You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ήρθε η ώρα του Game of Thrones
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 127K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ntelikanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2009
- Like
- 198
- Πόντοι
- 6
Μακαρι ευχομαι να εχει παει απο χερι Σταρκ....!! Δεν θα ηταν τιποτα πιο δικαιο απο αυτο....
_hayabusas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
ρε μην τα πάιρνετε πατριωτικά,μια σειρά είναι
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
ρε μην τα πάιρνετε πατριωτικά,μια σειρά είναι
θα βγουνε με πλαστικα σπαθακια στην ομονοια να παιξουνε ξυλο σε λιγο
tsoglanos009
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
tsoglanos009
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
tsoglanos009
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
tsoglanos009
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Επισκέπτης
Μα ποσο μλκ ειστε ρε... υπαρχουν ατομα μαζι και εγω που δεν το ειδαμε ακομα τωρα βεβαια μαθαμε οτι δολοφονουν το τζοφρυ αντε να κατσω να το δω τωρα. Αλλα να ξερετε οτιδηποτε σε αυτην τι σειρα η σε καποια αλλη ακομα και ταινια που δω θα το γραφω στο αντιστοιχο θεμα ετσι για να δειτε τι ωραια που θα ειναι οταν κατι που δεν εχετε δει ακομα να ξερετε τι προκειται να γινει. Θα σας φτιαξω εγω..ρε μην τα πάιρνετε πατριωτικά,μια σειρά είναι
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Eμεις φταιμε που εχεις μεινει πισω?????Χτες ειδα το 3 επεισοδιο...!Να εισαι ενημερωμενος αλλη φοραΜα ποσο μλκ ειστε ρε... υπαρχουν ατομα μαζι και εγω που δεν το ειδαμε ακομα τωρα βεβαια μαθαμε οτι δολοφονουν το τζοφρυ αντε να κατσω να το δω τωρα. Αλλα να ξερετε οτιδηποτε σε αυτην τι σειρα η σε καποια αλλη ακομα και ταινια που δω θα το γραφω στο αντιστοιχο θεμα ετσι για να δειτε τι ωραια που θα ειναι οταν κατι που δεν εχετε δει ακομα να ξερετε τι προκειται να γινει. Θα σας φτιαξω εγω..
Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 418
- Πόντοι
- 3.275
Καλά ρε, κάθεσαι και μπαίνεις σε thread για το Game of Thrones δίχως να δεις το εκάστοτε επεισόδιο;Μα ποσο μλκ ειστε ρε... υπαρχουν ατομα μαζι και εγω που δεν το ειδαμε ακομα τωρα βεβαια μαθαμε οτι δολοφονουν το τζοφρυ αντε να κατσω να το δω τωρα. Αλλα να ξερετε οτιδηποτε σε αυτην τι σειρα η σε καποια αλλη ακομα και ταινια που δω θα το γραφω στο αντιστοιχο θεμα ετσι για να δειτε τι ωραια που θα ειναι οταν κατι που δεν εχετε δει ακομα να ξερετε τι προκειται να γινει. Θα σας φτιαξω εγω..
Λες και δεν ξέρεις πως πέφτουν αβέρτα τα σπόιλερ.
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Τύπε αυτή είναι ότι πρέπει. Ειδικά όπως της έχουν διαμορφώσει και το χαρακτήρα είναι για πολύ πουτσάκο η ψωλίτσα.
Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 418
- Πόντοι
- 3.275
Mετα το χτεσινο μπερδευτηκαμε...τον Τζεφρυ τον εφαγε η ο παππους η η γιαγια με τη συζηγο η ο νταβατζης...
Καφριλα η σκηνη αιμομιξιας διπλα απο το φερετρο...
Το τελευταιο δεκαλεπτο γαματο....
Μέχρι στιγμής φαίνεται πως το έκανε ο Μικροδάκτυλος αλλά με τέτοιο τρόπο ώστε να δείχνει πως η Σάνσα κρύβεται
πίσω απ' όλα αυτα. Εγώ βλέπω να είναι και στο κόλπο η γιαγιά Ταιρέλ.
_hayabusas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
εγώ λέω πως το έκανε αυτός ο πρίγκιπας που πακιστανοφέρνει
Η γρια ηταν σιγουρα αναμεμειγμενη.
Εγω πιστευω πως ηταν και ο παππους - απο διαισθηση.
Παρεμπιπτοντως, η σκηνη με βασιλμητωρ και κουλαμενο, πανω απ' το μνημα, ηταν ΚΑΙ ΓΑΜΩ
Απ' τις τοπ σκηνες ολης της σειρας!
tsoglanos009
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τύπε αυτή είναι ότι πρέπει. Ειδικά όπως της έχουν διαμορφώσει και το χαρακτήρα είναι για πολύ πουτσάκο η ψωλίτσα.
Πες τα!!!!
αυτος εχει τις γνωσεις ΟΛΩΝ των δηλητηριων και τα κινητρα για να το κανει (βιασμος της αδερφης του απο Λαννιστερ)..αρα δεν το ακνε αυτος...ισως τον χρησιμοποιησε αυτος που το κανε..κι εχει φυγει απο το King's Landing ηδη... ;)εγώ λέω πως το έκανε αυτός ο πρίγκιπας που πακιστανοφέρνει
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.697
- Πόντοι
- 3.715
Μην δινεις σποιλερ ρε γιδι.Μπορει καποιος να μην το εχει δει το επεισοδιο.
αν δεν το έχει δει, δεν κολλάει με το νήμα. Ας γίνει συνδρομητής. Κι άμα δεν μπορείς γίνε κομμωτής, κι άμα δεν μπορείς καθόλου...γίνε κομμωτής του κώλου!
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.697
- Πόντοι
- 3.715
Εγω ξενερωσα.
Ηθελα να τον σφαξει στο γονατο ο Στανις και μετα να περιφερει το κεφαλακι του σε καναν πασσαλο...
Μπαααα...καλύτερα να τον είχε αναλάβει το μπάσταρδο που παίζει με το γιο του Γκρέϋτζοϋ (μου διαφεύγει το όνομα), πολύ ευρηματικό μπασταρδοπαίδι, θα έκανε το Τζόφρυ βαλίτσα. Κρίμα...