Νέα

Ήρθε η ώρα του Game of Thrones

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537
Kαλα αυτη η Βασιλισσα, γαμηθηκε πανω στο πτωμα του γιου της; 
Αν και στο βιβλιο εκανε πιο ξεκαθαρο οτι βιαστηκε.

Αφου η τυπισσα ειναι αρρωστη ρε  :s&m_1:  :s&m_3:  :lheel:

Ανεξαντλητα βιτσια!

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
"Most unrealistic moment in GoT history: When Tommen turned over and went to sleep at the end of that scene instead of furiously masturbating." :2funny: :2funny: :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Οντως επρεπε να τραβηξει μια μαλακια και να σκουπιστει με τον γατο.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.697
Πόντοι
3.715
γνώμη μου πάντως ότι το S04E04 έκανε λίγη κοιλίτσα με κάτι μπλα μπλα κλπ.

Την Άρυα δεν την είδαμε, ούτε τον Μπόλτον...παρεπιπτόντως πόσο καιρό θέλει η αδελφούλα του κοψοψώλη Γκρέϋτζοϋ να πάει με τους πολύ
άντρες να ξεκάνει τον ανώμαλο;;;

Δεν έδειξε ούτε τη Βαμπιρέλα πυρομανή ρε γαμώτα, αυτή προβλέπω να γίνεται φλαμπέ από κανένα δράκο και να ισιώνει σα χαρακτήρας.

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
325
Πόντοι
281

Την Άρυα δεν την είδαμε, ούτε τον Μπόλτον...παρεπιπτόντως πόσο καιρό θέλει η αδελφούλα του κοψοψώλη Γκρέϋτζοϋ να πάει με τους πολύ

Δεν έδειξε ούτε τη Βαμπιρέλα πυρομανή ρε γαμώτα, αυτή προβλέπω να γίνεται φλαμπέ από κανένα δράκο και να ισιώνει σα χαρακτήρας.

απο το στομα σου και στου GRM το αυτι

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Aπο την δευτερη σεζον και επειτα εχει κανει κοιλια και βαζουν 2-3 επεισοδια καθε σεζον να μας κρατανε το ενδιαφερον.
Παντως μια παρατηρηση που εχω ειναι οτι αυτη η Δρακοβασιλισσα μονο που εχει ανοιξει στα δυο η θαλασσα για να περασει ξεκουραστα και να της δωσουν το θρονο στο χερι δεν εχει γινει ακομα. Ειπαμε παραμυθι ειναι αλλα το εχει γαμησει μεχρι τωρα.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537
Aπο την δευτερη σεζον και επειτα εχει κανει κοιλια και βαζουν 2-3 επεισοδια καθε σεζον να μας κρατανε το ενδιαφερον.
Παντως μια παρατηρηση που εχω ειναι οτι αυτη η Δρακοβασιλισσα μονο που εχει ανοιξει στα δυο η θαλασσα για να περασει ξεκουραστα και να της δωσουν το θρονο στο χερι δεν εχει γινει ακομα. Ειπαμε παραμυθι ειναι αλλα το εχει γαμησει μεχρι τωρα.

Αφου η τυπισσα ειναι ηγετιδα ρε.

Ο Μ. Ναπολεων νομιζεις οτι ηταν κατι διαφορετικο?

Απλα, ενεπνεε 500.000 ατομα να πανε να σφαχτουν για το μεγαλειο της Γαλλιας.

Κατ' εμε, καθολου μουφα.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.697
Πόντοι
3.715

τώρα θα ξεκινήσει και τα διαστημικά από το Βορρά με τους νεκροζώντανους γαλανομάτηδες.

Αφήνει υποσχέσεις το έργο, αλλά περισσότερες από ότι πριν. Εκεί νομίζω γίνεται η κοιλούμπα.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
τώρα θα ξεκινήσει και τα διαστημικά από το Βορρά με τους νεκροζώντανους γαλανομάτηδες.

Αφήνει υποσχέσεις το έργο, αλλά περισσότερες από ότι πριν. Εκεί νομίζω γίνεται η κοιλούμπα.
Eαν στα επομενα 1-2 επισοδεια δεν γινει κατι καλοοοο τοτε θα χασει αρκετα πιστευω

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
νεροβραστη η 4 μεχρι τωρα

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Εμένα μέχρι στιγμής μ'αρέσει η νέα σεζόν.
Αλλά πραγματικά έχουμε φτάσει ως εδώ και όλα τα ονόματα δεν τα έχω μάθει.
Επίσης τους περισσότερους τους βαριέμαι, αν γινόταν να βλέπω μόνο Τύριον, Ντενίρις και τους παρελκόμενους θα το προτιμούσα!
Και τέλος, αγαπώ το οτιδήποτε αρρωστημένο και προχωρημένο, αγαπώ όταν τολμάνε να μας δείξουν πράγματα που σοκάρουν και προκαλούν.
Γι'αυτό και έχω αγαπήσει σειρές τύπου American Horror Story
Αλλά το σεξάκι μεταξύ αδερφών στο τάφο του παιδιού τους, ήταν ακόμη και για 'μενα waaaaaaaay too much!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom