Νέα

Ήρθε η ώρα του Game of Thrones

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Aυτοί που έχουν διαβασει μεχρι και το 4ο βιβλιο τουλάχιστον, διοτι στο 5ο δεν ξαναεμφανίζεται η Sansa Stark, γνωρίζουν οτι η Sansa βρίσκεται στο  Eyrie εξαιτίας του Petyr Baelish, υποδύομενη την Alayne Stone. Απώτερος σκοπός του Petyr Baelish είναι η Alayne Stone να καταφέρει να σαγηνέψει τον Harrold Hardyng ωστε να τον κάνει να την παντρευτει.(Το ποιος ειναι αυτός και τι θα σημαινει αυτος ο γαμος, αυτοι που εχουν διαβάσει τα βιβλία με καταλαβαίνουν δε μπαινω σε λεπτομέριες...)

Στη σελίδα του Μαρτιν εχει δημοσιευτεί ενα κεφάλαιο απο το επόμενο βιβλίο ''The Winds of Winter'' με τίτλο Alayne.

http://[URL unfurl="true"]www.georgerrmartin.com/wp-content/uploads/2015/04/alayne_stone_oakenvia-607x1024.jpg[/img[/URL]]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.georgerrmartin.com/excerpt-from-the-winds-of-winter/]http://www.georgerrmartin.com/excerpt-from-the-winds-of-winter/[/url[/URL]]

To διάβασα και το κεφάλαιο αυτό αναφέρεται ακριβώς σε αυτη τη ΄΄συνάντηση΄΄ της Alayne Stone με τον Harrold Hardyng και στο τρόπο με τον οποίο αυτη προσπαθει να τον κερδίσει. Η Sansa είναι υποχρεωμενη να τα καταφερει απεναντι σε εναν ανδρα που εχει κανει ηδη 1 μπασταρδο παιδι και αυτη την περιοδο περιμενει και ενα δευτερο σπο την κορη ενος πλουσιου ευγενους απο το Gulltown και απο το κρεβατι του οποιου εχουν περασει ουκ ολιγες γυναικες. Η αρχικη τους συναντηση δεν πηγε καλα καθως αυτος συμπεριφερθηκε ασχημα στην Alayne προσβαλόντας την, αλλα στη συνέχεια υπο της οδηγίες του ''πατερα'' της η Alayne βγάζει μια πτυχη του εαυτου της πιο προστυχη και επιθετικη σε σχέση με το ντροπαλό και αβγαλτο κοριτσακι του προσφατου παρελθοντος.  Οποτε θα εχει ενδιαφερον το πως θα εξελιχθει αυτο το διδυμο και πως θα καταφερει η Sansa να τον ''ρίξει'' τελικα...

Ειναι αυτο που λέμε οτι τελικα όλες οι γυναίκες κρυβουν μια πουτανα μεσα τους;  ;D

Αντε να δουμε ποτε θα βγει το 6 γαμοβιβλιο γιατι μας εχει πορωσει πολυ ο παππους... :D

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
[size=15pt]Τι συνέβη τελικά στον Jon Snow; Η ξεκάθαρη απάντηση των "αφεντικών" του HBO[/size]

http://[URL unfurl="true"]www.newmoney.gr/media/k2/items/cache/341246a82492ce670bec7d43dacb1217_XL.jpg,qt=1440748434.pagespeed.ce.hsE73e5v2e.jpg[/img[/URL]]

Οι φανατικοί της σειράς Games of Thrones του δικτύου HBO σοκαρίστηκαν στο τέλος της πέμπτης σαιζόν όταν ο Jon Snow προδόθηκε και μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου απ' τους συντρόφους του.

Πολλοί δεν κατάλαβαν γιατί ο αγαπημένος ήρωας των τηλεθεατών, τον οποίο υποδύεται ο Βρετανός ηθοποιός Kit Harington, έπρεπε να πεθάνει.

Τώρα όμως έχουν μία απάντηση απ' τον διευθύνοντα σύμβουλο της Times Warner (μητρική της HBO), Jeff Bewkes.
«Είναι νεκρός. ΝΕΚΡΟΣ», είπε ερωτηθείς σχετικά σε πάνελ συζήτησης σπεύδοντας μάλιστα να υπογραμμίσει ότι «οι καλύτερες χαρακτήρες σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές πάντα σκοτώνονται».

[url=http://[URL unfurl="true"]www.newmoney.gr/diethni/item/247992-ti-sinebi-telika-ston-jon-snow-i-ksekathari-apantisi-ton-afentikon-tou-hbo]http://www.newmoney.gr/diethni/item/247992-ti-sinebi-telika-ston-jon-snow-i-ksekathari-apantisi-ton-afentikon-tou-hbo[/url[/URL]]

Θέλω να υπενθυμίσω 2 πράγματα

1ον τη δήλωση του Μάρτιν  [size=15pt]''Εγώ θα πω την ιστορία μου και ας δείξουν ό,τι θέλουν στην τηλεόραση.''
[/size]

και

2ον η πραγματική ιστορία είναι αύτη που γράφουν τα βιβλία και όχι αυτή που λέει η ΗΒΟ...

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
και

2ον η πραγματική ιστορία είναι αύτη που γράφουν τα βιβλία και όχι αυτή που λέει η ΗΒΟ...

τη στιγμή που πρόκειται για μυθοπλασία, καμία δεν είναι πραγματική ιστορία
το παραμυθάκι μπορεί να αλλάξει κάθε φορά
ο καθένας λέει την ιστορία του

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
τη στιγμή που πρόκειται για μυθοπλασία, καμία δεν είναι πραγματική ιστορία
το παραμυθάκι μπορεί να αλλάξει κάθε φορά
ο καθένας λέει την ιστορία του
ωραια λοιπον ''πραγματική'' ιστορία

akhs3pgr

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
[size=12pt]
ωραια λοιπον ''πραγματική'' ιστορία[/size]  

image.jpg

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
George R.R. Martin: ''[size=15pt]Εγώ θα πω την ιστορία μου και ας δείξουν ό,τι θέλουν στην τηλεόραση.[/size]''

martin.jpg

Ο George R.R. Martin παραβρέθηκε στο Spokane αυτή την εβδομάδα στο συνέδριο επιστημονικής φαντασίας Sasquan και είπε τα εξής:

"Τα πάντα είναι πιθανά. Ίσως η σειρά ολοκληρωθεί πριν γράψω το τελευταίο βιβλίο με άλλο φινάλε. Κανείς δεν ξέρει," τόνισε ο συγγραφέας, διαβάζοντας μάλιστα ένα κεφάλαιο από το νέο του βιβλίο που θα έχει τίτλο The Winds of Winter.

Η σειρά έχει φυσικά αρκετές διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα βιβλία μέχρι τώρα, καθώς δεν εμφανίζονται κάποιοι χαρακτήρες, ενώ αυτή την στιγμή βρίσκονται στο ίδιο σημείο.

"Η παράσταση κινείται προς τα εμπρός σαν τρένο, ή μερικές φορές σαν μια τζετ μηχανή," δήλωσε ο Martin. "Για κάθε επεισόδιο γράφουν ένα σενάριο 60 σελίδων, και εγώ γράφω 1.500 σελίδες σχεδόν για κάθε βιβλίο. Υπήρχε μια περίοδος όπου ήμουν ανήσυχος γι 'αυτό, και τότε είπα, εγώ θα πω την ιστορία μου και ας δείξουν ό,τι θέλουν στην τηλεόραση."

[size=15pt]Μάλιστα, για ακόμα μια φορά τον ρώτησαν πότε θα είναι έτοιμο το νέο του βιβλίο και είπε[/size]
"[size=15pt]Μην με ρωτάτε πότε θα είναι έτοιμο το βιβλίο. Θα ζητήσω να σας κόψουν το κεφάλι[/size]".

fuckyou.png.jpg

Το Game Of Thrones θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι και την 8η σεζόν...

www.gameofthrones-grfans.com/2015/08/george-rr-martin.html]http://www.gameofthrones-grfans.com/2015/08/george-rr-martin.html[/url]

Αμα κανεις δεκα χρονια να τελειωσεις το καθε βιβλιο ποιος σου φταιει? :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τι μαλακίες βλέπετε ρε  :jerking:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Τι μαλακίες βλέπετε ρε  :jerking:
αυτό ακριβως ειπα και εγω πριν 3 χρονια σε ένα φιλο,

στη συνέχεια εντελως τυχαια ειδα τα πρωτα 2 επισοδεια της πρωτης σεζον γιατι βαριέμαι να διαβαζω λογοτεχνια και εφαγα τετοιο κόλλημα που σε 2 καλοκαιρια διαβασα και τις περιπου 4,500 σελιδες και των 5 βιβλίων... :2funny:

akhs3pgr

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
[size=12pt]Καλα ξεκινησε [/size]

[xhamster]
]

[size=12pt]Αλλα στην πορεια το  :fuck1: το σεναριο  ο παππους[/size]

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
[size=12pt]Καλα ξεκινησε [/size]

[xhamster]
]

[size=12pt]Αλλα στην πορεια το  :fuck1: το σεναριο  ο παππους[/size]
αυτό δεν υπαρχει στο σεναριο του παππου, είναι της ΗΒΟ... :2funny:

γενικα στα βιβλια δεν υπάρχει τοσο πολύ σεξ οσο στη σειρα και ο λόγος είναι προφανές...

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
αυτό δεν υπαρχει στο σεναριο του παππου, είναι της ΗΒΟ... :2funny:

γενικα στα βιβλια δεν υπάρχει τοσο πολύ σεξ οσο στη σειρα και ο λόγος είναι προφανές...

Όπως είχε πει και ο Μαικιους , τα βυζιά και το σεξ είναι εκεί για να πληρώνουν για τους δράκους

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Κατέβασα, τα πρώτα 10 επεισόδια, εκ των οποίων, έχω δεί τα τέσσερα. Κατι ιδιαίτερο δεν μου έκανε, για να συνεχίσω τα υπόλοιπα.

Λίγο κουραστικά τα βρήκα, στατικά και με διαλόγους κλυσέ...

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Κατέβασα, τα πρώτα 10 επεισόδια, εκ των οποίων, έχω δεί τα τέσσερα. Κατι ιδιαίτερο δεν μου έκανε, για να συνεχίσω τα υπόλοιπα.

Λίγο κουραστικά τα βρήκα, στατικά και με διαλόγους κλυσέ...
εχεις διαβασει καθολου βιβλια;

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Τι βιβλία εννοείς...?
Βιβλία γενικώς ή η συγκεκριμένη σειρά, υπάρχει σε βιβλίο...??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom