You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ήρθε η ώρα του Game of Thrones
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 127K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Γιατι σου εκλεισαν το thread σου? Τι παπαριες τσαπουναγες?Εμένα μέχρι στιγμής μ'αρέσει η νέα σεζόν.
Αλλά πραγματικά έχουμε φτάσει ως εδώ και όλα τα ονόματα δεν τα έχω μάθει.
Επίσης τους περισσότερους τους βαριέμαι, αν γινόταν να βλέπω μόνο Τύριον, Ντενίρις και τους παρελκόμενους θα το προτιμούσα!
Και τέλος, αγαπώ το οτιδήποτε αρρωστημένο και προχωρημένο, αγαπώ όταν τολμάνε να μας δείξουν πράγματα που σοκάρουν και προκαλούν.
Γι'αυτό και έχω αγαπήσει σειρές τύπου American Horror Story
Αλλά το σεξάκι μεταξύ αδερφών στο τάφο του παιδιού τους, ήταν ακόμη και για 'μενα waaaaaaaay too much!
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Γιατι σου εκλεισαν το thread σου? Τι παπαριες τσαπουναγες?
Αυτό νομίζεις? Ότι το έκλεισαν επειδή έλεγα παπαριές? Για ρώτα τους...
Χωρίς να σπαμάρεις σε άλλα θρέντ όμως...
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Eδω σε βρηκα εδω σε ρωτησα..!Εαν θες απαντας εαν δεν θες παλι οχιΑυτό νομίζεις? Ότι το έκλεισαν επειδή έλεγα παπαριές? Για ρώτα τους...
Επισκέπτης
ο βρωμοΣΚΑΙ τι γίνεται δε θα συνεχίσει να το δειχνει;
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Τυπε θα περιμενεις καιρο ακομα.....Την 2η σεζον εδειχνε? Λογικα μεσα μαιου θα αρχισει η 3η..!Αλλα μην περιμενεις αδικα...ζητα απο εδω οποιος ξερει να σου δωσει linkο βρωμοΣΚΑΙ τι γίνεται δε θα συνεχίσει να το δειχνει;
Eδω και 10 μερες ξεκινησα και εβλεπα την σειρα και με εχει καθηλωσει...
Δυστυχως σημερα ειδα το τελευταιο (5ο επεισοδιο της 4ης σεζον...
Απο εδω και περα θα εχω και εγω την μεγαλη αναμονη βδομαδων ή και μηνων για την συνεχεια της σειρας....
Δυστυχως σημερα ειδα το τελευταιο (5ο επεισοδιο της 4ης σεζον...
Απο εδω και περα θα εχω και εγω την μεγαλη αναμονη βδομαδων ή και μηνων για την συνεχεια της σειρας....
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Αυτό νομίζεις? Ότι το έκλεισαν επειδή έλεγα παπαριές? Για ρώτα τους...
Tελικα δεν θελεις να απαντησεις...(Οχι πως περιμενα να κανεις αλλιως)Eδω σε βρηκα εδω σε ρωτησα..!Εαν θες απαντας εαν δεν θες παλι οχι
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Tελικα δεν θελεις να απαντησεις...(Οχι πως περιμενα να κανεις αλλιως)
δεν απαντώ δημόσια εδώ μέσα γιατί όλα παραφράζονται
jstar
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2010
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
η ιδια ζητησε να κλεισει.Eδω σε βρηκα εδω σε ρωτησα..!Εαν θες απαντας εαν δεν θες παλι οχι
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.105
- Πόντοι
- 5.006
υπαρχει πολυ κακια στον κοσμο...δεν απαντώ δημόσια εδώ μέσα γιατί όλα παραφράζονται
(οπως ειχε πει παλιοτερα και ενας σοφος του σαιτ)
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Πως παραφραζονται ακριβως? Εαν εννοεις οτι μοιραζες βιντεο σαν catwoman και μετα εβγαινες κ λες οτι δεν το εκανες ποτε ε τοτε εχεις ενα δικαιο πρεπει να καλυφθεις κ εσυ καπως..!Τεσπαδεν απαντώ δημόσια εδώ μέσα γιατί όλα παραφράζονται
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Πως παραφραζονται ακριβως? Εαν εννοεις οτι μοιραζες βιντεο σαν catwoman και μετα εβγαινες κ λες οτι δεν το εκανες ποτε ε τοτε εχεις ενα δικαιο πρεπει να καλυφθεις κ εσυ καπως..!Τεσπα
Το ότι μοιράζω βίντεο δεν το είπα ποτέ εγώ. Ούτε ως catwoman ούτε ως τίποτα και απο κανένα λογαριασμό.
Το ότι ζήτησα να σβηστεί εγώ ο λογαριασμός το είπα μια φορά και αρχισαν να λέγονται πάλι διάφορα, οπότε είπα να μη το ξαναπώ.
Και τώρα είμαστε off topic, ας σβηστούν οι μαλακίες, δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε πάλι για 'μενα.
Παω να δω Voice!
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Δικο μου λαθος τυπε..παμε στο θεμα μας ποτε βγαινει το νεο επισοδειο?Μήπως έχετε βγει λίγο οφ-τόπικ;
Μολις ειδα το νεο επισοδειο, ειναι πολυ καλο...
Μεχρι αυριο ελπιζω να το εχουμε δει και εμεις που δεν καταλαβαινουμε τα ξενα το περιμενουμε με υποτιτλους....
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Εχουν βγει τυπε...λιγοοοο που ειδα στο τελος πρεπει να γαμαειιιιιιιιιΜεχρι αυριο ελπιζω να το εχουμε δει και εμεις που δεν καταλαβαινουμε τα ξενα το περιμενουμε με υποτιτλους....