Ακριβώς, μην πάει το μυαλό σου αλλού...Θα μου πεις με τόσα που διαβάζουμε ,όλα μέσα είναι.Φιλε ζορρο τι εννοεις ακριβως λεγοντας "να τον καταπιει"?
Να τον βαλει ολο μεσα στο στομα υποθετω?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηρωίδες του λαρυγγωτού..!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kilburn
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 170
- Εμφανίσεις 55K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Giorgos 1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 108
- Πόντοι
- 1
Φιλε taxidiari παρε να'χεις αγορι μου το top10
1. Annette Schwartz
2. Cathy Heaven
3. Sasha Grey
4. Audrey Hollander
5. Belladonna
6. Maya Hills
7. Jeanna Fine
8. Michele Raven
9. Amber Rayne
10.Angelina Valentine
Παιδια αξεχαστη ειναι η Victoria απο το Planet Dreams.Παλαιμαχος πλεον λογικα εχει κρεμασει την....φανελλα αλλα...τυφλα να'χει η σκουπα hoover
Kilburn
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 54
- Like
- 131
- Πόντοι
- 5.835
Δεν την εβαλα επειδη ειναι σε φαση αματερ. Απο αματερ κορυφη παντως ΔΕΝ ειναι αυτη αλλα η Cynical Angel...!!!η heather brooke μαστορα δεν αξιζει μια θεση στο τοπ 10 ? ή ειναι απλως εμπορικια ? ρωταω γιατι δεν τις ξερω ολες που εγραψες..
Kilburn
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 54
- Like
- 131
- Πόντοι
- 5.835
περιμενα πως και πως σχολιο σου
Kilburn
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 54
- Like
- 131
- Πόντοι
- 5.835
Φιλε σου μιλαω εν τιμη, αν την "φτιαξεις" με λογακια αγαπουλιστικα και παπαριες θα στον καταπιει. Και εμενα που με ξερει μερικες φορες μου λεει "δε μπορω" αλλα την ψηνω λεγοντας της οτι γι'αυτο ηρθα. Και δεν ειναι θεμα μεγεθους γιατι δεν ειμαι μικρος. Αν δεν ενιωσες το ¨κλακ" που κανει το λαρυγγι της οταν μπαινει μεσα το πουτσοκεφαλο, πρεπει να ξαναπας...!!!Δοκίμασα την Αλεξανδρα, πρωι Διδυμου 8, καθώς με τον Kilburn έχουμε καλή 'χημεία'.
Η πίπα της δεν με ενθουσίασε και απ' ότι μου είπε και ή ιδια όσο και αν προσπάθησε δεν γίνετε να τον καταπιεί. Παρ' όλα αυτα επειδή είχαμε και καλή επαφή μεταξύ μας πέρασα αρκετά καλά στα υπόλοιπα...
okΦιλε σου μιλαω εν τιμη, αν την "φτιαξεις" με λογακια αγαπουλιστικα και παπαριες θα στον καταπιει. Και εμενα που με ξερει μερικες φορες μου λεει "δε μπορω" αλλα την ψηνω λεγοντας της οτι γι'αυτο ηρθα. Και δεν ειναι θεμα μεγεθους γιατι δεν ειμαι μικρος. Αν δεν ενιωσες το ¨κλακ" που κανει το λαρυγγι της οταν μπαινει μεσα το πουτσοκεφαλο, πρεπει να ξαναπας...!!!
θα το επισκεφθώ πάλι αλλά όπως έγραψα είχαμε καλή χημεία.
analjunkie
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.636
- Πόντοι
- 1.086
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Όνομα;
Αυτό είναι σωστόοοοοο
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
αχ αχ αχ ΑΛΙΟΝΑ !!
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Επισκέπτης
απο καλυμνου εννοεις φιλε?την μιλφ?Δεν την εχω για ηρωιδα την Πωλινα, ειναι απο τις "μεχρι το λαρυγγι" οχι "μεσα στο λαρυγγι"
Ακολουθώντας την περιγραφή του εγκυρότατου N.Smirni επισκέφτηκα την Καρολίνα στο Διδύμου 18, μόνο και μόνο για να δοκιμάσω την πίπα της. Λοιπόν η κοπέλα είναι νέα στη δουλειά και αυτό έχει τα καλά της αλλά και τα κακά της. Καταρχήν είναι ψηλή, ευχάριστη στο δωμάτιο και άπειρη. Στην πίπα προσπαθεί φιλότιμα να σε ευχαριστήσει, δεν δυσανασχετεί αλλά δεν κατάφερε να τον καταπιεί (στο μέγεθός μου πάντα). Την δοκίμασα σε αρκετές παραλλαγές χωρίς να δυσφορεί και χωρίς θέμα χρόνου. Εκατσα 20' και όλα αφιερώθηκαν σε mouthfucking. Επαναλαμβάνω είναι νέα στο χώρο οπότε με τον καιρό κάποιες υπηρεσίες και ο χρόνος θα κοπούν.
Επίσκεψη στην Ζακλύν Λεωνίδου 28 αφού γράφτηκαν κα΄ποια σχόλια...
Η κοπέλα μπαίνει άνετα στην λίστα μας. Μου τον κατάπιε άνετα χωρίς να με πονέσει καθόλου.Γλυκό ρούφηγμα θα έλεγα.¨οταν της ζήτησα να της γαμ..το στόμα μου είπε ευγενικά ότι την έχω μεγάλη και της γδέρνει το λαιμό. Θα ξαναπάω με μεγαλύτερο αντίτοιμο και βλέπουμε.
Πάντως μου κα΄νει εντύπωση ότι έχει γυρίσει τόσα μαγαζιά και κανείς δεν είχε γράψει τίποτα.
Αγαπητοί συναγωνιστές τα κορίτσια είναι δημοσίας χρήσης.Μοιραστείται τις πληροφορίες...
Η κοπέλα μπαίνει άνετα στην λίστα μας. Μου τον κατάπιε άνετα χωρίς να με πονέσει καθόλου.Γλυκό ρούφηγμα θα έλεγα.¨οταν της ζήτησα να της γαμ..το στόμα μου είπε ευγενικά ότι την έχω μεγάλη και της γδέρνει το λαιμό. Θα ξαναπάω με μεγαλύτερο αντίτοιμο και βλέπουμε.
Πάντως μου κα΄νει εντύπωση ότι έχει γυρίσει τόσα μαγαζιά και κανείς δεν είχε γράψει τίποτα.
Αγαπητοί συναγωνιστές τα κορίτσια είναι δημοσίας χρήσης.Μοιραστείται τις πληροφορίες...
Photographer
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Έχει κάτι άγνωστες ηρωίδες που λέει και ο τίτλος. ( Το δεύτερο έχει ξαναμπεί κάπου )
Ο συναγωνιστής Επιρρεπής μας ενημέρωσε για την επιστροφή της Μαρίας στο Ιάσονος 46 (πρωινή).
Την επισκέφτηκα χθες και παίρνει εύσημα στον τομέα του deepthroat (τα έχω ξαναγράψει αναλυτικότερα).
Το μόνο μείον είναι ότι βρίσκεται στο Μετάξι...
Την επισκέφτηκα χθες και παίρνει εύσημα στον τομέα του deepthroat (τα έχω ξαναγράψει αναλυτικότερα).
Το μόνο μείον είναι ότι βρίσκεται στο Μετάξι...
nikki_sixx
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 57
- Πόντοι
- 0
Αλιονα η απολυτη τσιμπουκαρα..αλλα δουλευει ακομα;