Νέα

Ηράκλειο μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 615K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

oneiros

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
1
Λοιπόν
Μ. Οδηγήτριας 21 . κατεβαίνει ένα μωρό ... χάλια γύρω στα 28-29 μικρό προς μεσαίο στήθος .. ο κώλος ακόμα πιο μικρός και τριγωνικός (ανάποδος τριγωνικός{αυτός ο χάλια})τεσπα έρχεται ο τσάτσος καλό μιλφ για όσους τα γουστάρουν καμιά 40 χρ. αλλά με 10 γιούργια της τον έδινα για δάγκωμα. Τη ρώτησα πόσο πάει το μαλλί  μου λε τα 30 της λέω δεν υπάρχει (έπρεπε να της πώ 30 και για τις 2 μαζι ο μαλάκας μπας και καθόταν παρτούζα) και την κάνω με δεξια βηματάκια.

στρίβω το στενό και πάω για Γραμβούσης 14Α που είναι δίπλα ... ΚΛΕΙΣΤΟ δεν ξέρω τι έχει παιχτεί..

και λέω δε γαμήσαμε που δε γαμήσαμε δεν πάμε στο χάι Αϊνικολιώτη 9 με τα 35 γιούργια .. ανεβαίνω κάθομαι βγαίνει ο τσάτσος και παρακαλάω να είναι ακόμα εκεί η σαλονικιά που χα πάρει πρίν κανα 3μηνο και βγαίνει η Ρωσίδα με της χειρολαβές και φτήνω τα παπούτσια μου .. απο βιζί είχε μεγάλο και μάλλον για φυσικό της το δα. γύρω στα 25 χρονώ και πάει λέγοντας .. πόσο ρωτάω τον τσάτσο και μου λέει 35 της λέω καλά κόψε το δεκάρικο και ξανα μοίρασε μου λέει νο της λέω ουι και ευχαριστώ και φεύγω απο τη πορτα κύριος..

και κει που βγαίνω λέω δεν περνάω απο το πάρκο λιγο πιο κάτω απο το μαρτινεγκο στο πάρκο , μήπως και δώ καμιά ψηλή; και βλέπω ένα ψηλό να περιμένει και την έκανα με ελαφρά γιατί δεν το χω με το είδος..

στα τελικά για όποιον κάνει την ερώτηση δεν πήδηξα σε μπουρδέλο , και δεν ήταν και ο σκοπος μου απο την αρχή(όχι πως αν έβλεπα κάτι καλό δεν θα κατέθετα) αλλά περισσότερο για να ενημερώσω ...άντε καλημέρα και στα επόμενα.

ms125

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
:2funny:
MPRABO ADERFE !

EYXARISTOYME GIA TIN ENIMEROSI !

ETSI RE PAIDES GRACTE K OI ALLOI TI IPARXEI NA JEROYME MIN TREXOYME SAN TRELOI SE OLA GIA NA BROYME KATI KALO !

:kissass:

midi

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
170
Πόντοι
1
τι παιζει τωρα στα μπουρδελα του ηρακλειου..? εχει τιποτα καλο..? κατεβηκα απο αθηνα και εχω...αναγκες...... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
τι παιζει τωρα στα μπουρδελα του ηρακλειου..? εχει τιποτα καλο..? κατεβηκα απο αθηνα και εχω...αναγκες...... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Για ψαξε μπας και βρεις καμια παλια σου γνωστη!!!Κουνησου λιγο!!! :2funny:

midi

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
170
Πόντοι
1
αυτη θα την βρω πιο αργα.. :dancing: :dancing: :dancing:..τωρα τι κανουμε..??????

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Ας παραθεσω κι εγω μερικες εμπειριες μου απο τις τελευταιες βολτες...Σπιτακι στη Χριστομιχαλη Ξυλουρη. Μικροκαμωμενο συμπαθητικο εξ οψεος μωρο αλλα μεχρι εκει. Μουφα στο δωματιο, σαν να το κανεις με κουκλα. Ηταν απελπιστικα στεγνη με συνεπεια το πρωτο μου ατυχημα στα τοσα χρονια στο χωρο, εσπασε το προφυλακτικο κ τελειωσα μεσα της. Στα Διληνα μια αστα να πανε, στο δωματιο με το που μπει αρχιζει...δεν καθομαι απο πανω, δεν αφηνω αγγιγμα στα βυζια, οχι το ενα, οχι το αλλο. Η καλυτερη περιπτωση ηταν στη Χανιωπορτα οπου βρισκω ενα συμπαθιτικο σφιχτο μωρακι. Μετριο στο σεξ αλλα στο τελειωμα μου βγαζει την καποτα κ μου λεει αστα πανω στα βυζια μου. Την εκανα λουτσα κοινως. Αυτα απο μενα.

kirt1908

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
παιδια, αυτό στην Γραμβούσης 14Α ειναι ανοικτό; η τατιανα ειναι εκει, ξερει κανεις;

manos65

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν
Μ. Οδηγήτριας 21 . κατεβαίνει ένα μωρό ... χάλια γύρω στα 28-29 μικρό προς μεσαίο στήθος .. ο κώλος ακόμα πιο μικρός και τριγωνικός (ανάποδος τριγωνικός{αυτός ο χάλια})τεσπα έρχεται ο τσάτσος καλό μιλφ για όσους τα γουστάρουν καμιά 40 χρ. αλλά με 10 γιούργια της τον έδινα για δάγκωμα. Τη ρώτησα πόσο πάει το μαλλί  μου λε τα 30 της λέω δεν υπάρχει (έπρεπε να της πώ 30 και για τις 2 μαζι ο μαλάκας μπας και καθόταν παρτούζα) και την κάνω με δεξια βηματάκια.

στρίβω το στενό και πάω για Γραμβούσης 14Α που είναι δίπλα ... ΚΛΕΙΣΤΟ δεν ξέρω τι έχει παιχτεί..

και λέω δε γαμήσαμε που δε γαμήσαμε δεν πάμε στο χάι Αϊνικολιώτη 9 με τα 35 γιούργια .. ανεβαίνω κάθομαι βγαίνει ο τσάτσος και παρακαλάω να είναι ακόμα εκεί η σαλονικιά που χα πάρει πρίν κανα 3μηνο και βγαίνει η Ρωσίδα με της χειρολαβές και φτήνω τα παπούτσια μου .. απο βιζί είχε μεγάλο και μάλλον για φυσικό της το δα. γύρω στα 25 χρονώ και πάει λέγοντας .. πόσο ρωτάω τον τσάτσο και μου λέει 35 της λέω καλά κόψε το δεκάρικο και ξανα μοίρασε μου λέει νο της λέω ουι και ευχαριστώ και φεύγω απο τη πορτα κύριος..

και κει που βγαίνω λέω δεν περνάω απο το πάρκο λιγο πιο κάτω απο το μαρτινεγκο στο πάρκο , μήπως και δώ καμιά ψηλή; και βλέπω ένα ψηλό να περιμένει και την έκανα με ελαφρά γιατί δεν το χω με το είδος..

στα τελικά για όποιον κάνει την ερώτηση δεν πήδηξα σε μπουρδέλο , και δεν ήταν και ο σκοπος μου απο την αρχή(όχι πως αν έβλεπα κάτι καλό δεν θα κατέθετα) αλλά περισσότερο για να ενημερώσω ...άντε καλημέρα και στα επόμενα.
Ξερει κανείς αν παίζει τιποτα καλό στου Σπύρου ? Μια μαυρούλα η Βανέσα είναι ακίμα εκεί?

elamesa

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
36
Πόντοι
16
εχειπάρει κανεις την αντζελα apo to spiti ιντερμαχ?

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Αντζελα ειναι η κοπελα που δουλευει τωρα εκει. Ειναι ωραιο σφιχτο κορμακι με μετριες επιδοσεις στο σεξ, αλλα οπως προειπα σε προηγουμενο ποστ μου το τελειωμα ηταν απο τα σπανια σε τετοιου ειδους μερη. Εγω πιστευω οτι ειναι ισως η καλυτερη επιλογη σε σπιτια αυτη τη στιγμη.

trooper21

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
πραμα νεο για το σπυρο? τι τιμες παιζουν εκει τωρα? εχει κανα καλο τεμαχιο?

highway2hell

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2011
Like
142
Πόντοι
1
μαλακια η φαση στο ηράκλειο.. δεν παιζει τιποτα εκτος απο 3-4 στανταρ σπιτακια.

αν ειστε απο ηρακλειο βουρ για χανια αν οχι περιμενετε να επιστρεψετε σπιτι σιγουρα θα παιζει κατι καλυτερο τριγυρω.

oneiros

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
1
αυτό ξαναπέστο ρε φίλε..!
πάντα ήταν δύσκολα τα πράγματα εδώ..

ms125

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
η ταταιανα πρεπει να παιζει ακομα ..

στην 62 μαρτύρων μιά βουλγλαρα χωρίς δόντια κ μιά ρουμάνα milf ΚΑΛΟΎΤΣΙΚΗ στο intermax Ο τραβέλαρος με τα κομμένα κάκαλα

για τα άλλα δεν ξέρω ας γράψει κάποιος άλλος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom