You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηράκλειο μπουρδέλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 615K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)
mix
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
ακριβως κωλομπαροκατασταση ειναι οποτε δεν συμφερει να καθεσε καθολου στη μπαρα κιοσο γιατην τιμη το βουλγαρακι παει
40 με 50 αναλογως το παζαρι παιδια δεν εχει να κανει οτι ο αλλος ειναι κολιτος απλα σε ενημερωνει τι πεζει χωρις να χρειαστει να μεσολαβησει ποτο και κερασματα στο 10ρικο.
εγο οταν πηγα δεν ειχε κανει ουτε σεφτε 2 ωρα το βραδυ λεμε λοιπον περιμενετε να παει αργα οσο ποιο αργα δεν υπαρχουνε φραγκα και πεφτουνε ποιο ευκολα λεμε..
40 με 50 αναλογως το παζαρι παιδια δεν εχει να κανει οτι ο αλλος ειναι κολιτος απλα σε ενημερωνει τι πεζει χωρις να χρειαστει να μεσολαβησει ποτο και κερασματα στο 10ρικο.
εγο οταν πηγα δεν ειχε κανει ουτε σεφτε 2 ωρα το βραδυ λεμε λοιπον περιμενετε να παει αργα οσο ποιο αργα δεν υπαρχουνε φραγκα και πεφτουνε ποιο ευκολα λεμε..
mix
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
καλημερα συναγωνιστες να σας δωσω μια πληροφορια ,περασα εχθες αργα παντα αργα απο το λιμανι κι εχει ερθει ενα καλο ρωσιδιο μελαχροινο με ασπρα εσωρουχακια souzana το ονοματακι της την κοβω μια 30νταρα στα χρονια αλλα οι ρωσιδες ξερουνε καλα να τα κρυβουνε χαχα!!
ηρθε απο στουντιο της Αθηνας για τις γιορτες οπως μου ειπε με αριστα το 10 της βανω ενα 8 εμφανησιακα αλλα στο κρεβατι δεν παιζετε την κανης οπως γουσταρης με ανεση χρονου μπορει ναμουνα πανω απο μιση ωρα μεσα δεν ειχε πελατες και η τσατσα δεν με ενοχλησε,το ευχαριστηθηκα σαν να ημουν με τη γκομενα μου και παιδια το ΑΚΑΠΟΤΟ της δεν παιζετε ....
σημερα δεν θα ειναι εκει εχη ρεπο .
ηρθε απο στουντιο της Αθηνας για τις γιορτες οπως μου ειπε με αριστα το 10 της βανω ενα 8 εμφανησιακα αλλα στο κρεβατι δεν παιζετε την κανης οπως γουσταρης με ανεση χρονου μπορει ναμουνα πανω απο μιση ωρα μεσα δεν ειχε πελατες και η τσατσα δεν με ενοχλησε,το ευχαριστηθηκα σαν να ημουν με τη γκομενα μου και παιδια το ΑΚΑΠΟΤΟ της δεν παιζετε ....
σημερα δεν θα ειναι εκει εχη ρεπο .
mix
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
το μαγαζι της αννας δεν εχει καλα καλα ουτε ταμπελα ουτε πολλα φωτα στην εισοδο ,ειναι απεναντι απο το παρκακι στην παπαναστασιου λιγο ποιο μετα απο το μαρινοπουλο θελει λιγο παρατηρηση για να καταλαβετε οτι αυτο δεν ειναι σπιτι δεν ειναι πυλωτη κατι διαφορετικο ειναι κι οταν πατε κοντα και μπειτε θα περασετε ενα κλειστο διαδρομο θα σας ερθει στη μυτη η τσικνα απο τα τσιγαρα και τη μουσικη ..
το πανω σπιτακι στο λιμανι ειναι η ρωσιδα αλλα σημερα δεν δουλευει...
Το παρκάκι της παπαναστασίου ;;; Που είναι αυτό ; Έχω χρόνια να περάσω απο κεί μπορεί η περιοχή να άλλαξε.
Το μαγαζί της άννας είναι ανάμεσα στο μαρινόπουλο και στον "Μηνά" το σουβλατζίδικό ή πέρνας τον Μηνά όταν ανεβαίνει την Παπαναστασίου απο ηράκλειο;
το μαγαζι της αννας δεν εχει καλα καλα ουτε ταμπελα ουτε πολλα φωτα στην εισοδο ,ειναι απεναντι απο το παρκακι στην παπαναστασιου λιγο ποιο μετα απο το μαρινοπουλο θελει λιγο παρατηρηση για να καταλαβετε οτι αυτο δεν ειναι σπιτι δεν ειναι πυλωτη κατι διαφορετικο ειναι κι οταν πατε κοντα και μπειτε θα περασετε ενα κλειστο διαδρομο θα σας ερθει στη μυτη η τσικνα απο τα τσιγαρα και τη μουσικη ..
mix
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
τι γινεται παιδια χαθηκαν οι κριτικες λογω κρισης ....
προσωπικα κι εγω δεν πηγενω στα μπουρδελακια ξεροντας απο πριν οτι δυσκολο να πετύχεις κατι καλο .
Παιζουνε μερικα τηλεφωνακια σε δωματια κοριτσιων αν θελει κανενας παλιος συναγωνιστης το τονιζω να στηλει μηνυμα ....
προσωπικα κι εγω δεν πηγενω στα μπουρδελακια ξεροντας απο πριν οτι δυσκολο να πετύχεις κατι καλο .
Παιζουνε μερικα τηλεφωνακια σε δωματια κοριτσιων αν θελει κανενας παλιος συναγωνιστης το τονιζω να στηλει μηνυμα ....
davinci_xx
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ναι ναι
xamilontonon
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 75
- Πόντοι
- 1
στειλε pm αν θέλεις
Για δώσε ρε φίλε καμιά πληροφορίατι γινεται παιδια χαθηκαν οι κριτικες λογω κρισης ....