εχει πεσει η ποιοτητα στον παππου....πολλες δε θελουν γιατι κ αυτος ο κακομοιρης θελει να γαμαει τσαμπα τα μουνακια που φιλοξενει απο ....εγκυρη πληροφορηση! κ αυτες τι της νοιαζει πηδιουνται ολοι μερα ...ενα πανω ενα κατω...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηράκλειο μπουρδέλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 616K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (10 μέλη και 46 επισκέπτες)
ASPIRE(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 2.935
Λοιπόν αυτο το έχω ακουσει και εγω οτι το κανει απο κοπελα που δουλευε εκει... Φυσικα οχι με ολες αλλα αυτες που του αρεσει τις δοκιμαζει δωρεαν για να δει αν ειναι καλες για τους πελατες του... Η συγκεκριμενη που μου το ειπε εχει δουλεψει αρκετες φορες εκει...
irakleio_psaxnw
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ρε παιδια αυτο το ηρακλειο τελειως μηδεν σε αυτα τα θεμματα!Αν βρειτε κατι σπεσιαλ πειτε το και σε μας!!!
foumarologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2006
- Like
- 74
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα στην παρεα. Μετα απο λιγο καιρο αποχης επεστρεψα στο χωρο του αγοραιου ερωτα. Επισκεψη στο σπιτι πισω απο το τζαμπο. Οπως εχει πει κ συναδερφος μπαζο η κοπελα που δουλευει εκει. Λεω τι να κανω...παλι τα ιδια κ τα ιδια...ας περασω. Η κοπελα παιδια μεσα απλα δεν παιζεται! Οση ωρα θελεις, απιστευτη περιποιηση κ ενω ηδη ειχε περασει αρκετη ωρα δκανεις δεν παραπονεθικε. Οι υπηρεσιες της θυμιζαν κοπελες σε αλλες καλες εποχες κ εκανε πραγματικα πολυ καλη δουλεια. Αυτα απο μενα...
ASPIRE(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 2.935
το "μπαρ" στροφη το γνωριζετε?
ειναι στο τσαλικακι μετα τη δεη πανω πανω αριστερα σρα 200 μετρα
ASPIRE(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 2.935
πρεπει να εισαι τυχερος για να πετυχεις κατι αξιολογοναι ξερω που ειναι απλα δεν ξερω αν αξιζει...
συνηθως μπαζα αλλα εχω πετυχει και κατα καιρους αξιολογα τεμαχια!!
ASPIRE(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 2.935
κανενα καλο milf ψαχνω...
μπορει να βρεις εκει... εχει milf αλλα μην περιμενεις ποικιλια
συνηθως 2 με τρεις ειναι μεσα
εαν εισαι τυχερος θα βρεις..
κανε μια τσαρκα απο εκει./.
foumarologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2006
- Like
- 74
- Πόντοι
- 1
Φιλε Aspire...Οπως προειπα ειναι πολυ περιποιητικη η κοπελα. Πιπα πααααααρα πολυ ωρα κ γλυψιμο παντου. Τριψιμο αρκετο κ γενικα ανοιχτη σε οτι ζητησεις. Υπαρχει ανεση χρονου κ επιπλεον ο χωρος ειναι ανακαινισμενος τουλαχιστον στα δωματια μεσα.
ASPIRE(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 2.935
Φιλε Aspire...Οπως προειπα ειναι πολυ περιποιητικη η κοπελα. Πιπα πααααααρα πολυ ωρα κ γλυψιμο παντου. Τριψιμο αρκετο κ γενικα ανοιχτη σε οτι ζητησεις. Υπαρχει ανεση χρονου κ επιπλεον ο χωρος ειναι ανακαινισμενος τουλαχιστον στα δωματια μεσα.
foumarologe πηγα χθες στο εν λόγο ίδρυμα και μπορω να πω οτι ξαφνιαστηκα.. . αλλαξε τα πάντα μέσα ανανεωθηκε και εχει και καινουργιες κοπέλες.. ;) εγω πηγα με την ελη σ ημερα θα εχει τη βερονικα και επισης παιζει μπαλα και καποια αλλη που δεν θυμαμαι.. ολες εχουν παρει γραμμη απο την πολυ ευγενικη τσατσα για περιποιηση και ανεση χρονου,,,
αν καποιος πηγε σημερα ας γραψει κατι..
εγραψα σχετικη κριτικη για την ελη
θυμασαι πως λεγανε την προχθεσινη που πηγες εσυ>>??