Νέα

Ηράκλειο μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 622K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (4 μέλη και 54 επισκέπτες)

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Ημουν αρκετες μερες στο Ηρακλειο εκανα βολτα στου ΠΑΠΠΟΥ τελικα φολα συμφεροντολογος μεχρι αιδιας με πολλοι μπλα μπλα , ειχε τρια κοριτσια εμφανισιακα ωραια αλλα ειχε και τον γκομενο τις μιας μαζι στο δωματιο ουτε τα τυπικα  ξεπετες σε κατι που τις ζητησα  εγω ειμαι πουτανα και κανω την δουλεια μου οπως ξερω , πρωτου μπο μεσα τον ρωταω γουσταρω παρτουζα να παρω δυο να μου κανεις καλητερη τιμη απο 60ευρο σε 50ευρο εκαστι ουτε καν να το συζητηση και η απαντηση του η κοπελλα περνει 30ευρο δεν μπορω να κανω σκοντο και αλασε την κουβεντα .Ληφθι υποψι οτι ειχε διαφορα συνεργια και επισκευαζαι το  σπιτι οποτε καταλαβαινεται τι γινοταναι .................

ειχε τον γκομενο μαζι στο δωμάτιο?
εσυ γαμουσες και ηταν και ο γκομενος?

ηταν τρεις γκομενες εκει η μια απο τις αλλες δυο οχι αυτη που πηρα , αλλα που ξερω τοσα συνεργεια ειχε εκει μπορει να ηταν και οι γκομενοι των αλλων και να παρισταναν τα συνεργεια που ξερεις

anonymous80

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
458
Πόντοι
21
καλησπέρα παιδιά.κανένα νέο απο τα σπιτάκια;Πριν μερικές βδομάδες ήταν μια Κάτια στα Δειλινά,είχε έρθει απο Αθήνα,Ελληνίδα.Δεν θα πω ότι τρελάθηκα.
Έχω κάποιο πρόβλημα με το σάιτ,δεν μπορώ να στείλω στα τόπικ,και γι'αυτό ενημερώνω τώρα.

mikrossss_7

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
παιδια τιποτα καινουργιο??ακουστηκε οτι γυρισε η εμμανουελα ισχυει?

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Φιλε μου δε θελω να απογοητευσω κανεναν αλλα δεν υπαρχει τπτ!! Το μονο που εχω παει κι εγω ειναι στα Δειλινα (εκει που δουλευει η παλια τσατσα της χανιοπορτας) το οποιο εχει ενα ωραιο κορμακι-Ιταλιδα κατα τα λεγομενα του. Στα αλλα δεν εχω εντοπισει κατι αξιολογο...Παππους,Σπυρος,Ριτσα κτλ ειναι εκτος προυπολογισμου αυτην την περιοδο αφου τα 60-70-90 ειναι πολλα πλεον για τις προσφερομενες υπηρεσιες. Αυτα απο μενα...

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
φιλε φουμαρολογε υπηρεσιες η ιταλιδα ονομα και βαρδια θυμασαι??
ο παππους ειναι αρρωστος οποτε δεν βλεπω να φερνει κατι συντομα

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Φιλε Aspire, συγνςμη κιολας για την καθυστεριση απαντησης αλλα απουσιαζα. Η κοπελα ειναι αξιοπρεπεστατη για τα δεδομενα της πολης μας,εχει κ αυτη οπως ολοι μας τις μερες της. Την εχω πετυχει κ ειναι σαν ξυλο, την εχω πετυχει κ σε ξετιναζει. Χρειαζεται κ λιγο τυχη. Ο παππους οντως αρρωστησς, πιστευω οτι δε θα χαναφερει-συντομα τουλαχιστον- τπτ. Ελπιζω να βρεθει κατι αλλο. Εννοειται οτι πεφτει στην αντιληψη μας ενημερονουμε...

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Παρα τις δυσοιωνες προβλεψεις, ο παππους επεστρεψε!!! Ανοιχτος και παλι, με δυο κοπελες ομως (λογω κρισης οπως λεει). Δοκιμασα τη μια, ενα ρουμανακι με πολυ μεγαλο στηθος και πολυ καλες υπηρεσιες...

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
Φιλε φουμαρολογε αυτα ειναι πολυ καλα νεα! στις ιδιες τιμες??
η αλλη κοπελα εμφανισιακά τι ελεγε?? :boobies:

omikios

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μα και οταν ηταν αρρωστος ανοιχτος ηταν.η τιμη ιδια.εγω πηρα μια ρουμανα μικροκαμωμενη πολυ καλη ομως......φευγει σημερα νομιζω.σαρα την λενε.

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Η ρουμανα που λεω εγω ειναι η Βερονικα. Μικροκαμωμενη αλλα με μεγαλο στηθος και πολυ καλη περιποιηση. Και η αλλη κοπελα ηταν εμφανισιμη απλα εγω σαν λατρης της μπροστινης αναρτησης δεν μπορεσα να αντισταθω. Οι τιμες ειναι οι ιδιες. Το διαστημα που ηταν σοβαρα τα πραγματα ειχα πετυχει το γιο του εκει να μου λεει οτι ο πατερας του τα παρατησε και ειναι στην εκκλησια τωρα συνεχεια!!!

omikios

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οχι.απλα ειχα παει στην αθηνα για εγχειριση...αυτος το εχει και παλι...ο γιος του ηταν για 5-6 μερες εκει.

MITSOSXXX

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
φιλε φουμαρολογε υπηρεσιες η ιταλιδα ονομα και βαρδια θυμασαι??
ο παππους ειναι αρρωστος οποτε δεν βλεπω να φερνει κατι συντομα
ρε παιδια ποθ ειναι ο παπουσ ξερω οτι ειναι καπου στην αμουδαρα αλλα δεν ξερω που ακριβως.πωσ γινεται να μαθω

piskos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια ποθ ειναι ο παπουσ ξερω οτι ειναι καπου στην αμουδαρα αλλα δεν ξερω που ακριβως.πωσ γινεται να μαθω

[/quoμπορειτε με πμ να μου πειτε κ μενα ρε παιδια που ειναι του παππου;;;; ευχαριστω...... γιατι τα υπολοιπα τα ξερω εχω παει.... αν ειναι προς αμμουδαρα ειμαι κοντα να δω κ κατι καινουργιο....

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
θα βρισκομαι ηρακλειο για καμμια εβδομαδα περιπου ακομα, εχει να μου προτεινει καποιος κατι καλο???

kfo

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
θα βρισκομαι ηρακλειο για καμμια εβδομαδα περιπου ακομα, εχει να μου προτεινει καποιος κατι καλο???

Αινικολιωτη 9 κοντα στην χανιοπορτα,δες σχετικα τις κριτικες καθως και το θρεντ για μπουρδελα ηρακλειο.

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
τα εχω διαβασει ολα αυτα αλλα επειδη δε διαβασα κατι καλο γι αυτο ρωτησα..

doctormanher

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2011
Κριτικές
9
Like
10
Πόντοι
0

Αλεξανδρα στο Αϊνικολιώτη 9. Ηρεμα πραγματα!Η κοπελα ομορφουλα χωρις κατι το ιδιαιτερο. Λιγα προκαταρτικα χωρις κατι το φοβερο!! συμμετοχη .....χλιαρα! Οπως καταλαβατε αγαπητοι συναγωνιστες μια εντελως χλιαρή σουπα! Αν πεινας πολυ ειναι νόστιμη! στην κριση που ζουμε για 35 ευρω περιμενα κατι καλυτερο!!!Ο χωρος αψογος! Γιατι αραγε δεν αναρτουν το προγραμμα των κοριτσιων να ξερουμε??

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
πρεπει να γινουν πολλά βήματα προόδου ακόμα.και σίγουρα να ρίξουν λίγο τις τιμές για΄τι ειναι υπερβολικές για την εποχή μας.
εχω απογοητευτει απο τις παρεχόμενες υπηρεσίες.  και δεν εχω εντοπίσει κάτι αξιόλογο το τελευταίο διάστημα

player28

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
0
χαλια παιδια τα πραγματα στο ηρακλειο αυτη τιν εποχη μονο ο παππους φερνει που και που καμια καλη. στου σπυρου ειναι τα χειροτερα εκει εχου μεινει οι ιδιες εδω και μηνες και ειδικα μια ομορφουλα αννα αυτη κιαν ειναι πεταμενα λεφτα.

mix

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
0
παιδια περασα απο την αννα στη κνωσσου λιγα πραγματα ποιο πολυ κερασματα που δε λεει και λογω οτι γνωριζω το φιλο  που βανει  τη μουσικη τον (ινδιανο )πληροφορω οτι παιζει ενα καλο ζουμερο βουλγαρακι  20 περιπου  χρονων στα 40 50 ευρο να τη πας σπιτι οπως μου ειπε .εγω δεν τη πηρα γιατι αυτες τις  μερες αμαξι δεν εχω αλλα δεν θα της τη χαρισω...
εχω περασει 2 φορες απο τη ριτσα μετα τις 2  βραδυ και ειναι η καλυτερη ωρα δεν υπαρχουν πολλοι πελατες και σε παρακαλανε τα μαυρακια !!
δεν κερναω ποτα και τετια πραματα  με ενα κοσαρικο γαμαω και οχι μονο γαμαω αλλα η αλλη μου ζητησε ακομα δεκα για να της παρω και τις δυο!!  λοιπον περασα τελεια  κι οποιος κατι αλλο γνωριζει εδω ειμαστε... χρονια πολλα και καλη χρονια στους συναγωνιστες!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom