Μάλλον εννοεί την ΤζούλιαΜπορείς να δώσεις καμία παραπάνω πληροφορία για τη στοά που αναφέρεις?
Που πρέπει να έχει σταματήσει από Ηράκλειο
Μάλλον εννοεί την ΤζούλιαΜπορείς να δώσεις καμία παραπάνω πληροφορία για τη στοά που αναφέρεις?
Δεν μπορώ να στείλω προσωπικό μήνυμα ως νέο μέλος.Μπορεις να μας δώσεις πληροφορίες για τη Ρωσίδα;Προσπαθώ αλλά δεν μπορώ έχεις μόνο πέντε μηνύματα εκτός και αν έχεις παραπάνω και σου τα εγκρίνουν ποιο βράδυ οι διαχειριστές.. Εσύ δεν μπορείς να μου στείλεις;;;
Ναι ελεύθερο κανονικά!!! αλλά έφυγε!!! 70!❤ SUPER SEXY ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ 100% ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Είμαι Ελληνιδα ανεξαρτητη και πολύ ορεξατη για ποιοτικό εκρηκτικό σεξ. Κάνω φουλ πρόγραμμα.Θα εκραγεις με το που θα με δεις .Σου υπόσχομαι να περασεις τελεια μια ώρα μαζί μου φιλακια 6987727634kanesex.com
Λοιπον αν κοιταξετε καλα στις φωτο θα δειτε οτι οι φωτο( Οχι της Νελλης) αλλα της αλλης που γραφει Ελληνιδα ειναι fake. Aυτο γιατι σε κοινη φωτο που εχουν η Νελλη ειναι οπως στις φωτο που ανεβασε ενω η Ελληνιδα αρκετα ευσωμη με πολυ ανοικτη λεκανη πανω απο 70 κιλα σιγουρα. Αρα αν προτιμησετε καποια απο τις 2 σιγουρα καλυτερη ειναι η Νελλη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποσα ζητα μισαωρο? Κανει ελευθερο στοματικο στην ιδια τιμη?
Ναι ελεύθερο κανονικά!!! αλλά έφυγε!!! 70! οι φώτο πολύ κοντά στην πραγματικότητα!Είναι αυτή που φαίνεται στις φωτογραφίες? Από τιμές και υπηρεσίες?
Μάλλον εννοεί την Τζούλια
Που πρέπει να έχει σταματήσει από
Η στοά που λέει ο συναγωνιστής είναι στην σμιρνης στο κέντροΜάλλον εννοεί την Τζούλια
Και είναι η Τζούλια ή κάποια άλλη κοπέλα?Η στοά που λέει ο συναγωνιστής είναι στην σμιρνης στο κέντρο
Ευτυχώς έχουμε και εσένα .Παιδια μουφα τελικα η Ρωσσιδα. Ειναι μελαχρινη με γαλανα ματια πανω απο 45 σε ηλικια σχετικα καλο σωμα στο πιο νταρντανα ομως με ελαφρως σπασμενο προσωπο και οχι τοσο καλα χαρακτηριστικα προσωπου. Μην πιστευετε σε promoters και δωστε βαση στην κριτικη μου. Απο μενα τρωει ακυρο.
Καλησπέρα φίλε για πες τι παίζει με μια στοά που αναφέρεσαιΜάλλον εννοεί την Τζούλια
Καλησπέρα συναγωνιστή έχουν γράψει μερικά άτομα σχόλια για την κοπέλα μαζί με αυτούς και εγώ δεν νομίζω ότι ήμαστε όλοι promoters.. Τώρα για το πάνω από 45 που λες ας το σχολιάσουν τα υπόλοιπα παιδιά που λένε ότι πήγαν γιατί η κοπέλα δεν είναι έτσι όπως τα λες. Πάντα φιλικά μηλαω και σέβομαι την γνώμη όλων επειδή την έχω επισκεφθεί αρκετές φορέςΠαιδια μουφα τελικα η Ρωσσιδα. Ειναι μελαχρινη με γαλανα ματια πανω απο 45 σε ηλικια σχετικα καλο σωμα στο πιο νταρντανα ομως με ελαφρως σπασμενο προσωπο και οχι τοσο καλα χαρακτηριστικα προσωπου. Μην πιστευετε σε promoters και δωστε βαση στην κριτικη μου. Απο μενα τρωει ακυρο.
Nαι δεν ειναι ετσι οπως τα λεω. Ειναι ακομα χειροτερη. Ουτε 20αρικο δεν αξιζει για μενα, και για την ηλικια που γραφω τοσο ειναι.Καλησπέρα συναγωνιστή έχουν γράψει μερικά άτομα σχόλια για την κοπέλα μαζί με αυτούς και εγώ δεν νομίζω ότι ήμαστε όλοι promoters.. Τώρα για το πάνω από 45 που λες ας το σχολιάσουν τα υπόλοιπα παιδιά που λένε ότι πήγαν γιατί η κοπέλα δεν είναι έτσι όπως τα λες. Πάντα φιλικά μηλαω και σέβομαι την γνώμη όλων επειδή την έχω επισκεφθεί αρκετές φορές
Συναγωνιστή μου εγώ έγραψα απλώς και μόνο επειδή έχω πάει αρκετές φορές στην κοπέλα και δεν είναι έτσι όπως τα περιγράφεις τα πράγματα οπότε είναι κρίμα να κατηγοραμε μία κοπέλα χωρίς να μας φταίει. Κάνουμε αμάν να βρούμε μία κοπέλα της προκοπής στο Ηράκλειο και το ξέρουμε όλοι μας αυτό και επειδή έχω πάει αρκετές φορές μηλησα φιλικά πάνταNαι δεν ειναι ετσι οπως τα λεω. Ειναι ακομα χειροτερη. Ουτε 20αρικο δεν αξιζει για μενα, και για την ηλικια που γραφω τοσο ειναι.
Εμφανισιακα η Ροζα αλλα ειναι κομοδινο. Δεν μπορω να βρω αλλη αξιολογη τωρα, περιμενω και γω μπας και ερθουν Ουκρανες...Ευτυχώς έχουμε και εσένα .
Ποια κατά την γνώμη σου είναι η "καλύτερη" στην κατηγορία 30-60€
γαιδούρι γαιδούρι αλλά τραβάω στην ανηφόρα !!! τοίχο τοίχο λοιπόν χαχαχαχαΕσύ σαν γαϊδούρι πρέπει να έχεις γαιδουρινη υπομονή πλάκα κάνω... Υπομονή τα καλύτερα έρχονται (πιστεύω)