You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηράκλειο μπουρδέλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 616K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (5 μέλη και 39 επισκέπτες)
foumarologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2006
- Like
- 74
- Πόντοι
- 1
Για πες...Η τελευταια ηταν μια χοντρη μαυρηδερη. Την ιδια εχουν?
ASPIRE(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 2.935
οχι ελληνιδα ηταν αλλα μπαζο στην εμφανιση μπαζο στην ομιλια και μπαζι στην συμπεριφορα δεν βγηκε καν ολοκληρη εξω απο την κουρτινα και εκανε μια στροφη και ξαναμπηκε. και καλα το εκανε δηλαδη γιατι με ξενερωσε και σηκωθηκα και εφυγα παρολο που η τσατσα ηταν πολυ ευγενικη
δεν αξιζει σου λεω με τιποτα
δεν αξιζει σου λεω με τιποτα
ASPIRE(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 2.935
η καλύτερη τσα2 είναι στο 2ο σπιτάκι της παραλιακής..αυτό με το πατάρι-γαμιστρώνας
η χειρότερη, είναι της χανιώπορτας...που αν μη τι άλλο φέρνει πιστόλια...!
τσατσάδες καλές έχουμε πουτάνες δεν έχουμε ολα ανάποδα τα έχουμε σε αυτη την πόλη!!
τσατσάδες καλές έχουμε πουτάνες δεν έχουμε ολα ανάποδα τα έχουμε σε αυτη την πόλη!!
αναλόγως πού πας και πότε...
λες την βδομάδα που ήρθα να κατέβασαν όλα τα καράμουνα? πες το μου κι αυτό να παίξω κανά στοίχημα
ASPIRE(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 2.935
αναλόγως πού πας και πότε...
λες την βδομάδα που ήρθα να κατέβασαν όλα τα καράμουνα? πες το μου κι αυτό να παίξω κανά στοίχημα
Για βοήθα την ομάδα με τις γνώσεις σου πανμέγιστε τύπε!!!!
τι έιδε το έμπειρο μάτι σου!!
Για βοήθα την ομάδα με τις γνώσεις σου πανμέγιστε τύπε!!!!
τι έιδε το έμπειρο μάτι σου!!
χανιώπορτα: απίστευτο μελαχρινό, 18ρικο με κωλάρα στα - το μικρό στήθος
στον Άγιο Μηνά: ρωσσιδάκι μπαζόφατσα, καλό σώμα δεν κατέβηκε τις σκάλες ούτε άνοιξε η τσα2 την πόρτα γιατί έχουμε ιστορικό στο μαγαζί
απέναντι από πάρκιν: ώρα κλεισίματος, μάλλον το ξανθό ομορφούλικο, αδυνατούλικο μωράκι που πετούσε τα σκουπίδια παρέα με την τσα2, πρέπει να ήταν βάρδια, αλλά την είδα με τα "πολιτικά" της ρούχα...υποθέτω ότι δούλευε...
1ο παραλιακής (δίπλα από το κλαμπ): μόλις είχε κλείσει
2ο παραλιακής (με τον παταρο-γαμιστρώνα ): ξανθό, ψηλό με κωλάρα με - το μουστάκι..λίγες τριχούλες ήταν αλλά μου έσπασαν τα νεύρα >
παππούς: ρολά > λόγω Κυριακής μάλλον..αλλά τον είχα πετύχει και κυριακή
σπύρος: δυνατό μιλφ, αδιάφορα άσπρα και μαύρα
αστέρι 1+2: μόνο πουτό αλλά στις επόμενες βόλτες σίγουρα παίζει και κρεατάκι..
άσπρο άλογο: παίζουν τηλέφωνα και μλκ μέσα από το παντελόνι με ποτό βέβαια...
ASPIRE(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 2.935
βλέπω μόνο τα μάυρα μάτια της ρίτσας σοου ξεφύγανε απο την τσάρκα σου...!! ;)
η ενημέρωση σου ειναι πλήρης παρόλα αυτα
θα δω για χανιόπορτα μεριά και θα δώ επίσης για τον αγιο μηνα τι παίζει...
να σαι καλά για την ενημέρωση !!!
βλέπω μόνο τα μάυρα μάτια της ρίτσας σοου ξεφύγανε απο την τσάρκα σου...!! ;)
xaxaxaxaxa...περιμενε...και Ριτσα ειχαμε και καν-καν επισης....τα ξεχασα..γιατι δεν μπηκα μεσα...πολυ χωριατιλα απ'εξω και δεν γουσταρω...
παντως, για μεγαλη μου εκπληξη ειδα κ μια ασπρουλα στην ριτσα οπου εμεινα καγκελο..+τα αραπακια εκαναν πιατσα μεχρι το esc.pe το γυμναστηριο με τους γιδοβοσκους παραμασχαλα!
καν-καν, κλειστο...αλλα απο τις 3 το ξημερωμα?
Πρωινή τσάρκα στα διάσπαρτα τσαρδια του Ηρακλειου, στα περισσοτερα απο τα οποια σε βλεπουν 100 νοματέοι απο εξψ, σε καθε σπιτι που μπαινεις :S , Ημαρτον μονο στο Ηρακλειο σε τοσο κεντρικα σημεια τα πορδελα .
Στη ΧΑνιώπορτα η ''ευγενικη'' τσατσά που εκανε 1-2 λεπτα να ανοιξει γιατι την ειχε παρει παλι ο ύπνος, μου παρουσίασε ενα κοντο μελαχροινο νεαρό βαλκάνιο, σχετικα γαμήσιμο κορίτσι.
Όταν την ρωτησα το ονομα της, μου εδειξε τρομοκρατημενη την τσατσα κι οτι μονο σε αυτην μπορω να μιλήσω .
Ποτε δεν μου ειχε πει κατω απο 35 ευρω, σημερα φευγοντας εγω, μου λεει, ''περασε με 30 ευρω αν θες''. Έχει πεσει πολλη πεινα!
Απέναντι από το παρκινγκ στον αγιο μηνα πηγα μηπως πετυχω την Ελενα την τουμπαναρα, αλλά ειχε ενα ξυνισμένο νταρντανόμπαζο.
Την ρωτησα αν δουλευει η Έλενα το απογευμα και αντι να απαντησει, απορησε γιατι δεν σαγηνεύτικα απο την ομορφιά της και θέλω άλλη . Μου κρατησε μουτρα λοιπον και αποχωρησα
Στα δειληνα στο πανω, ο τσατσος κλωνος του μουρατίδη(στο πιο λεπτο ομως), με ενημερωσε ότι ανακαινιζουν το σπιτι και θα ανοιξει το απογευμα...
Στην παραλιακη σε αυτο με την πραγματικά ευγενική και καλη κυρια επί της υποδοχης, μου παρουσιασε ξανθια με μέτριο πρόσωπο και καλη σχετικά κορμοστασιά η οποια με ενημερωσε οτι με παραπανω λεφτα τα κανει ολα(εκτος απο κώλο), Λεττονή δήλωσε, αν και δεν με επεισε για την καταγωγη της
Στο διπλανό είχε μελαχροινό με πρόστυχη φάτσα, ψηλό και με πατούρα, αλλά μου φανηκε οτι ηταν υπό την επήρεια πολύ δραστικών ουσιών και για αυτό δεν την προτίμησα.
Αυτά, καλό βόλι
Στη ΧΑνιώπορτα η ''ευγενικη'' τσατσά που εκανε 1-2 λεπτα να ανοιξει γιατι την ειχε παρει παλι ο ύπνος, μου παρουσίασε ενα κοντο μελαχροινο νεαρό βαλκάνιο, σχετικα γαμήσιμο κορίτσι.
Όταν την ρωτησα το ονομα της, μου εδειξε τρομοκρατημενη την τσατσα κι οτι μονο σε αυτην μπορω να μιλήσω .
Ποτε δεν μου ειχε πει κατω απο 35 ευρω, σημερα φευγοντας εγω, μου λεει, ''περασε με 30 ευρω αν θες''. Έχει πεσει πολλη πεινα!
Απέναντι από το παρκινγκ στον αγιο μηνα πηγα μηπως πετυχω την Ελενα την τουμπαναρα, αλλά ειχε ενα ξυνισμένο νταρντανόμπαζο.
Την ρωτησα αν δουλευει η Έλενα το απογευμα και αντι να απαντησει, απορησε γιατι δεν σαγηνεύτικα απο την ομορφιά της και θέλω άλλη . Μου κρατησε μουτρα λοιπον και αποχωρησα
Στα δειληνα στο πανω, ο τσατσος κλωνος του μουρατίδη(στο πιο λεπτο ομως), με ενημερωσε ότι ανακαινιζουν το σπιτι και θα ανοιξει το απογευμα...
Στην παραλιακη σε αυτο με την πραγματικά ευγενική και καλη κυρια επί της υποδοχης, μου παρουσιασε ξανθια με μέτριο πρόσωπο και καλη σχετικά κορμοστασιά η οποια με ενημερωσε οτι με παραπανω λεφτα τα κανει ολα(εκτος απο κώλο), Λεττονή δήλωσε, αν και δεν με επεισε για την καταγωγη της
Στο διπλανό είχε μελαχροινό με πρόστυχη φάτσα, ψηλό και με πατούρα, αλλά μου φανηκε οτι ηταν υπό την επήρεια πολύ δραστικών ουσιών και για αυτό δεν την προτίμησα.
Αυτά, καλό βόλι
"Στο διπλανό είχε μελαχροινό με πρόστυχη φάτσα, ψηλό και με πατούρα, αλλά μου φανηκε οτι ηταν υπό την επήρεια πολύ δραστικών ουσιών και για αυτό δεν την προτίμησα ..."
Τι εννοείς φίλε μου με την λέξη πατούρα ;
Και τι εννοείς υπο την επήρεια πολυ δραστικών ουσιών ; ήταν μεθυσμένη ;
1 Εννοώ ότι ειχε αρκετά ωραίο κώλο με τα απαραίτητα πιασιματα(σε καμια περιπτωση χοντρος ομως)."Στο διπλανό είχε μελαχροινό με πρόστυχη φάτσα, ψηλό και με πατούρα, αλλά μου φανηκε οτι ηταν υπό την επήρεια πολύ δραστικών ουσιών και για αυτό δεν την προτίμησα ..."
2 Μου φανηκε μαστουρωμένη!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
anonymous80
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2008
- Like
- 424
- Πόντοι
- 21
Παίδες κανένα νέο από το σπίτι στο τζάμπο?σε πιο δρόμο είναι ακριβώς,δίπλα από το τζάμπο ή στον παρακάτω,στο τόλης μπαρ?είναι ανοιχτό?
ASPIRE(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 2.935
ελπίζω να έχει φύγει απο το κοκκινόσπιτο στο jumbo αυτη η ελλεεινιδα μπαζοκιλερ που ειχε αράξει εκει..
δεν εχω πάει τελευταια αλλα θα κανω μια περασα..
στη χανιωπορτα πήγα χθες και είχε ενα κοκαλιαρικο που μου θυμιζε το σκελετο που ειχαν στα σχολεια στο δημοτικο
εκτακτη λεει ηταν
εκτακτα την εκανα και εγω!
δεν εχω πάει τελευταια αλλα θα κανω μια περασα..
στη χανιωπορτα πήγα χθες και είχε ενα κοκαλιαρικο που μου θυμιζε το σκελετο που ειχαν στα σχολεια στο δημοτικο
εκτακτη λεει ηταν
εκτακτα την εκανα και εγω!