Νέα

Ήρθε η ώρα του Game of Thrones

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Τι βιβλία εννοείς...?
Βιβλία γενικώς ή η συγκεκριμένη σειρά, υπάρχει σε βιβλίο...??
Υπαρχει σε βιβλια. Οντως στην αρχη ειναι λιγο βαρετο μετα ομως αρχιζει το καλο. Εαν θυμαμαι καλα απο το 6ο και μετα.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
12119015_896117190468280_5123667064533637239_n.jpg

πλάκα κάνεις!!!
ο Μπρόν θα ελέγχει δράκο????  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
λογικο ακουγεται

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Μπορει και ελεγχει τον Λυκο και ανθρωπους στο δρακο θα κωλοσει?

έτσι όπως το θέτεις, ναι λογικό μου φαίνεται να έχει μια κάποια δυσκολία και να κολώσει στο δράκο ο οποίος είναι μεταφυσικό ον και πολύ μεγαλύτερο σε όγκο
και μη ξεχνάμε πως ο μόνος άνθρωπος που ελέγχει είναι ο Χόντορ  :uglystupid:
θα δείξει πάντως, γαμάτο θα είναι

γιατί μου είπαν πως στα βιβλία λέει πως ο καθένας μπορεί να ελέγξει μόνο έναν δράκο και τη Ντενέρις υπακούει πιστά μόνο ένας

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
έτσι όπως το θέτεις, ναι λογικό μου φαίνεται να έχει μια κάποια δυσκολία και να κολώσει στο δράκο ο οποίος είναι μεταφυσικό ον και πολύ μεγαλύτερο σε όγκο

γιατί μου είπαν πως στα βιβλία λέει πως ο καθένας μπορεί να ελέγξει μόνο έναν δράκο και τη Ντενέρις υπακούει πιστά μόνο ένας
Πιστευεις οτι ο δρακος εχει ποιο πολυ μυαλο απο οτι ο Χοντορ? Επισης ελεγχει μονο τον χοντορ γιατι ετσι ξερουμε εως τωρα μιας και μολις ανακαλυψε τι μπορει να κανει...!

Επισκέπτης

Ενας υπακουει πιστα την Καλισι,ο αλλος (λογικα) τον Μπραν αν κρινουμε απο το poster,και τον τριτο ποιος?

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Ενας υπακουει πιστα την Καλισι,ο αλλος (λογικα) τον Μπραν αν κρινουμε απο το poster,και τον τριτο ποιος?

έχω δει πόστερ με τον Τύριον και δράκο αλλά αυτο μπορεί να ήταν απλά η σκηνή στη προηγούμενη σεζόν στην αρένα

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
To πρώτο teaser του νέου κύκλου...εάν δεν έχεις δει τους προηγούμενους κύκλους μη το δείς και αυτό επειδή το βίντεο δείχνει θανάτους σημαντικών προσώπων από τα προηγούμενα επεισόδια, από τον πρώτο έως και τον πέμπτο κύκλο...

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
To πρώτο teaser του νέου κύκλου...εάν δεν έχεις δει τους προηγούμενους κύκλους μη το δείς και αυτό επειδή το βίντεο δείχνει θανάτους σημαντικών προσώπων από τα προηγούμενα επεισόδια, από τον πρώτο έως και τον πέμπτο κύκλο...

thank you!!!
:2funny:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
προς τι ο γελωτας;

τίποτα απλά είχαμε μια διαφωνία για το αν είναι teaser, λη τρέιλερ  :P
και τα teaser , trailers είναι δλδ, αλλά άλλο πράγμα το κανονικό trailer άλλο το teaser

και με το συγκεκριμένο teaser μάλιστα πάρα πολύς κόσμος απογοητεύτηκε γιατί δε δείχνει τίποτα απολύτως απο τη νέα σεζόν
συνήθως τα teasers δείχνουν μια πολύ μικρή σκηνή, έτσι για να κάνουν ένα "tease"
αυτό ήταν μια μαλακία και μισή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom