Διογένης01293
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2014
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
Πήρα πρόσφατα την εμμανουέλα μάγκες κοιτάει να σε ξεπετάξει όσο πιο γρήγορα γίνετε. δεν είχα συμπλήρωσή καλά καλά ούτε 10 λεπτά στο δωμάτιο και μου έλεγε άντε γιατί πρέπει να φύγω.
Καλημέρα παιδιά, μια φορά επισκέφτηκα την Ξένια εκείνη την περίοδο είχε μια Κινέζα πολύ όμορφη και καυλιάρα δεν έλεγε όχι σε τίποτα. Δεν ΄ρτησα για υπηρεσίες έσκασα 50 και μπήκα αλλά πέρασα καλά με την συγκεκριμμένη ένα 20λεπτο χαλαρά και μπάνιο αν θέλειςΚαλησπέρα παίδες, οι κοπέλες που φέρνει η Ξενια προσφέρουν υπηρεσίες ως βίζιτες ή ως στούντιο; Οποίαδήποτε άλλη πληροφορία ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ αν των προτέρων.
Νομίζω ότι είναι το πιο καθαρό μέρος που έχω πάει και είναι και σε διακριτικό σημείο. Δεν θυμίζει σε τίποτα τα χαμόσπιτα που έχουμε συνηθίσει. Γενικά πιστεύω ότι είμαστε πίσω, τυχαία ανακάλυψα τη Ξένια σε καταδρομική αλλά όπως είπα και παραπάνω η κινέζα που είχε τότε άξιζε και 100αρικοΕυχαριστώ παιδες για τις απαντήσεις, από ότι κατάλαβα θυμίζει στούντιο η κατάσταση.
Η Ξένια δεν θυμίζει καθόλου στούντιο. Ευγένεια, άνεση χρόνου και ωραιο σπίτι σε διακριτικό σημείο. Ενίοτε και πάρα πολυ καλά μουνιά.Ευχαριστώ παιδες για τις απαντήσεις, από ότι κατάλαβα θυμίζει στούντιο η κατάσταση.
Αύριο Άντζελα, μεθαύριο Λάουρα.Ξέρουμε τις βάρδιες στην Αινικολιώτη αυτόν τον καιρό?
Καλησπερες.
Μπορεί να μου προτείνετε προς τα πού να πάω πάω γιατί έχω μια βδομάδα στην Κρήτη και δεν ξέρω που μου παν τα τέσσερα
Ευχαριστώ
Γιατι τα μπουρδελα σταματησαν να ανανεωνουν τις πορνες που φερνουν? Θυμαμαι πιο παλια ανα ενα μηνα αλλαζαν πορνη. Η Εμμανουελα εχει κολλησει στο λιμανι και εχει ριξει και τη ποιοτητα των υπηρεσιων της, κοινως βαριεται που ζει. Η Λιλη ειναι πια αξια αλλα την εχουμε παρει πολλες φορες. Τελος και η Αντζελα ειναι 3 χρονια πια στο Ηρακλειο. Θελουμε ανανεωση επιτελους. Διαφορετικα θα τα παιρνουν οι βιζιτες...
τι ώρες είναι εκεί???, Ξέρεις τι πρόγραμμα έχει?????Παιδες η Αντζελα στη Χανιωπορτα δοκιμαστηκε ξανα μετα απο αρκετο καιρο για να δω αν οπως λετε εχει αλλαξει κατι στις υπηρεσιες της και στη συμπεριφορα της. Εμενα το ιδιο ορεξατη και το ιδιο απολαυστικη μου εδειξε και περασα μια χαρα, επιμενω οτι ειναι απο τις κοπελες που θα φυγεις ευχαριστημενος απο το δωματιο και δεν θα σκεφτεις ουτε λεπτο οτι εδωσες αδικα τα λεφτα σου