vaggelisvag
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2019
- Like
- 36
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα παιδιά στην Ανέτα έχω πάει εγώ ευγενική, καθαρή και πρόθυμη για όλα. Εμφανισιακά αναλόγως τα γούστα. Σεξ πολύ καλό
η ανετα πια ειναι; σε πιο σπιτάκι δουλευει; εχουμε καποια φωτο η αν μπορεις δώσε περιγραφηΚαλημέρα παιδιά στην Ανέτα έχω πάει εγώ ευγενική, καθαρή και πρόθυμη για όλα. Εμφανισιακά αναλόγως τα γούστα. Σεξ πολύ καλό
η ανετα πια ειναι; σε πιο σπιτάκι δουλευει; εχουμε καποια φωτο η αν μπορεις δώσε περιγραφη
Τι παίζει εκεί φίλος? πρώτη φορά το ακούωΘα συμφωνήσω με τον φίλο τον Μάρκο όσο αφορά την Ανέτα δεν θα ξαναπήγαινα. Λόρα έχει επισκεφτεί κανείς ή Ελένη? Είναι μια πολυκατοικία απέναντι από την καντίνα του Λιαπάκη στη Χριστομιχάλη ξυλούρη. Εκεί είναι η Ανέτα , Λόρα, Ελένη
Άραξε τύπε. Και οι μπάτσοι γαμάνε. Δικοί μας είναι. Την γειτονιά να φοβάσαι. Οι αγάμητες καρφώνουν...Καλα ρε πατε καλα? Δινετε πληροφοριες για το που κανουν βιζιτες δημοσια? Θελετε να μπουκαρουν οι μπατσοι και να τις χασουμε? Τα μηνυματα για αυτο το λογο υπαρχουν.
markos13 υπαρχει καποιος τροπος να ενημερωνομαστε για το πια κοπελα δουλευει που πια μερα και πιες ωρες; εχουν καπου καποια ενημερωση οπως γίνεται και με τα στουντιο στα χανια;Επισης η Εμμανουελα συστηνεται σαν Θεσσαλονικια ενω ειναι αλλοδαπη του ανατ. μπλοκ. Το εχω καταλαβει γτ κανει συντακτικα και γραμματικα λαθη που δεν τα κανει καποιος Ελληνας.
πού βρίσκεται ή Λίλη? Σε ποια περιοχή???Στη παραλια αξιζει η Λιλη. Η αλλη διπλα η Εμμανουελα δεν αξιζει τα λεφτα που θα δωσεις γιατι εχει χασει την ορεξη που ειχε πιο παλια και ξεπεταει τους πελατες, ασε που βαζει πολλη κρεμα και δεν καταλαβαινεις τιποτα. Οσο για τη πιπα κακη και βαζει και δοντι.
Η Λιλη ειναι στο Λιμανι οπως κοιτας το Μαρε ανατολικα δηλαδη. Ναι αν μπειτε μεσα και ζητησετε τηλ απο τη τσατσα θα παιρνετε τηλ να ρωτατε ποιες δουλευουν. Αλλα ξαναλεω το επιπεδο εχει πεσει πολυ.
Έχεις τηλέφωνο εκεί που δουλεύει ή Λίλη???
Η Αντζελα την ψωνισε που πηγε Χανιοπορτα και νομιζει οτι ειναι εσκορτ και τοπ γκομενα, η Εμμανουελα βαριεται και κανει κακη πιπα(αεροπιπα). Αρα μονο η Λιλη αξιζει οταν δουλευει γτ δεν ειναι συνεχεια και καποιες βιζιτες οπως η Ξενια.