manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
Ημουν αρκετες μερες στο Ηρακλειο εκανα βολτα στου ΠΑΠΠΟΥ τελικα φολα συμφεροντολογος μεχρι αιδιας με πολλοι μπλα μπλα , ειχε τρια κοριτσια εμφανισιακα ωραια αλλα ειχε και τον γκομενο τις μιας μαζι στο δωματιο ουτε τα τυπικα ξεπετες σε κατι που τις ζητησα εγω ειμαι πουτανα και κανω την δουλεια μου οπως ξερω , πρωτου μπο μεσα τον ρωταω γουσταρω παρτουζα να παρω δυο να μου κανεις καλητερη τιμη απο 60ευρο σε 50ευρο εκαστι ουτε καν να το συζητηση και η απαντηση του η κοπελλα περνει 30ευρο δεν μπορω να κανω σκοντο και αλασε την κουβεντα .Ληφθι υποψι οτι ειχε διαφορα συνεργια και επισκευαζαι το σπιτι οποτε καταλαβαινεται τι γινοταναι .................
ειχε τον γκομενο μαζι στο δωμάτιο?
εσυ γαμουσες και ηταν και ο γκομενος?
ηταν τρεις γκομενες εκει η μια απο τις αλλες δυο οχι αυτη που πηρα , αλλα που ξερω τοσα συνεργεια ειχε εκει μπορει να ηταν και οι γκομενοι των αλλων και να παρισταναν τα συνεργεια που ξερεις
ειχε τον γκομενο μαζι στο δωμάτιο?
εσυ γαμουσες και ηταν και ο γκομενος?
ηταν τρεις γκομενες εκει η μια απο τις αλλες δυο οχι αυτη που πηρα , αλλα που ξερω τοσα συνεργεια ειχε εκει μπορει να ηταν και οι γκομενοι των αλλων και να παρισταναν τα συνεργεια που ξερεις