Νέα

Ήρθε η ώρα του Game of Thrones

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
μετα απο δυο κυριακες προκειται να ξαναμπω εδω μεσα  :sunglasses:
Γιατι ρε τυπε? Ηταν προφανες οτι δεν πεθανε τελικα ο γιαννακης. Στο μονο που επεσα εξω ηταν οτι θα επεστρεψε σαν walkingdead.

akhs3pgr

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
10469219_536948366428509_6880195055537826269_n.jpg

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Τύπε ο Τζόφρι είναι άγιος μπροστά στον Ράμσει κυριολεκτικά!  :2funny:
ετσι  :rockon:

αν και ειμαι πιο πολυ φαν των βιβλιων και δε τρλένομαι με τη σειρα, η οποια μπροστα στα βιβλια ειναι πολυ λιγη απο ολες τις πλευρες, εντουτις μπορω να πω οτι εχει ξεκινησει πολυ δυνατα η νεα σεζον

παντως η ιστορια ειναι τοσο πολυ πυκνη που εχω την εντυπωση οτι τα μονοωρα επισοδεια είναι λιγη διαρκεια

εκει που μπαινεις στο πετσι της ιστοριας καθε φορα εχεις την εντυπωση οτι το επισοδειο ξαφνικα τελειωνει. Σου φαινεται λες και η διαρκεια του ειναι κανενα τεταρτο.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Γιατι ρε τυπε? Ηταν προφανες οτι δεν πεθανε τελικα ο γιαννακης. Στο μονο που επεσα εξω ηταν οτι θα επεστρεψε σαν walkingdead.
Γιατι τοση σιγουρια ρε τυπε;
Εγω αν και σε ολο το δευτερο επεισοδιο πχ σου εδειχνε στοιχεια για το τι θα γινει, μεχρι να βγαλει την ανασα του ειχα αμφιβολιες.
Οτι και να λεμε τα εχει καταφερει καλα η σειρα σε αυτο το κομματι.
Ποιος περιμενε ενω ο father stark φαινοταν να την γλυτωσε, να του κοψουν το κεφαλι; Ποιος περιμενε τον βραχο να κερδισει;
Και αλλα πολλα.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Γιατι τοση σιγουρια ρε τυπε;
Εγω αν και σε ολο το δευτερο επεισοδιο πχ σου εδειχνε στοιχεια για το τι θα γινει, μεχρι να βγαλει την ανασα του ειχα αμφιβολιες.
Οτι και να λεμε τα εχει καταφερει καλα η σειρα σε αυτο το κομματι.
Ποιος περιμενε ενω ο father stark φαινοταν να την γλυτωσε, να του κοψουν το κεφαλι; Ποιος περιμενε τον βραχο να κερδισει;
Και αλλα πολλα.
Δεν μου φαινοταν λογικο να πεθανει ο γιαννακης ρε τυπε. Ειναι σαν να μου λες οτι θα πεθανει η δρακοκαυλα η ο νανος. Δεν παιζει να γινει αυτο. Οταν στο πρωτο επισοδειο δεν καηκε το σωμα του γιαννακη το ειχα σιγουρο οτι θα αναστηθει.Επεσα εξω ομως οτι επανηλθε σαν ανθρωπος.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Δεν μου φαινοταν λογικο να πεθανει ο γιαννακης ρε τυπε. Ειναι σαν να μου λες οτι θα πεθανει η δρακοκαυλα η ο νανος. Δεν παιζει να γινει αυτο. Οταν στο πρωτο επισοδειο δεν καηκε το σωμα του γιαννακη το ειχα σιγουρο οτι θα αναστηθει.Επεσα εξω ομως οτι επανηλθε σαν ανθρωπος.

Δε ξέρεις
White Walker μπορεί να μην έγινε αλλά δε ξέρουμε και τι έγινε
Οι άλλοι απ'την ομάδα χωρίς λάβαρα , δε θυμάμαι ακριβώς πως λέγονταν, που ανασταίνονταν συνέχεια, ο ένας δλδ που τον ανέσταινε ένας ιερέας του θεού του φωτός, είχε πει πως κάθε φορά που επιστρέφει χάνεται κι ένα κομμάτι του

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
metavatiko episodeio k mexri ekei

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Δε ξέρεις
White Walker μπορεί να μην έγινε αλλά δε ξέρουμε και τι έγινε
Οι άλλοι απ'την ομάδα χωρίς λάβαρα , δε θυμάμαι ακριβώς πως λέγονταν, που ανασταίνονταν συνέχεια, ο ένας δλδ που τον ανέσταινε ένας ιερέας του θεού του φωτός, είχε πει πως κάθε φορά που επιστρέφει χάνεται κι ένα κομμάτι του
ΣΩΣΤΟ!!!!!!

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
ειδα το 3ο επεισοδιο...
ακουω γνώμες

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

και ο Martin έχει πει
“My characters who come back from death are worse for wear. In some ways, they're not even the same characters anymore. The body may be moving, but some aspect of the spirit is changed or transformed, and they've lost something,”

Προφανώς δε ξέρουμε τι έχει γράψει για τον Jon Snow στη συνέχεια, αλλά αν είναι συνεπείς όλοι τους, ως προς αυτό, θα δουμε έναν διαφορετικό Σνόου
Αν και νομίζω πως και ο ίδιος ο Κιτ το επιβεβαίωσε πως θα είναι διαφορετικός
θα δείξει...

mallias78

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2012
Like
54
Πόντοι
0
.......My Watch has Ended....
              John Snow

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
και ο Martin έχει πει
“My characters who come back from death are worse for wear. In some ways, they're not even the same characters anymore. The body may be moving, but some aspect of the spirit is changed or transformed, and they've lost something,”

Προφανώς δε ξέρουμε τι έχει γράψει για τον Jon Snow στη συνέχεια, αλλά αν είναι συνεπείς όλοι τους, ως προς αυτό, θα δουμε έναν διαφορετικό Σνόου
Αν και νομίζω πως και ο ίδιος ο Κιτ το επιβεβαίωσε πως θα είναι διαφορετικός
θα δείξει...
και ποιος σου ειπε οτι η σειρα ακολουθει κατα γραμμα τον μαρτιν; μη μπερδευεστε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom