρτη με ολιγη απο μουσουλμανικο καθεστοςδε μας έδειξε πουθενά να κάνει μάγια στον ίδιο τον Στάνις
πλύση εγκεφάλου του έκανε
"εσένα έχει επιλέξει ο λορντ οφ δε λάιτ" , "εσύ είσαι ο εκλεκτός", "βλέπω τη νίκη σου στις φλόγες" κλπ
κι εκείνος χάρηκε με τις μαλακίες της και σου λέει , ε για να το λέει αυτή και ο θεός της, όντως γαμάω
του έκανε κι 1-2 δακτυλουργικά εκεί πέρα και τον έπεισε
βλάκας και ψώνιο είναι ο Στάνις , δεν τον μάγεψε καμία
νομιζω οτι η σειρα εχει ξεκινήσει πολυ δυνατα και τα επισοδεια νομζω ειναι καλογυρισμενα
η σκηνη που ειναι πανω στη γεφυρα ο εουρον με τον μπελιον ηταν απιστευτη, για αφισα
η καλισι πιο καβλα απο ποτε
Εφυγε δηλαδη επειδη σοκαριστηκε με την εικονα του μικρου παιδιου; Παει η αδελφη του στο καστρο, αναρωτιεμαι αμα θα προλαβει να την συναντησει.Το ότι ξαφνικά αποφάσισε να φύγει απ'τη Night's Watch την οποία δε την εγκατέλειψε ούτε όταν σκότωσαν τον πατέρα του, ούτε όταν πήγε για πόλεμο ο Rob δε σου φαίνεται διαφορετικό ε?
Δεν έφυγε να παει διακοπές
Νομίζω παει να πάρει το στρατό το Στάνις και να βαδίσει προς Winterfel
Εφυγε δηλαδη επειδη σοκαριστηκε με την εικονα του μικρου παιδιου; Παει η αδελφη του στο καστρο, αναρωτιεμαι αμα θα προλαβει να την συναντησει.
Επισης ποιος στρατος; Μιλας για τους μισθοφορους που εκλεψαν τα αλογα και λιποτακτησαν; Οι αλλοι ειναι νεκροι.
Ο μονος στρατος στην περιοχη ειναι οι αγριοι, και θα τους χρησιμοποιησει για τον στρατο που θα στειλει ο Ραμσει, πιστευω.
Είπα πουθενά ότι σοκαρίστηκε με την εικόνα του παιδιού?
Στα @@ του
Παλιότερα όμως θα τον πείραζε
Οι άγριοι αν θυμάσαι που φτάσανε μέχρι το τοίχος ήταν κυρίως γυναικό-παιδα
Αν χρησιμοποιήσει αυτούς τους άγριους θα μου φανεί μαλακία και σεναριακό λάθος
Αν ο Ράμσει στείλει στρατό στο τοίχος ο Σνόου δε θα είναι εκεί
Αν η Σάνσα πάει στο τοίχος ο Σνόου δε θα είναι εκεί
Υπάρχει αυτή η φωτο απ'τα γυρίσματα της 6ης σεζόν για την οποία λένε πως η στολή που φοράει είναι στολή του στρατού του Στάνις
Μπορεί να είναι και λάθος
Μου αρεσει που βλεπουμε την αποκαθηλωση του father stark, δεν υπαρχουν λευκοι ιπποτες και ετσι. Αναρωτιεμαι που θα καταληξει ομως. Πιστευω οτι θα βρει το μωρο της αδελφης του οπου θα ειναι ο χιονης, και ο πατερας θα ειναι ο παραφρων βασιλιας. Αμα θυμαμαι καλα, αυτον ειχαν υπονοησει.
Επισης παντα ελεγαν τον Ρικον, σκηνοθετικο λαθος, μια μαυρη τρυπα στην ιστορια που δεν εξυπηρετει τιποτα. Αντε να δουμε αμα θα χρησιμευσει για βασανιστηρια τουλαχιστον.
Νομιζω στολη των Σταρκ ειναι!!! Και ειναι στο επεισοδιο "the battle of the bastards" (λογικα εννοει τον Τζον και τον Ραμσει)
η θεωρία που κυκλοφορεί είναι R+L=J
Reagar+Lyanna=Jon
Ο mad king ήταν ο Aerys Targaryen