Νέα

Ηράκλειο μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 617K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (6 μέλη και 69 επισκέπτες)

kfo

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Βόλτα στα μαγαζιά του έρωτα  13 - 12 δευτέρα ..
λιμάνη στο πρωτο απογευματινη η δηθεν σαλονικιά ( μάλλον γύφτα είναι )
στο δευτερο η ξανθιά λετονή με τα αξύριστα πόδια ( κ αυτην κ η γυφτα δούλευαν στο ιντερμαξ πριν )
ιντερμαξ η πολονεζα αντζελα ( καλο αλλα οχι για 35 αν κ τώρα την πέρνεις με 30 κ η κακκιά τσατσά δεν λέει κουβεντα )
στην 62 μαρτύρω απογευματινή βάρδια μιά ξανθιά αλβανέζα ψηλή μοιάζει με ρωσσίσα κΨΤΕ ΚΑΜΙΑ  κυταρίτιδα στο φουλ ( είναι σιγουρα πρεζόνι αν της μιλίσεις θα το καταλάβεις )
το πρωί ρωσσιδάκι κοντό καλή deeptroat !
στα καμίνια μιά άθλια αδύνατη γυφτοβουλγαροπούλα ( όταν την είδα της έδωσα 5 ευρώ γιατί νώμιζα πως εκεί ζητιάνευε ! )
στο τζάμβο αξιόλογο ρωσσιδάκι ξανθό με μικρό στήθος όχι κ νεαρής ηλικίας αξιοπρεπέστατη παρουσία για το εν λόγο μαγαζί !
ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΗΝΑ η δήθεν βραζιλιάνα απόγευμα κ πρωί η ρουμάνα
κ μιά φώκια στο διπλανό !

ΜΑΓΚΕΣ ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΌΛΑ !

ριξτε μια ματια στο θρεντ με τα citytours Ηρακλειο,ειναι σαφως ακριβοτερο σπορ αλλα καλυτερης ποιοτητας

mix

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
0
παιδια οποιος ενδιαφερετε εκτος απο τα μπουρδελακια υπαρχει ενα καλο ζυγουρι :tits2: ουκρανεζα  αμουδαρα μερια  σε δικια της γκαρσονιερα τα κανη ολα με 30 ευρα ....
απο γνωστο τη γνωρισα ...οποιος θελη pm  αλλα  μονο σε παλιους  συναγωνιστες...

irakleio_psaxnw

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
1
χθες που λετε περνουσα απο το καταστημα πισω απο τον αγιο μηνα με το δεντρο στην αυλη!Λεω να μπω να δω τη παιζει.Χτυπαω πορτα ανοιγει η τσα γκαλισπερα μου λεει πρεπει να ηταν απο καμμια ρωσσια ευγενεστατη μ λεει θελεις να δεις τη κοπελα λεω ναι και μπαινει μια πιτσιρικα γλυκουλα μικρο βυζακι ωραιο κορμακι λεω οκ ας μπουμε!Ανεβαινω και μετα απο 1-2 λεπτα ερχετε!Σηκωνει σουτιεν βγαζει το στρινγκ λεω για να δουμε!Της λεω θες τιποτα αλλο για κατι επιπλεον μου λεει οχι!Κωσταντινα απο θεσσαλονικη!Λεω ενταξει και τοτε πραγματικα ειπα επιτελους μπραβο η κοπελα με χαιδευε με επαιζε με τα μπαλακια κατανοηση ηρεμια παρολο που ακουσα οτι μπηκαν και αλλοι απο κατω!!Σιγα σιγα πιπα της χαιδευα το κωλαρακι χαλαρα και μ λεει πως θελεις!Καλη και αργη πιπα!Της λεω εγω απο πανω!Ωραιο μουνακι με μια γραμμουλα αρχισα σιγα σιγα μετα ποιο γρηγορα αλλα πες η ζεστη στο χωρο πες οτι εχω δν τη παλευα δν τελειωνα!Της λεω θα τον παιξω και εκει φανηκε οτι η κοπελα κανει καλα τη δουλεια της!Ξαπλωνω βγαζω καποτα και αρχιζω και ερχετε απο πανω μου και μ ετριβε τα βυζακια της στη μουρη χαιδευε το κορμακι της και μετα απο 1 λεπτο τελειωσα!Φευγωντας μου εσκασε και ενα φιλακι τη ρωταω θα εισαι για καιρο εδω και μου λεει φευγω τη τεταρτη για θεσσαλονικη!Οταν εφυγα η τσα μου λεει ευχαριστουμε καλο βραδυ καλες γιορτες!Μπραβο και στις 2!Επιτελους και σωστη συμπεριφορα σε μαγαζι στο ηρακλειο!!!

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Καλησπερα και χρονια πολλα συναδελφοι! Χ8ες εκανα μια βολτιτσα απο το συμπα8ες τον τελευταιο καιρο σπιτι στη Χριστομιχαλη Ξυλουρη. Νεα αφιξη, η Στελλα! Ελληνιδα, δηλωνει Α8ηναια. Γλυκο και προστυχο μωρακι με πολυ ωραιο σωμα. Περασα στο δωματιο και δικαιω8ικα. Πολυ καλη περιποιηση κ το κυριοτερο ανοιγει το στοματακι της κ πεταει κανα προστυχολογο. Εγκρινεται απο μενα!

player28

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
0
καλησπερα πηγα στο ιντερμαξ με την μαλακισμενη τσατσα βλεπω μια ωραια ιταλιδα μπαινω χαλια δεν αξιζε ουτε δεκα ευρω κριμα και ειχε ωραιο σωμα απαλο δερμα για χουφτομα μονο ομως γιατι για σεξ δεν το εχει καθολου.συμπερασμα.  μακρια απο αυτο μπουρδελο για λιγο καιρο μυπως βαλουν μυαλο εκει γιατι απο υπηρεσιες οσεσ κοπελες εχω παρει απο εκει τα τελευτεα δυο χρονια ειναι χαλια αν και φαιρνει καλα κοματια αλλα τι να το κανεις αν ειναι ξενερωτες ολες. μακραν το χειροτερο μπουρδελο

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
καλησπερα πηγα στο ιντερμαξ με την μαλακισμενη τσατσα βλεπω μια ωραια ιταλιδα μπαινω χαλια δεν αξιζε ουτε δεκα ευρω κριμα και ειχε ωραιο σωμα απαλο δερμα για χουφτομα μονο ομως γιατι για σεξ δεν το εχει καθολου.συμπερασμα.  μακρια απο αυτο μπουρδελο για λιγο καιρο μυπως βαλουν μυαλο εκει γιατι απο υπηρεσιες οσεσ κοπελες εχω παρει απο εκει τα τελευτεα δυο χρονια ειναι χαλια αν και φαιρνει καλα κοματια αλλα τι να το κανεις αν ειναι ξενερωτες ολες. μακραν το χειροτερο μπουρδελο

:rockon: κριμα γιατι κατα καιρους είχε φερει αξιαγάμητα τεμάχια...  :fuck1:
τώρα ομως φέρνει το ένα κομοδίνο μετά το άλλο  :headbang:

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
Καλησπερα και χρονια πολλα συναδελφοι! Χ8ες εκανα μια βολτιτσα απο το συμπα8ες τον τελευταιο καιρο σπιτι στη Χριστομιχαλη Ξυλουρη. Νεα αφιξη, η Στελλα! Ελληνιδα, δηλωνει Α8ηναια. Γλυκο και προστυχο μωρακι με πολυ ωραιο σωμα. Περασα στο δωματιο και δικαιω8ικα. Πολυ καλη περιποιηση κ το κυριοτερο ανοιγει το στοματακι της κ πεταει κανα προστυχολογο. Εγκρινεται απο μενα!
φιλε φουμαρολογε δυο φορες εχω παει να πετυχω τη στελλα και πεφτω πανω στην αλινα την κοντουλα... :S
την τελευταια φορα που πηγα με την αλινα ηθελε 40 ευρω εξτρα για κωλαρακι  :uglystupid:μετα το κατεβασε στα 20  :2funny:και οταν ειδε οτι ημουν ανενδοτος ειπε 10... :headbang: δεν τα εδωσα και αυτα γιατι το θεωρησα κοροιδια... :jerking:
η στελλα εξτρα εχει??? ;)

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Φιλε ASPIRE τι να σου πω...Εχω περασει καλα με Ελινα αλλα ειναι για ενα κ τελος. Η Στελα ειναι αλλο πραμα. Ντοπιο κωλαρακι κ οπως ειπα πιο προστυχο. Δεν τη ρωτησα για εξτρα, το χω σκοπο την επομενη φορα.

bgrsk

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστη Φουμαρολογε
επειδη θα ηθελα να δοκιμασω την μικρουλα...πες μας τι ωρα πηγες μπας και αποφυγω την Αλινα. ηερεις το ωραριο παιζει ρολο
χρονια πολλα και καλη χρονια

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
φιλε μου η βάρδιες στο σπιτι αυτο ειναι λιγο παραξενες
απο το πρωι μεχρι τις 5 το απογευμα ειναι η πρωτη και απο 5 μεχρι 12 η δευτερη
η κοπελα που δουλευει το πρωι δουλευει την επομενη το απογευμα και το αντιστροφο
χθες το απογευμα δουλευε η στελλα οποτε θα δουλευει σημερα το πρωι μεχρι τις 5 το απογευμα!!!

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Ακριβως. Κι εγω ετσι εχω καταλαβει οτι πανε οι βαρδιες. Δοκιμασες τη Στελλα? Πως σου φανικε? Καλα χρονια απο μενα σε ολους, ευχομαι ολοψυχα να ερθει ενα χαρουμενο κ διμιουργικο ετος με οτι καλυτερο παριμενει ο καθενας!

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
Καλουτσικη ηταν προσχαρη και δεν εφαιρνε και αντιρηση σε οποια σταση και να της προτεινα...  Να ευχηθω και γω σε ολους μας μια χαρουμενη και δημιουργικη χρονια με υγεια συγκινησεις και λεφτα για ολους!! Να περασετε καλα οτι και αν κανετε!!

kfo

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Καλουτσικη ηταν προσχαρη και δεν εφαιρνε και αντιρηση σε οποια σταση και να της προτεινα...  Να ευχηθω και γω σε ολους μας μια χαρουμενη και δημιουργικη χρονια με υγεια συγκινησεις και λεφτα για ολους!! Να περασετε καλα οτι και αν κανετε!!

καλη χρονια σε ολους !!!

SOKOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
4
Πόντοι
0
Φίλε mix σου έστειλα ένα ΠΜ για την Ουκρανή και σε παρακαλώ να με ενημερώσεις. Ευχαριστώ.

ms125

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
αδέρφια καμιά ενημέρωση ?
:cum:

τι παιζει τελευταία ?

:zfuck:

τα ίδια ?

elamesa

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
36
Πόντοι
16
παιδια ειναι ευκολο να εχωτο τηλεφωνο της ουκρανιδας 30αρας?

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
παιδια ειναι ευκολο να εχωτο τηλεφωνο της ουκρανιδας 30αρας?

φιλε μου δύσκολα θα σε δεχτεί μόνο μέσω γνωστού,, και γω που πηρα μου ειπε δεν τον ξερω αυτον που μου λες μη με ξαναπαρεις

inzaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εκτός και αν μας κάνει καμια πλακα ο μιχ και περνετε καμια αλλη γνωστη του.

elamesa

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
36
Πόντοι
16
φιλε μου δύσκολα θα σε δεχτεί μόνο μέσω γνωστού,, και γω που πηρα μου ειπε δεν τον ξερω αυτον που μου λες μη με ξαναπαρεις
στειλτο  μου να δοκιμασω. μπορει να ειμαι τυχερος!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom