Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Kαλα αυτη η Βασιλισσα, γαμηθηκε πανω στο πτωμα του γιου της;
Αν και στο βιβλιο εκανε πιο ξεκαθαρο οτι βιαστηκε.
Οντως επρεπε να τραβηξει μια μαλακια και να σκουπιστει με τον γατο.
Σκάσε μαλάκαΟντως επρεπε να τραβηξει μια μαλακια και να σκουπιστει με τον γατο.
γνώμη μου πάντως ότι το S04E04 έκανε λίγη κοιλίτσα με κάτι μπλα μπλα κλπ.
Την Άρυα δεν την είδαμε, ούτε τον Μπόλτον...παρεπιπτόντως πόσο καιρό θέλει η αδελφούλα του κοψοψώλη Γκρέϋτζοϋ να πάει με τους πολύ
άντρες να ξεκάνει τον ανώμαλο;;;
Δεν έδειξε ούτε τη Βαμπιρέλα πυρομανή ρε γαμώτα, αυτή προβλέπω να γίνεται φλαμπέ από κανένα δράκο και να ισιώνει σα χαρακτήρας.
Aπο την δευτερη σεζον και επειτα εχει κανει κοιλια και βαζουν 2-3 επεισοδια καθε σεζον να μας κρατανε το ενδιαφερον.γνώμη μου πάντως ότι το S04E04 έκανε λίγη κοιλίτσα με κάτι μπλα μπλα κλπ.
Την Άρυα δεν την είδαμε, ούτε τον Μπόλτον...παρεπιπτόντως πόσο καιρό θέλει η αδελφούλα του κοψοψώλη Γκρέϋτζοϋ να πάει με τους πολύ
άντρες να ξεκάνει τον ανώμαλο;;;
Δεν έδειξε ούτε τη Βαμπιρέλα πυρομανή ρε γαμώτα, αυτή προβλέπω να γίνεται φλαμπέ από κανένα δράκο και να ισιώνει σα χαρακτήρας.
ΚορυφαιοΟντως επρεπε να τραβηξει μια μαλακια και να σκουπιστει με τον γατο.
Aπο την δευτερη σεζον και επειτα εχει κανει κοιλια και βαζουν 2-3 επεισοδια καθε σεζον να μας κρατανε το ενδιαφερον.
Παντως μια παρατηρηση που εχω ειναι οτι αυτη η Δρακοβασιλισσα μονο που εχει ανοιξει στα δυο η θαλασσα για να περασει ξεκουραστα και να της δωσουν το θρονο στο χερι δεν εχει γινει ακομα. Ειπαμε παραμυθι ειναι αλλα το εχει γαμησει μεχρι τωρα.
Aπο την δευτερη σεζον και επειτα εχει κανει κοιλια και βαζουν 2-3 επεισοδια καθε σεζον να μας κρατανε το ενδιαφερον.
Παντως μια παρατηρηση που εχω ειναι οτι αυτη η Δρακοβασιλισσα μονο που εχει ανοιξει στα δυο η θαλασσα για να περασει ξεκουραστα και να της δωσουν το θρονο στο χερι δεν εχει γινει ακομα. Ειπαμε παραμυθι ειναι αλλα το εχει γαμησει μεχρι τωρα.
Eαν στα επομενα 1-2 επισοδεια δεν γινει κατι καλοοοο τοτε θα χασει αρκετα πιστευωτώρα θα ξεκινήσει και τα διαστημικά από το Βορρά με τους νεκροζώντανους γαλανομάτηδες.
Αφήνει υποσχέσεις το έργο, αλλά περισσότερες από ότι πριν. Εκεί νομίζω γίνεται η κοιλούμπα.
ΣΚΑΣΕ ΚΑΡΑΦΛΑ ΝΑΝΕ που εχεις και αποψη ΒΛΑΚΑνεροβραστη η 4 μεχρι τωρα
ΣΚΑΣΕ ΚΑΡΑΦΛΑ ΝΑΝΕ που εχεις και αποψη ΒΛΑΚΑ
σεξάκι μεταξύ αδερφών στο τάφο του παιδιού τους