You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Iraqi people με ξανθές!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 20
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Κατι αποριες που εχεις πρωι πρωι :o
countVronsky
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Λοιπον αυτο μου το ελεγε και ο πατερας μου οταν σπουδαζε στην Γερμανια το '53. Πολλες Γερμανιδες ειχαν μανια με Κουρδουςκαι Μαροκινους. Νομιζω οτι τους αρεσει οτι ειναι σκληροι φαλλοκρατες και βιαιοι στο κρεβατι... ( Bite come in to make some mess in the thread)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
( Bite come in to make some mess in the thread)
νοου
αι γουιλ νοτ καμ του μεςς ιτ απ
ντοντ φορς μι
αι αμ νοτ ε σπαμμερ
γιου μισαντερσταντ μι
ντοντ ιβεν θινκ αμπαουτ ιτ λαικ δατ
τι σας χαλαει στους μαροκινους κ κουρδους κλπ? για να τους γουσταρουν κατι θα βρισκουν να τους αρεσει
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ξεφτιλα καλα λεςΕίναι ξεφτίλα για τις ελληνίδες εαν γαμιονται με τέτοιες φυλες, εμείς φταίμε ως κοινωνία που τις αφήσαμε και παραχειραγωγήθηκαν.
ειναι ξεφτιλα κ για τους ελληνες να γ@@@@ται με τουρκαλες, φιλιππινεζες, ινδες, αφρικανες κοκ
εμεις φταιμε ομως ως κοινωνια που τους αφησαμε κ παραχειραγωγηθηκαν
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Δεν ειναι ετσι η Βιτε παντως. Διαφερει( αποσο γνωριζω βεβαια)ας οψονται οι πρωην σου που κανενας απ αυτους δε σε εκανε νουμεραδα με τους φιλους του. αλλα και τι να πρωτοκανουν κι αυτοι οι αμοιροι ; που να βρουν χρονο να σε γαμησουν ; πριν το χοντο ή μετα τα laser line clinics που πηγαν για αποτριχωση για να μπορουν να βγαλουν οξω το ντεκολτε τους ;
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
μα ειδες κατι πραγματα?ας οψονται οι πρωην σου που κανενας απ αυτους δε σε εκανε νουμεραδα με τους φιλους του. αλλα και τι να πρωτοκανουν κι αυτοι οι αμοιροι ; που να βρουν χρονο να σε γαμησουν ; πριν το χοντο ή μετα τα laser line clinics που πηγαν για αποτριχωση για να μπορουν να βγαλουν οξω το ντεκολτε τους ;
μου παιρναν κ τη σειρα στο κομμωτηριο οι αναισθητοι
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
ολο και περισσοτερο τον τελευταιο καιρο βλεπω στα δυτικα προαστεια κυριως οπου συχναζω πολλους μεταναστες με κατι ξανθα θεομουνα απο τις οποιες αρκετες απο αυτες ειναι και μουναρες!Το εχετε δει αυτο?
Καλύτερα, να τους παντρευτούν κιόλας να ησηχάσουμε
Είσαι Βλάκας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μα, τους παντρευονται.βρισκουν σε αυτους την προσωρινως χαμενη θαλπωρη της αγκαλιας του μπαμπα τους ο οποιος παρατησε τη μαμα τους για μια ντουζινα ρωσιδελια επειδη η μαμα τους ηταν πατσαβουρα ανοργασμικη και επλασε την κορη της κατ ομοιωση της .Καλύτερα, να τους παντρευτούν κιόλας να ησηχάσουμε
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Ποσα ιρακο-πακια εχετε δει δηλαδη με ξανθια θεομουνα?Αν εννοεις βασο τιποτα τσοκαρα γκομενες με λευκη φουστα,20ποντο,ψιλοπατσοκωλες με ανοιχτο προστυχο μπουστο,ποσες ειδες δηλαδη?Αν ο τυπος δεν ηταν ιρακι αλλα απο το Ζεφυρι?Δεν εχει πεσει κατι στην αντιληψη μου στα Ανατολικα προαστια ουτε Αθηνα.
Εκτος αν ειναι τιποτα νταβαδο-drivers των κοριτσιων around..
Είσαι Βλάκας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κοιτα , υπαρχει παντα και η περιπτωση να περπατας με τα ματια σου κλειστα. οποτε τι συζηταμε ;Ποσα ιρακο-πακια εχετε δει δηλαδη με ξανθια θεομουνα?Αν εννοεις βασο τιποτα τσοκαρα γκομενες με λευκη φουστα,20ποντο,ψιλοπατσοκωλες με ανοιχτο προστυχο μπουστο,ποσες ειδες δηλαδη?Αν ο τυπος δεν ηταν ιρακι αλλα απο το Ζεφυρι?Δεν εχει πεσει κατι στην αντιληψη μου στα Ανατολικα προαστια ουτε Αθηνα.
Είσαι Βλάκας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
επισης
Iraqi people
UNITE !
Iraqi people
UNITE !
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
για λεγε σε ποια περιοχη ειδες ζευγαρια χερι χερι.κοιτα , υπαρχει παντα και η περιπτωση να περπατας με τα ματια σου κλειστα. οποτε τι συζηταμε ;
Αλλο να περπατανε διπλα διπλα.
Ενδιαφερον θα εχουν οι πληροφοριες σου
Είσαι Βλάκας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μα αμα κρατιουνται χερι χερι δεν θα ειναι διπλα διπλα ;για λεγε σε ποια περιοχη ειδες ζευγαρια χερι χερι.
Αλλο να περπατανε διπλα διπλα.
Ενδιαφερον θα εχουν οι πληροφοριες σου
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
να ''το σπασω και να το ξαναριξω''.μα αμα κρατιουνται χερι χερι δεν θα ειναι διπλα διπλα ;
Αλλο να κρατιουνται και αλλο να περπατανε παραλληλα και διπλα διπλα(οπως οι νταβαδες με τα πουτανακια που πηγαινοφερνουν).
Μαλλον ειδατε 10 τσοκαρα και βαλατε τις γκομενες στο ιδιο τσουβαλι.Δε μας λες που ειδες τετοια ζευγαρια ομως
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Όσοι έχουμε ζήσει έξω, το έχουμε ζήσει αυτό το σκηνικό εδώ και πολλά χρόνια. Ελληνίδες που μαμιούνται με Άραβες, με Πέρσες, με Τούρκους, Ιρακινούς κ.λ.π. Και οι μεσανατολίτες, Πέρσες, Ιρακινοί κ.λ.π. είναι γνωστό ότι μαμάνε αλύπητα κώλο, δεν χαμπαριάζουνε....Το έχω φάει τόσο πολύ στη μάπα αυτό το σκηνικό στην Ευρώπη που αν το δω και στην Ελλάδα δεν μου κάνει καμία εντύπωση.
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Παλι το γυρνατε και λετε για Ελλεινιδες......
Η νοιαζεστε γι'αυτες η' τις γουσταρετε............
Στ'αρχιδια μου αν παει και με εξωγηινο...........
Οι ελλεινες Ελληνιδες δεν υπαρχουν καν για τους συνηδητοποιημενους αντρες με απαιτησεις......
το 10% αυτων.
Οσοι ανηκουν στο αλλο 90%
οι σαβουρηδες και λοιποι που ασχολουνται με δαυτες μαλλον αυτοι θιγονται.
Για να τελειωνει αυτη η ιστορια.
Η νοιαζεστε γι'αυτες η' τις γουσταρετε............
Στ'αρχιδια μου αν παει και με εξωγηινο...........
Οι ελλεινες Ελληνιδες δεν υπαρχουν καν για τους συνηδητοποιημενους αντρες με απαιτησεις......
το 10% αυτων.
Οσοι ανηκουν στο αλλο 90%
οι σαβουρηδες και λοιποι που ασχολουνται με δαυτες μαλλον αυτοι θιγονται.
Για να τελειωνει αυτη η ιστορια.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 17