You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηρωίδες του λαρυγγωτού..!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kilburn
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 170
- Εμφανίσεις 55K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Kilburn
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 54
- Like
- 131
- Πόντοι
- 5.835
Νεο ταλεντο, δυστηχως ασχημη, Μαρινα Ιασωνος 2 πρωινα στο πανω ή στο κατω. Γαμηστε της το λαρυγγι ευγενικα και πειτε της ποσο σας αρεσει να το πει και στις φιλες της να γινουν πολλες !!! Με εξτραδακι κανει και ακαποτο. Μην στραβωσετε που πρεζονοφερνει ειναι πολυ ευγενικη μεσα και προθυμη να σε ευχαριστησει. ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟΜΠΗΧΤΕΣ !!!
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Έχω ακούσει να την κράζουν για τράβελο όμως αυτή.Αυτή που εχω να προσθέσω εγω είναι η μαρίνα απο κασσανδρας 8γ!!!!
(Οι οποίοι btw είναι πολύ καλοί στην πίπα - λένε - δεν έχω ίδια πείρα, και - λένε - ότι αυτό συμβαίνει επειδή κάποτε είχαν πουλί και ξερουν τι του αρέσει να του κάνουν...)
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Ενταξει γαμω τα τσιμπουκια κανει! Αλλα και η sasha grey εχεις δει τι σπαθια καταπινει? Αν ψαξεις θα δεις επικα τσιμπουκια με φτυσιματα κλπ!Οι εχοντες αποριες περι ολοκληρωτικου και υποδειγματικου deepthroat, googlαρετε Cathy Heaven για μια ενημερωση...
Τη Heather Brooke (Ideepthroat) τη θυμαστε?
Ωραιο θεμα ανοιξες παντως καυλιαρη!!! Δυσκολο κ σπανιο να τον παιρνει οοοολο μεσα κ να τον εξαφανιζει! Μην συγχεουμε το βαθυ τσιμπουκι με το οοοολο μεσα λαρυγγωτο "η μυτη σου να ακουμπησει στην κοιλια μου"!!!
Μετα τιμης,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ, ο χυστης της φαρυγγιτιδας
_Σατράπης_
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Γεια σου Πουσταλεκο καραμπουζουκλη που χεις τη πουτσα σαν σφυρι και τον κωλο σαν λεμονι και κανενας δεν ζυγωνει
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Ειμαι σφιχτοκωλης τυπε! Μονο σκατο βγαινει απο τον κωλο μου και ο ψωλος μου σφυροκοπα μονο πουτανακια της κακιας ωρας!!!Γεια σου Πουσταλεκο καραμπουζουκλη που χεις τη πουτσα σαν σφυρι και τον κωλο σαν λεμονι και κανενας δεν ζυγωνει
Μη νομιζεις οτι ειμαι καμια λουγκρα επειδη με λενε ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟ!!!
Με απεριοριστο σεβασμο κ εκτιμηση,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
_Σατράπης_
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ειμαι σφιχτοκωλης τυπε! Μονο σκατο βγαινει απο τον κωλο μου και ο ψωλος μου σφυροκοπα μονο πουτανακια της κακιας ωρας!!!
Μη νομιζεις οτι ειμαι καμια λουγκρα επειδη με λενε ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟ!!!
Με απεριοριστο σεβασμο κ εκτιμηση,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
Ετσι Πουσταλεκαρα δωσε πονο στα καριολια
Kilburn
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 54
- Like
- 131
- Πόντοι
- 5.835
Φιλε Πουσταλεκο τις ξερω ΟΛΕΣ.Την Cathy την εχω παρει στο Λονδινο, εμπειρια ζωης !!!.Ενταξει γαμω τα τσιμπουκια κανει! Αλλα και η sasha grey εχεις δει τι σπαθια καταπινει? Αν ψαξεις θα δεις επικα τσιμπουκια με φτυσιματα κλπ!
Τη Heather Brooke (Ideepthroat) τη θυμαστε?
Ωραιο θεμα ανοιξες παντως καυλιαρη!!! Δυσκολο κ σπανιο να τον παιρνει οοοολο μεσα κ να τον εξαφανιζει! Μην συγχεουμε το βαθυ τσιμπουκι με το οοοολο μεσα λαρυγγωτο "η μυτη σου να ακουμπησει στην κοιλια μου"!!!
Μετα τιμης,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ, ο χυστης της φαρυγγιτιδας
Απο ονοματα ξαναπαραθετω τα εξης.
CALL GIRLS (Μονο ανεξαρτητα)
Μαρινα60
Angela
Angelina Ind
ΠαολαMilf
ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ
Μαρια Ουκρανα/Τουρκαλα τωρα Γατοσπιτο πρωην Κολωνου 53
Μαρινα απο Ιασωνος 2 πρωινη, Ουκρανα πολυ λεπτη λιγο ασχημουλα καρε μαλλακι
ΠΙΑΤΣΕΣ
Αλεξανδρα μεταφυσικο λαρυγγι και προστυχο, Σωκρατους και Σατωβριανδου γωνια το κακο ειναι οτι δε ξεκολαει απο τη πρεζα οποτε αστα λα βιστα απο μενα
ΦΥΛΗΣ
Δεν ξερω κατι...εσεις?
ΜΑΣΑΖ
Βικυ κουδουνι ΑΦΡΟΔΙΤΗ απο Χευδεν Πλ. Βικτωριας
Ξερετε κατι αλλο?
Οπως τα περιγράφει ο σύντροφος Kilburn είναι πάνω κάτω τα κορίτσια.
Να προσθέσω την Πωλίνα από Καλύμνου που κι αυτή ξέρει να καταπίνει καθώς και την Ευα (Δυδίμου-Αλκαμένους).
Την Αλεξ'ανδρα που αναφέρεις δεν την ξέρω και δε νομίζω να πάρω ποτέ για τους λόγους που ανέφερες. Επίσης κάτι με πιάνει μόλις βλέπω όλες αυτές τις φυλές που γυρνούν στο Μεταξουργείο αλλά τι να κάνουμε. Ολοι να πηδήξουμε θέλουμε - έτσι κι αυτοί.
Η Βικυ χάθηκε αν και η πίπα της ήταν μονότονη. Και μια Μαρία χοντρή που δουλέυει εκεί το παλεύει.
Να προσθέσω την Πωλίνα από Καλύμνου που κι αυτή ξέρει να καταπίνει καθώς και την Ευα (Δυδίμου-Αλκαμένους).
Την Αλεξ'ανδρα που αναφέρεις δεν την ξέρω και δε νομίζω να πάρω ποτέ για τους λόγους που ανέφερες. Επίσης κάτι με πιάνει μόλις βλέπω όλες αυτές τις φυλές που γυρνούν στο Μεταξουργείο αλλά τι να κάνουμε. Ολοι να πηδήξουμε θέλουμε - έτσι κι αυτοί.
Η Βικυ χάθηκε αν και η πίπα της ήταν μονότονη. Και μια Μαρία χοντρή που δουλέυει εκεί το παλεύει.
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Να προσθέσω την Πωλίνα από Καλύμνου
Επιβεβαιώνω.
Τη δοκίμασα σήμερα.
Όλο το πράμα μέσα, και διάφορα άλλα κόλπα.
Χωρίς αναγούλες και σιχαμάρες.
Kilburn
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 54
- Like
- 131
- Πόντοι
- 5.835
Θα την δοκιμασω φιλε αλλη μια φορα γιατι την τελευταια φορα ηταν εμφανεστατος ο κοφτης στις αμυγδαλες. Δεν εμπαινε παραπερα...Επιβεβαιώνω.
Τη δοκίμασα σήμερα.
Όλο το πράμα μέσα, και διάφορα άλλα κόλπα.
Χωρίς αναγούλες και σιχαμάρες.
Kilburn
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 54
- Like
- 131
- Πόντοι
- 5.835
Νεες προσθηκες αφου ξεπεραστηκαν οι αμφιβολιες, Αλεξανδρα πρωι Διδυμου 8 και Φλωρη Φωκαιας 27 οροφος πρωι. Και οι δυο ακα κατευθειαν στο λαρυγγι. Στην Αλεξανδρα το νιωθεις το "κλακ" οταν διακορευεις τις στενες αμυγδαλες της !!!
XRISTOS(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
το λατρευω και εγω αλλα λογω αλλων παραμετρων δεν μπορω να μπω σε μπουρδελλα.
Αν καποιος συναγωνιστης γνωριζει καποια αματερ κυρια που τον καταπινη ολο και τα πινη με εξτρα δωρακι ας ενημερωσει.
Αν καποιος συναγωνιστης γνωριζει καποια αματερ κυρια που τον καταπινη ολο και τα πινη με εξτρα δωρακι ας ενημερωσει.
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Γκόμενα που είχα γνωρίσει θυμάμαι παλιά έκανε λαρυγγωτό μόνο όταν ήταν πλάγια σε μένα.
Εγώ ξαπλωμένος και εκείνη πλάγια σε μένα σα να κάνουμε Γ.
Μήπως έτσι παίρνεται πιο μέσα το σπαθί?
Kilburn
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 54
- Like
- 131
- Πόντοι
- 5.835
Ειναι πως βολευει την καθε μια αλλα και τι κλιση εχει αν εχει ο πουτσος σου. Αλλα αν μπορει η γκομενα να καταπιει, το καταπινει οπως και να την βαλεις !!!Γκόμενα που είχα γνωρίσει θυμάμαι παλιά έκανε λαρυγγωτό μόνο όταν ήταν πλάγια σε μένα.