Νέα

Ηράκλειο μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 616K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (10 μέλη και 45 επισκέπτες)

doctormanher

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2011
Κριτικές
9
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστες! Στο γνωστο μπουρδελακι στο στενο...μια κοπελαρα με μεγαλο βυζι... παχουλουλα.ειπα να περασω γιατι δεν την παλευα αλλο! Ηρθε αμεσως! ΠΟΛΥ ορεξη! Δαγκωτα φιλια στο σωμα μου, πολλα χαδια στα @@ μου, καλη περιποιηση! Με ρωτησε τι θελω και της ειπα να ανεβει πανω μου πραγμα που εκανε με μεγαλη ορεξη! Τα εδωσε ολα! Σαν cowgirl !!! Τελεια! επεζα μτ τα βυζια της και εδειχνε να το ευχαριστιεται! Οταν καταθεσα...δεν βιαστηκε να φυγει, με αποτελειωσε με μικρες χαλαρες κινησεις!
Πολυ καλη! Κριμα που δεν θυμαμαι το ονομα της! Δεν ηταν η Τζοανα που ειναι επισης ΠΟΛΥ καλη!
Αυτα..... :boobies: :tits:

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
σε ποιο γνωστο στενο ονομα δρομου

Καλησπερα συναγωνιστες! Στο γνωστο μπουρδελακι στο στενο...μια κοπελαρα με μεγαλο βυζι... παχουλουλα.ειπα να περασω γιατι δεν την παλευα αλλο! Ηρθε αμεσως! ΠΟΛΥ ορεξη! Δαγκωτα φιλια στο σωμα μου, πολλα χαδια στα @@ μου, καλη περιποιηση! Με ρωτησε τι θελω και της ειπα να ανεβει πανω μου πραγμα που εκανε με μεγαλη ορεξη! Τα εδωσε ολα! Σαν cowgirl !!! Τελεια! επεζα μτ τα βυζια της και εδειχνε να το ευχαριστιεται! Οταν καταθεσα...δεν βιαστηκε να φυγει, με αποτελειωσε με μικρες χαλαρες κινησεις!
Πολυ καλη! Κριμα που δεν θυμαμαι το ονομα της! Δεν ηταν η Τζοανα που ειναι επισης ΠΟΛΥ καλη!
Αυτα..... :boobies: :tits:

doctormanher

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2011
Κριτικές
9
Like
10
Πόντοι
0
sorry λαθος μου που δεν το εγραψα! Γραμβουσης !!! Κεντρο

civ

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα ρε παιδία τόσο καιρό και δεν έχει ανοίξει τίποτα καινούριο???επίσης ένα σπίτι που ήταν πριν 3-4 χρόνια στο στενό που είναι τα λαδάδικα και δουλεύανε 2 ελληνίδες οι Ελένη και η Βίκυ ξέρει κανείς που έχει πάει??κάτι είχα ακούσει για Θέρισσο κοντά σε ένα μπαρ Τόλης αλλα δν υπάρχει κάτι εκει..

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
χθεσινη επισκεψη πικρα με ολη τη συμασια σε ολα γενικος τιποτε ενδιαφερον και πιο αναλυτικα στα δυο σπιτια στο λιμανι πατσαουρες με ολοι τη σημασια τις λεξεως η μια χειροτερη απο την αλλη  ΜΑΚΡΥΑ

hohoho

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
sto intermax exoun ferei mia kainourgia, michele kati tetoio, isxyei? tin exei parei kaneis, aksizei ton kopo?

a kai episis kserei kaneis poies alles exei ekei pera? i amanda einai ekei?

mailhot

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Έχετε ρωτήσει εδώ και λίγο καιρό,μετά τον χαμό με τις ιερόδουλες στην Αθήνα,τα 2 γνωστά μπουρδέλα (Αϊνικολιώτη 9 και Σκορδαλών 43 ) αν όλες οι κοπέλες περνούν από εξετάσεις και αν κάποιοι τις είδατε?

doctormanher

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2011
Κριτικές
9
Like
10
Πόντοι
0
Μιράντα! μια ευχάριστη έκπληξη....

Παιδια...μια κοπελα απο αυτες που δυστυχως ΔΕΝ εχουμε συνηθίσει! Ειπε οτι ηταν απο τσεχια. Δεν παιζει! ΑΛλα ειχε απιστευτη διαθεση για παιχνιδι, ωραια φιλια με γνωσσα, περιποιηση των @@ με πολυ καλο τροπο, χαδια καυτα, πιπα πολυ καλη, πρόστυχα βλήματα,. Γενικα πιστευω οτι ΤΙΜΗΣΕ πολυ τα χρηματα που πηρε. ωραιο κορμακι, με στηθος λιγο πιο μεγαλο απο τον ΜΟ για την ηλικια της....
ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ!!!!!!
:boobies: :pipa1:

Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Συνάδελφοι συναθλητές....έψαξα όλο το ηρακλειώτικο topic και οι πληροφορίες που συγκέντρωσα είναι πολύ διαφωτιστικές....Πιστεύω πως δεν θα δυσκολευτώ ιδιαίτερα να βρω τα μαγαζιά της πόλης.....Στο Ηράκλειο τελευταία φορά πήγα το 1999.Τότε δεν μπόρεσα να κινηθώ στο "χώρο".Τώρα πιστεύω πως θα είναι πιο άνετα.Εκείνο που με καίει όμως είναι άλλο...Ψάχνω χοντρές...Μήπως λοιπόν κάποιος συναθλητής έχει συναντήσει κοπέλα πολλών κιλών σε μαγαζί Ηρακλείου?Επίσης γουστάρω και μεγάλες...Αν έχει κάποιος λοιπόν πληροφορίες ας κάνει μια ενημέρωση.Το σίγουρο είναι πως θα έχω πλήρες report  στο τέλος του καλοκαιριού!

midi

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
170
Πόντοι
1
Κρητικαροι τι κανετε...? Εχουμε τιποτα καλο στο Ηρακλειο.....???????????

oneiros

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
1
Μ. Οδηγήτριας 21 ενα ξανθουλι με την κωλαρα του τις βυζαρες τις πλαστικες οχι υπερβολικες , καπου 20-21(εγω 23 θα την ελεγα) αλοδαπο ... ονομα - ωρες κτλ δν 8θμαμαι ετσι κι αλλιως αυτα αλλάζουν. Το μπαζο απο τα τζαμπο η ρουμανα το κοκαλο εφυγε ή ειναι ακομα εκει?

hohoho

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Sxetika me to mpourdelo sta jumbo: den kserw an efige to mpazo i roumana, exei paei omws mia poly omorfi (mikri symmetoxi omws), Monika nomizw, apo Moldavia.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Μ. Οδηγήτριας 21 ενα ξανθουλι με την κωλαρα του τις βυζαρες τις πλαστικες οχι υπερβολικες , καπου 20-21(εγω 23 θα την ελεγα) αλοδαπο ... ονομα - ωρες κτλ δν 8θμαμαι ετσι κι αλλιως αυτα αλλάζουν. Το μπαζο απο τα τζαμπο η ρουμανα το κοκαλο εφυγε ή ειναι ακομα εκει?
Εκεί είναι.

pacman30

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παίζει τίποτα καινούργιο στο ηρακλειο παιδιά;(χλωμο το βλέπω)Στην αλεξανδρουπωλεος κάτι; Ευχαριστω!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

oneiros

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
1
Παίζει τίποτα καινούργιο στο ηρακλειο παιδιά;(χλωμο το βλέπω)Στην αλεξανδρουπωλεος κάτι; Ευχαριστω!

πέρασα πριν κανα δυβδόμαδο από Αλεξανδουπολεως και ειχε μια τυπησα μελαχρνη με μικρο βυζι και περιφερεια με πιασηματακια... το καινουριο είναι ότι έβαλε στις υπηρεσίες αυταρχικο 50ευρο και νορμαλ με μασαζάκι και εξτρα χρονο 40ευρο... δεν περασα μεσα για να σας πω περισσοτερα ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom