Νέα

Ήρθε η ώρα του Game of Thrones

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
metavatiko episodeio k mexri ekei
σωστο, χρειαζοταν διοτι τα δυο πρωτα ειχαν δυνατες εξελιξεις

αν και σε αυτο ειχαμε δυο πολυ σημαντικες, ο ρικον και η φυγη του σνοου απο τη νυχτερινη φρουρα και ενα ερωτηματικο με την ντενερις

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.493
Πόντοι
3.057
σωστο, χρειαζοταν διοτι τα δυο πρωτα ειχαν δυνατες εξελιξεις

αν και σε αυτο ειχαμε δυο πολυ σημαντικες, ο ρικον και η φυγη του σνοου απο τη νυχτερινη φρουρα και ενα ερωτηματικο με την ντενερις

Μονο που ειδα το μπασταρδακι κρεμασμενο μου εφτανε...

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Μονο που ειδα το μπασταρδακι κρεμασμενο μου εφτανε...
εγω λυπηθηκα πολυ, το ιδιο και ο σνοου. ειναι μικρο παιδι και παρασυρθηκε απο τους αλλους

ο τζον επρεπε να κανει το χρεος του και αυτος και μονο που δε μιλησε ηταν σαν να ειχε αποδεχτει οτι επρεπε να πεθανει το αντιμετωπησε εντιμα αν και μικρο παιδι

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.493
Πόντοι
3.057
εγω λυπηθηκα πολυ, το ιδιο και ο σνοου. ειναι μικρο παιδι και παρασυρθηκε απο τους αλλους

ο τζον επρεπε να κανει το χρεος του και αυτος και μονο που δε μιλησε ηταν σαν να ειχε αποδεχτει οτι επρεπε να πεθανει το αντιμετωπησε εντιμα αν και μικρο παιδι

Θα ειχα ακριβως την ιδια αποψη με σενα,αν δεν εβλαιπα ενα καρε πριν οταν ηταν απο κατω του τον τροπο με τον οποιο κοιταζε τον snow.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.postnewsreport.com/wp-content/uploads/2016/05/olly.png[/img[/URL]]

πιστευω οτι αν ενιωθε αυτο που υπονοείς, σιγουρα κατι θα ελεγε

ηταν ο μονος που δεν ειπε τιποτα, αυτο τα λεει ολα

αηδιασμενος με τον εαυτο του αισθανοταν σε συνδιασμο με το οτι προσπαθουσε να μην κλαψει

εγω ετσι το εξελαβα

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
και ο Martin έχει πει
“My characters who come back from death are worse for wear. In some ways, they're not even the same characters anymore. The body may be moving, but some aspect of the spirit is changed or transformed, and they've lost something,”

Προφανώς δε ξέρουμε τι έχει γράψει για τον Jon Snow στη συνέχεια, αλλά αν είναι συνεπείς όλοι τους, ως προς αυτό, θα δουμε έναν διαφορετικό Σνόου
Αν και νομίζω πως και ο ίδιος ο Κιτ το επιβεβαίωσε πως θα είναι διαφορετικός
θα δείξει...
Τι διαφορετικο θα δουμε δηλαδη;
Τον ιδιο γιωτα ειδα εγω που με δεν μπορει να αναλαβει τις ευθυνες του.
Παντα να βγαινει μπροστα να τα κανει ολα πουτανα, και μετα λεει ενα γεια και να φευγει.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
και ποιος σου ειπε οτι η σειρα ακολουθει κατα γραμμα τον μαρτιν; μη μπερδευεστε

καθόλου δε μπερδευόμαστε και ξέρω πολύ καλά ότι δεν τον ακολουθεί αλλά ο Μάρτιν εγκρίνει ότι αλλαγές γίνονται
και τώρα για τη νέα σεζόν η οποία δεν είναι βασισμένη σε κάποιο βιβλίο που έχει κυκλοφορήσει έκατσαν πρώτα και έκαναν ένα τεράστιο meeting με τον Μαρτιν
επίσης τους έχει δώσει κάποιες συντεταγμένες για το που πάνε τα πράγματα και το πως θα τελειώσουν
μπορεί οι ιστορίες μέχρι να φτάσουμε στο τέλος να αλλάζουν, αλλά η ουσία παραμένει η ίδια
τα πνευματικά δικαιώματα θα τα έχει πάντα ο Μάρτιν και δε θα αφήσει να κάνουν κάτι με το οποίο δε θα είναι 100% σύμφωνος

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Τι διαφορετικο θα δουμε δηλαδη;
Τον ιδιο γιωτα ειδα εγω που με δεν μπορει να αναλαβει τις ευθυνες του.
Παντα να βγαινει μπροστα να τα κανει ολα πουτανα, και μετα λεει ενα γεια και να φευγει.

Το ότι ξαφνικά αποφάσισε να φύγει απ'τη Night's Watch την οποία δε την εγκατέλειψε ούτε όταν σκότωσαν τον πατέρα του, ούτε όταν πήγε για πόλεμο ο Rob δε σου φαίνεται διαφορετικό ε?
Δεν έφυγε να παει διακοπές
Νομίζω παει να πάρει το στρατό το Στάνις και να βαδίσει προς Winterfel

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
καθόλου δε μπερδευόμαστε και ξέρω πολύ καλά ότι δεν τον ακολουθεί αλλά ο Μάρτιν εγκρίνει ότι αλλαγές γίνονται
και τώρα για τη νέα σεζόν η οποία δεν είναι βασισμένη σε κάποιο βιβλίο που έχει κυκλοφορήσει έκατσαν πρώτα και έκαναν ένα τεράστιο meeting με τον Μαρτιν
επίσης τους έχει δώσει κάποιες συντεταγμένες για το που πάνε τα πράγματα και το πως θα τελειώσουν
μπορεί οι ιστορίες μέχρι να φτάσουμε στο τέλος να αλλάζουν, αλλά η ουσία παραμένει η ίδια
τα πνευματικά δικαιώματα θα τα έχει πάντα ο Μάρτιν και δε θα αφήσει να κάνουν κάτι με το οποίο δε θα είναι 100% σύμφωνος

παπάρια οτι εγκρίνει τις αλλαγές. Στην πραγματικότητα απο την περυσινή σεζον ουτε καν ασχολείται.

περυσινη δήλωση

There was a period where I was worried about that. Then I said, to hell with that. Worrying about it isn’t going to change it one way or another. I still sit down at the typewriter, and I have to write the next scene and the next sentence... I’m just going to tell my story, and they’re telling [glow=red,2,300]their[/glow] story and adapting my books, and we shall see.

η σειρά εχει συζητήσει μαζι του για το που παει η ιστορια σε γενικές γραμμές. αλλωστε πλεον η σειρα και τα βιλια συμβαδίζουν στα πολυ βασικα και οχι σε ολα. οι διαφορες πλεον ειναι τεράστιες.

ο ματριν εχει πλεον αφοσιωθει στο βιβλιο του και τους εχει γραψει στα παπαρια του

τελοσπαντων η ολη συζητηση ξεκίνησε απο την δηλωση

“My characters who come back from death are worse for wear. In some ways, they're not even the same characters anymore. The body may be moving, but some aspect of the spirit is changed or transformed, and they've lost something,”

εγω λεω οτι αυτο αφορα αποκλειστικα τα βιβλια, οχι κατ'αναγκη τη σειρα

χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν μπορει να ισχυει και για τη σειρα, αλλα δεν ειναι βεβαιο

η ιστορια της HBO δεν ειναι η ιστορια του μαρτιν, ειναι η ιστορια του μαρτιν τροποποιημενη σε μεγαλο βαθμο

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
παπάρια οτι εγκρίνει τις αλλαγές. Στην πραγματικότητα απο την περυσινή σεζον ουτε καν ασχολείται.

περυσινη δήλωση

There was a period where I was worried about that. Then I said, to hell with that. Worrying about it isn’t going to change it one way or another. I still sit down at the typewriter, and I have to write the next scene and the next sentence... I’m just going to tell my story, and they’re telling [glow=red,2,300]their[/glow] story and adapting my books, and we shall see.

η σειρά εχει συζητήσει μαζι του για το που παει η ιστορια σε γενικές γραμμές. αλλωστε πλεον η σειρα και τα βιλια συμβαδίζουν στα πολυ βασικα και οχι σε ολα. οι διαφορες πλεον ειναι τεράστιες.

ο ματριν εχει πλεον αφοσιωθει στο βιβλιο του και τους εχει γραψει στα παπαρια του

τελοσπαντων η ολη συζητηση ξεκίνησε απο την δηλωση

εγω λεω οτι αυτο αφορα αποκλειστικα τα βιβλια, οχι κατ'αναγκη τη σειρα

χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν μπορει να ισχυει και για τη σειρα, αλλα δεν ειναι βεβαιο

η ιστορια της HBO δεν ειναι η ιστορια του μαρτιν, ειναι η ιστορια του μαρτιν τροποποιημενη σε μεγαλο βαθμο

adaptation είναι
τόσο απλά
δε σημαίνει όμως  πως μπορούν να ξεφύγουν εντελώς, χωρίς τη δική του έγκριση
ετκτός κι αν δε τον νοιάζει καθόλου πια , σε σημείο να του λένε "μαζί με τους δράκους θα φέρουμε και μερικούς δεινόσαυρους και λέμε τώρα που την έχουμε τη Μελισάντρε να αναστήσει και μερικούς ακόμη" κι αυτός να λέει "στα @@ μου κάντε ό,τι θέλετε".
όπως πχ εμένα (όχι δε με συγκρίνω με τον Μαρτιν αλλά προσπαθώ να εξηγήσω τα πνευματικά δικαιώματα), αν θέλει να πάρει κάποιος μια φωτογραφία μου και πάνω σε αυτή να κάνει μια ζωγραφιά, ή ένα photo manipulation ή ο,τιδήποτε πρέπει να πάρει την άδειά μου
Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι βασισμένο στη φωτογραφία μου αλλά μπορεί να μοιάζει ελάχιστα με αυτή
Και πάλι όμως , χωρίς την έγκρισή μου δε μπορεί να κάνει τίποτα και να κυκλοφορήσει αυτό που έφτιαξε , αφου έχει βασιστεί σε δική μου φωτογραφία.
Πρέπει να του δώσω το οκ και για να το φτιάξει και για να το κυκλοφορήσει.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Τι να κλάσει ο Martin μπροστά σου Μαριάννα.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Άστα, διαβάζει αυτά που γράφεις και παραπάτησε το γράψιμο, μη πω για την σειρά, ούτε που ασχολείται πια.

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
adaptation είναι
τόσο απλά
ετκτός κι αν δε τον νοιάζει καθόλου πια , σε σημείο να του λένε "μαζί με τους δράκους θα φέρουμε και μερικούς δεινόσαυρους και λέμε τώρα που την έχουμε τη Μελισάντρε να αναστήσει και μερικούς ακόμη" κι αυτός να λέει "στα @@ μου κάντε ό,τι θέλετε".
όπως πχ εμένα (όχι δε με συγκρίνω με τον Μαρτιν αλλά προσπαθώ να εξηγήσω τα πνευματικά δικαιώματα), αν θέλει να πάρει κάποιος μια φωτογραφία μου και πάνω σε αυτή να κάνει μια ζωγραφιά, ή ένα photo manipulation ή ο,τιδήποτε πρέπει να πάρει την άδειά μου
Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι βασισμένο στη φωτογραφία μου αλλά μπορεί να μοιάζει ελάχιστα με αυτή
Και πάλι όμως , χωρίς την έγκρισή μου δε μπορεί να κάνει τίποτα και να κυκλοφορήσει αυτό που έφτιαξε , αφου έχει βασιστεί σε δική μου φωτογραφία.

Μαριανα στην συγκεκριμενη φωτο μου επιτρεπεις να κανω μια ζωγραφια? :grin:

URL]]

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Μαριανα στην συγκεκριμενη φωτο μου επιτρεπεις να κανω μια ζωγραφια? :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2015/10/anagnwstopoyloy6.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

Αν είσαι τόσο καλός όσο αυτοί που κάνανε artworks βάση σε κάποιες φωτο μου φυσικά

Συνημμένα

• cherry_lips_tattoo_by_buckintattoo-d5knn1v.jpg
    cherry_lips_tattoo_by_buckintattoo-d5knn1v.jpg
    154,3 KB · Εμφανίσεις: 20
  • infected_with_where_i_live_by_rockallnight-d56gpg9.jpg
    infected_with_where_i_live_by_rockallnight-d56gpg9.jpg
    148,8 KB · Εμφανίσεις: 22

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

Συνημμένα

• fiat_pinup_by_gorm4660-d5prw37.jpg
    fiat_pinup_by_gorm4660-d5prw37.jpg
    203,7 KB · Εμφανίσεις: 19
  • passion__by_marianna_photography__by_pasquale1-d9qhhvu.jpg
    passion__by_marianna_photography__by_pasquale1-d9qhhvu.jpg
    201,3 KB · Εμφανίσεις: 27

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
η μαριαννα εχει τεραστιο εγκεφαλο  :)

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
adaptation είναι
τόσο απλά
adaptation ειναι η διαστρεβλωση της ιστορίας σε πολλα σημεία;

εδω του εχουν αλλαξει τη παναγια, δε προκειται για adaptation αλλα για αλλη ιστορια

τωρα θα μου πεις ο ενας γραφει ενα σεναριο 1500 σελιδων για το καθε βιβλιο και η HBO πρεπει να το προσαρμοσει σε καμμια 50αρια σελιδες... :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom