You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηρωίδες του λαρυγγωτού..!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kilburn
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 170
- Εμφανίσεις 55K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
kostas_mes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 61
- Πόντοι
- 1
Η Στέλλα με την ελιά στο άνω χείλος στο στόμα, μήπως εθεάθη; Τον έπαιρνε μέχρι την ρίζα κ με αναστάτωνε
kostas_mes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 61
- Πόντοι
- 1
Συναγωνιστές κανένα νέα από το μέτωπο του λάρυγγα; Σε κάποιο λαρύγγι που το βάλατε πρόσφατα;
kostas_mes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 61
- Πόντοι
- 1
Έχουμε κάποιο στουντιοκοριτσο εδώ;
Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.385
- Πόντοι
- 486
Καμμία καλη πουτανα στο 20ευρω να βρουμε συναγωνιστη...γαμησε τα τα στουντιοκοριτσα...για εμας που εχουμε ιδιαιτερα γούσταΈχουμε κάποιο στουντιοκοριτσο εδώ;
θυμάμαι το ‘17, 18 μια μελαχροινή νταρντανα ελληνίδα Έλενα που ήταν συνήθως 2η 3η βάρδια στο Φυλής 67 … είχε παίξει και στη σειρήνα …. για μένα το καλύτερο …Η Στέλλα με την ελιά στο άνω χείλος στο στόμα, μήπως εθεάθη; Τον έπαιρνε μέχρι την ρίζα κ με αναστάτωνε
Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.385
- Πόντοι
- 486
Περασμένα μεγαλείαθυμάμαι το ‘17, 18 μια μελαχροινή νταρντανα ελληνίδα Έλενα που ήταν συνήθως 2η 3η βάρδια στο Φυλής 67 … είχε παίξει και στη σειρήνα …. για μένα το καλύτερο …
που να έρθουμε ;Μωρά μου μέχρι Τετάρτη θα βρίσκομαι αθηνα ελάτε να σας ρουφήξει η Σαλονικιά
Καλησπέρα σε όλους! Επαναφέρω το θέμα, καθώς είμαι προς αναζήτηση για call girl που να κανεις deepthroat, throat fuck και face fuck!
Αν υποθετικά πούμε ότι έχω ένα "παριζακι" στο παντελόνι μου.
Ποια προτείνεται που να το κατεβάσει όλο και να μου δώσει το πιο ιστορικό τσιμπούκι τις ζωής μου?
Σας ευχάριστο όλους!
Αν υποθετικά πούμε ότι έχω ένα "παριζακι" στο παντελόνι μου.
Ποια προτείνεται που να το κατεβάσει όλο και να μου δώσει το πιο ιστορικό τσιμπούκι τις ζωής μου?
Σας ευχάριστο όλους!
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.945
- Πόντοι
- 746
Παριζάκι όπως αυτό που έλεγε ο Υφαντής?
Κανόνισε να ανοίξουμε beef με τα μαγαζιά Νίκας.Υφαντής και τα τι αύτα.
Κανόνισε να ανοίξουμε beef με τα μαγαζιά Νίκας.Υφαντής και τα τι αύτα.
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 23.190
- Πόντοι
- 19.236
Φυλής 65 ήταν αυτή.θυμάμαι το ‘17, 18 μια μελαχροινή νταρντανα ελληνίδα Έλενα που ήταν συνήθως 2η 3η βάρδια στο Φυλής 67 … είχε παίξει και στη σειρήνα …. για μένα το καλύτερο …
Και τα έπαιρνε και Μάπα!