Νέα

Ήρθε η ώρα του Game of Thrones

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
@diomedes

ο Martin ξεκινισε να να γραφει το νεο βιβλιο απο μια επικη μαχη!
και στην συνεχεια αρχισε να γραφει τα υπολοιπα ωστε να εχει συνεχεια η πλοκη!

@gatekeeper
συμφωνω οτι εκανε κοιλια η τελευταιa σεζον. Αλλα και παλι ειχε 1 εκατομμυριο περισσοτερους τηλεθεατες απο περυσι και το ανανεωσαν για 8 σεζον.
η ουσια κατα την ταπεινη μου γνωμη οτι κοβουν απο τις μαχες και την πλοκη για να εχουν μπατζετ για τα cgi!
οποτε εμφανιζονται οι δρακοι πεφτει κλαμα στην εταιρια παραγωγης.
Αν θυμαμαι απο καπου αλλου για 1 sec καλου βιντεο θελει μια εβδομαδα rendering σε μια rendering farm και κοστιζει τρελα φραγκα.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
[glow=red,2,300]@diomedes

ο Martin ξεκινισε να να γραφει το νεο βιβλιο απο μια επικη μαχη!
και στην συνεχεια αρχισε να γραφει τα υπολοιπα ωστε να εχει συνεχεια η πλοκη![/glow]

@gatekeeper
συμφωνω οτι εκανε κοιλια η τελευταιa σεζον. Αλλα και παλι ειχε 1 εκατομμυριο περισσοτερους τηλεθεατες απο περυσι και το ανανεωσαν για 8 σεζον.
η ουσια κατα την ταπεινη μου γνωμη οτι κοβουν απο τις μαχες και την πλοκη για να εχουν μπατζετ για τα cgi!
οποτε εμφανιζονται οι δρακοι πεφτει κλαμα στην εταιρια παραγωγης.
Αν θυμαμαι απο καπου αλλου για 1 sec καλου βιντεο θελει μια εβδομαδα rendering σε μια rendering farm και κοστιζει τρελα φραγκα.

σαν πληροφορία μου το λες; δε κατάλαβα... :think:

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Εμενα παλικαρια με ανησυχει που απλα ανανεωνονται σεζον εξαιτιας τηλεθεασης. Ελπιζω να μην παει Lost φαση. Σιγουρα θα ειχε καποιο τελος στο μυαλό του οταν το ξεκινησε, ελπιζω να μην αλοιωθει εξαιτιας της τωρινης επιτυχιας. Μηπως ξερετε αν υπηρχε αρχικη εκτιμηση σε ποσα βιβλια θα ολοκληρωνόταν;

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ενα τελος σαν το lost δεν το θελει κανενας!
μαλιστα ο χοντρος οταν το πιεζαν να τελειωσει τα βιβλια ειχε αναφερει το τελος του lost σαν αρνητικη αναφορα.
και εναν αλλο συγγραφεα που πεθανε πριν ολοκληρωσει τα βιβλια του με πολλα clifhangers.
('threatened to pull a Robert Jordan )robert jordan wheel of time.

η σειρα θα ολοκληρωθει με αλλα δυο βιβλια!  το ενα ειναι στα τελειωματα του. εχει αναβληθει πολλες φορες η εκδοση του! ο χοντρος εβγαλε μεχρι και βιβλιο μαγειρικης ακουσα!

A Game of Thrones (1996)
A Clash of Kings (1998)
A Storm of Swords (2000)
A Feast for Crows (2005)
A Dance with Dragons (2011)
The Winds of Winter (forthcoming)
A Dream of Spring (forthcoming)

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Εμενα παλικαρια με ανησυχει που απλα ανανεωνονται σεζον εξαιτιας τηλεθεασης. Ελπιζω να μην παει Lost φαση. Σιγουρα θα ειχε καποιο τελος στο μυαλό του οταν το ξεκινησε, ελπιζω να μην αλοιωθει εξαιτιας της τωρινης επιτυχιας. Μηπως ξερετε αν υπηρχε αρχικη εκτιμηση σε ποσα βιβλια θα ολοκληρωνόταν;

Δεν υπαρχει αλλο βιβλιο ! το θεμα βιβλιο εκλεισε! η νεα σεζον θα ειναι ον λαιν απο το μυαλο του! δυστυχως!! καθυστερησε - οπως ο ιδιος λεει - διοτι ηταν και συμβουλος της τηλεοπτικης παραγωγης !

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Ωχ ωχ ωχ.. Αν και βγαινει καθε ανοιξη η σεζον, ελπιζω να προλαβουμε να δουμε τον χειμωνα να μπει!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
δεν νομιζω τυπε. Αλλα αν εσυ ξερεις καλυτερα οκ.
παντως εχει ενημερωσει τους υπευθυνους του καναλιου για το πως θα εξελιχθει η ιστορια ωστε ακριβως να μην κανει ενα robert Jordan.
(pull a robert jordan που εχει εξελιχθει σε slang)

πηγη

Δεν υπαρχει αλλο βιβλιο ! το θεμα βιβλιο εκλεισε! η νεα σεζον θα ειναι ον λαιν απο το μυαλο του! δυστυχως!! καθυστερησε - οπως ο ιδιος λεει - διοτι ηταν και συμβουλος της τηλεοπτικης παραγωγης !

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
ουσιαστικα το ιδιο λεμε! βιβλιο σε κυκλοφορια δεν υπαρχει ! η πλοκη στο μυαλο του!  :)  :hi:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
ουσιαστικα το ιδιο λεμε! βιβλιο σε κυκλοφορια δεν υπαρχει ! η πλοκη στο μυαλο του!  :)  :hi:
γιατί σαμπως ο τελευταίος κύκλος ακολούθησε τα βιβια; οτι να ναι καναν οι σεναριογραφοι

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
δεν νομιζω τυπε. Αλλα αν εσυ ξερεις καλυτερα οκ.
παντως εχει ενημερωσει τους υπευθυνους του καναλιου για το πως θα εξελιχθει η ιστορια ωστε ακριβως να μην κανει ενα robert Jordan.
(pull a robert jordan που εχει εξελιχθει σε slang)

πηγη

παντως το wheel of time το ολοκληρωσε ο παρα πολυ καλος Brandon Sanderson

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Εχει πολλους και καλους συγγραφεις το fantasy ειδος δεν σταματανε ολα στον Μαρτιν

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Σωστό, φανταζεσαι ομως το GoT να το τελειωσει αλλος; Κατα 99% θα εχει ασυνεχεια.

cenobite

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2015
Like
3
Πόντοι
0

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
George R.R. Martin: ''[size=15pt]Εγώ θα πω την ιστορία μου και ας δείξουν ό,τι θέλουν στην τηλεόραση.[/size]''

martin.jpg

Ο George R.R. Martin παραβρέθηκε στο Spokane αυτή την εβδομάδα στο συνέδριο επιστημονικής φαντασίας Sasquan και είπε τα εξής:

"Τα πάντα είναι πιθανά. Ίσως η σειρά ολοκληρωθεί πριν γράψω το τελευταίο βιβλίο με άλλο φινάλε. Κανείς δεν ξέρει," τόνισε ο συγγραφέας, διαβάζοντας μάλιστα ένα κεφάλαιο από το νέο του βιβλίο που θα έχει τίτλο The Winds of Winter.

Η σειρά έχει φυσικά αρκετές διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα βιβλία μέχρι τώρα, καθώς δεν εμφανίζονται κάποιοι χαρακτήρες, ενώ αυτή την στιγμή βρίσκονται στο ίδιο σημείο.

"Η παράσταση κινείται προς τα εμπρός σαν τρένο, ή μερικές φορές σαν μια τζετ μηχανή," δήλωσε ο Martin. "Για κάθε επεισόδιο γράφουν ένα σενάριο 60 σελίδων, και εγώ γράφω 1.500 σελίδες σχεδόν για κάθε βιβλίο. Υπήρχε μια περίοδος όπου ήμουν ανήσυχος γι 'αυτό, και τότε είπα, εγώ θα πω την ιστορία μου και ας δείξουν ό,τι θέλουν στην τηλεόραση."

[size=15pt]Μάλιστα, για ακόμα μια φορά τον ρώτησαν πότε θα είναι έτοιμο το νέο του βιβλίο και είπε[/size]
"[size=15pt]Μην με ρωτάτε πότε θα είναι έτοιμο το βιβλίο. Θα ζητήσω να σας κόψουν το κεφάλι[/size]".

fuckyou.png.jpg

Το Game Of Thrones θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι και την 8η σεζόν...

www.gameofthrones-grfans.com/2015/08/george-rr-martin.html]http://www.gameofthrones-grfans.com/2015/08/george-rr-martin.html[/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom