Νέα

Ηράκλειο μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 617K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (2 μέλη και 58 επισκέπτες)

Ticnok

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2019
Like
16
Πόντοι
0
Καμία κοπέλα από Χανιά να έρθει Ηράκλειο δεν παίζει;

George068

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Μάλλον δύσκολο από Χανιά σε Ηράκλειο. Η Άντζελα σκάει μύτη κατά διαστήματα στα Χανιά, αλλά σύντομα περάσματα, κάτι σαν "ρεπαντζού" , :grin:

George068

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Στη Σκορδυλών ποιά άλλη είναι εκτός τη Λίλη; Στην Αινικολιώτη πάντως η Λάουρα είναι καλύτερα να τα κάψεις τα 35€ παρά να της τα πετάξεις. Είναι για φιάλες το κορίτσι και επειδή δεν βαράμε γυναίκες, καλύτερα στάχτη!!!!

Ticnok

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2019
Like
16
Πόντοι
0
Μάλλον δύσκολο από Χανιά σε Ηράκλειο. Η Άντζελα σκάει μύτη κατά διαστήματα στα Χανιά, αλλά σύντομα περάσματα, κάτι σαν "ρεπαντζού" , :grin:
Η Άντζελα είναι Ηράκλειο τώρα; Καμία φωτό;

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Στη Σκορδυλών ποιά άλλη είναι εκτός τη Λίλη; Στην Αινικολιώτη πάντως η Λάουρα είναι καλύτερα να τα κάψεις τα 35€ παρά να της τα πετάξεις. Είναι για φιάλες το κορίτσι και επειδή δεν βαράμε γυναίκες, καλύτερα στάχτη!!!!
Αυτη η Λαουρα ειναι μια ψιλη μελαχρινη με καυλοφατσα και βυζαρες;;ειχα περασει πριν ενα τριμηνο μονο για τσαρκα,δεν δοκιμασα...ειδα αυτη που περιγραφω αλλα δεν ειπε ονομα...συμφωνα με συναγωνιστη ειναι αυτη... ρε μαγκες πως γινεται αυτή η καυλα να ειναι τοσο ξενερωτη οσο λετε;

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Ναι Μογγολική φάτσα. :(
Απο που ειναι αυτη;;εντωμεταξυ ειχε βγει για να τη δω,με τα μασταρια εξω,δεν την πηδηξα γιατι βιαζομουν,πηγα μονο για τσαρκα...αλλα το ενστικτο μου μου ελεγε πως θα περνουσα καλα μαζι της...αν λεμε την ιδια παντα...ηταν κοντα στο γουστο μου.

Ticnok

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2019
Like
16
Πόντοι
0
Καμία ενημέρωση ποιες κοπέλες δουλεύουν τώρα στο Ηράκλειο;

lkjhgfdsaa

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
393
Πόντοι
21
Εγώ που πέρασα από Αινικολιωτη μου παρουσίασε η τσατσά μια Παολα,αδιάφορο πρόσωπο και σχετικά καλό κορμί.Δεν πέρασα για να πω παραπάνω...

Ticnok

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2019
Like
16
Πόντοι
0
Εγώ που πέρασα από Αινικολιωτη μου παρουσίασε η τσατσά μια Παολα,αδιάφορο πρόσωπο και σχετικά καλό κορμί.Δεν πέρασα για να πω παραπάνω...

Πέρασες κ από παραλιακή μήπως να δεις ποια κορίτσια έχει εκεί;

lkjhgfdsaa

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
393
Πόντοι
21
Όχι,δεν πέρασα.Εγω θα περίμενα ενημέρωση από εσάς μια και γω δεν είμαι του Ηρακλείου

Ticnok

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2019
Like
16
Πόντοι
0
Όχι,δεν πέρασα.Εγω θα περίμενα ενημέρωση από εσάς μια και γω δεν είμαι του Ηρακλείου
Καλά σώθηκες, 3 σπιτάκια έχει το Ηράκλειο κ δεν υπάρχει κίνηση αφού οι κοπέλες είναι στάσιμες.

neos97

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2019
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
0
Γεια χαρα, στην Χανιοπορτα παιζει μια κοπελια βραδυνη βαρδυα Παολινα η Παολα νομιζω την λενε, προσωπικη μου αποψη τουμπανο σωμα και συμπεριφορα !!!

Ticnok

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2019
Like
16
Πόντοι
0
Γεια χαρα, στην Χανιοπορτα παιζει μια κοπελια βραδυνη βαρδυα Παολινα η Παολα νομιζω την λενε, προσωπικη μου αποψη τουμπανο σωμα και συμπεριφορα !!!
35€ πάει εκεί το παράβολο; Φωτό της κοπέλας υπάρχει;
Τελικά παραλιακή δεν πάει κανεις να πει τπτ;

neos97

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2019
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
0
Ναι, 35€ πάει εκεί.. στην παραλιακή μια μερα που πέρασα πριν 10 μερες δεν μου αρεσε η κοπελα και εφυγα.. Επισης για φωτος δεν νομιζω να εχει κάπου..

Ticnok

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2019
Like
16
Πόντοι
0
o Ettore τα έχει οργανώσει πολύ καλά τα χάνια. εδώ ψόφια πράγματα 

Stories

Νέο!

Stories