anonymous80
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2008
- Like
- 424
- Πόντοι
- 21
μόνο λόγω Μαρίας το επισκέπτομαι . αλλά όντως είναι γαμησεταγαμησετα ειναι το μερος εκει
μια φορα ειχα παει δεν ξαναπαταω
μόνο λόγω Μαρίας το επισκέπτομαι . αλλά όντως είναι γαμησεταγαμησετα ειναι το μερος εκει
μια φορα ειχα παει δεν ξαναπαταω
Φίλε αν μπορείς στείλε και μεναεχεις pm
Ναι εννοείται συμφωνώ όταν αξίζει κάποια χαλάλι..!Αμα είναι τόσο καλή μακάρι να κάνει πολυκατοικία χαχαχα. Το θέμα είναι να τα παίρνουν τα λεφτά αυτές που το αξίζουν και όχι κάτι φόλες που κυκλοφορούν μακάρι να φέρει και καμιά φίλη της να αρχίσει να φτιάχνει το θέμα στο Ηράκλειο
Δεν λέτε για την Γιούλια που έμενε κοντά στον Σκλαβενίτη στον δρόμο που μπαίνει από τα μεταχειρισμένα?Πόσο παλιά είχες πάει στην Ρωσίδα γιατί αυτή που λένε τα παιδιά εδώ είναι καινούργια
Όχι καμία σχέση. Αυτή την Ρωσίδα που λένε τα παιδιά εδώ είναι καινούργιαΔεν λέτε για την Γιούλια που έμενε κοντά στον Σκλαβενίτη στον δρόμο που μπαίνει από τα μεταχειρισμένα?
Μπορεί να μου πει κάποιος για τη στοά στο κέντρο; Μου το ανέφερε ένας γνωστός αλλά πήγα και δεν βρήκα κάτιΔυστυχώς τα περισσότερα σπίτια είναι έτσι παρακμιακα. Σκυλιά, αδιάκριτα, παλιά κάτι θα έχουν.
Στης Μαρίας στην Αμμουδάρα μετά που πέρασα τα σκυλιά(πλέον δεν έχει ) κάποιος έτρωγε στις σκάλες.
Στη σαρα που κατεβαίνει με τη Μελίνα κάναν χάζι τα παιδιά στο δρόμο που προφανώς κάποιος του είχε σφυρίξει τι παίζει
Στην Μαρία στο Μασταμπά μ είχε κατσικωθεί ένας μουστακαλής πιωμένος από δίπλα στη πόρτα.
Στης Ξένιας έχω ανοίξει πόρτα και είμαι αποκλεισμένος από τραπεζάκι με μπάρμπες που πίνουν το καφέ. Μου έχουν τύχει και άλλοι....
Στο άλλο στο κέντρο στη στοά, μου έχει κατσικωθεί διμοιρία των Ματ να μην μπορώ να περάσω, έχω πέσει στη κοπή πίτας μαγαζιού φίλου και συνήθως πετυχαίνω διάφορους...
Πραγματικά ένα σπίτι σαν αυτά που έκλεινε η μιραντα(dakota) ή έστω σε άκυρο μέρος όπως η Μαρία στη Μίνωος κάποτε, δεν μπορουν να έχουν;
Μην αναφέρω σε τι ερειπια έχω μπει στη Αμμουδαρα, γάζι κτλ
Καλησπέρα μπορώ να έχω το τηλ της Ρωσίδας ;;Αν δεν σου απαντήσει ο συναγωνιστής στείλε μου μήνυμα
Στη Νέλλη πήγα και πέρασα μια χαρά !!! Πολύ ευχάριστη και ευγενική χωρίς άγχος χρόνου και πολύ καλή στον αγώνα!!! Την άλλη φορά θα δοκιμάσω και την φίλη της !!! μόνη ή μαζί!!!Αυτη τη Νελλη την πηρε κανεις? Ειναι αληθινες οι φωτο ή μουφα?
Μπορείς να στείλεις και σε εμένα ;Αν δεν σου απαντήσει ο συναγωνιστής στείλε μου μήνυμα
Πολύ ευχαρίστως συναγωνιστή αλλά μάλλον πως είσαι καινούργιος και δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα.. Όταν συμπληρώσεις τα μηνύματα στείλε μουΜπορείς να στείλεις και σε εμένα ;
Ποσα ζητα μισαωρο? Κανει ελευθερο στοματικο στην ιδια τιμη?Στη Νέλλη πήγα και πέρασα μια χαρά !!! Πολύ ευχάριστη και ευγενική χωρίς άγχος χρόνου και πολύ καλή στον αγώνα!!! Την άλλη φορά θα δοκιμάσω και την φίλη της !!! μόνη ή μαζί!!!
Είναι αυτή που φαίνεται στις φωτογραφίες? Από τιμές και υπηρεσίες?Στη Νέλλη πήγα και πέρασα μια χαρά !!! Πολύ ευχάριστη και ευγενική χωρίς άγχος χρόνου και πολύ καλή στον αγώνα!!! Την άλλη φορά θα δοκιμάσω και την φίλη της !!! μόνη ή μαζί!!!
Μπορείς να δώσεις καμία παραπάνω πληροφορία για τη στοά που αναφέρεις?Δυστυχώς τα περισσότερα σπίτια είναι έτσι παρακμιακα. Σκυλιά, αδιάκριτα, παλιά κάτι θα έχουν.
Στης Μαρίας στην Αμμουδάρα μετά που πέρασα τα σκυλιά(πλέον δεν έχει ) κάποιος έτρωγε στις σκάλες.
Στη σαρα που κατεβαίνει με τη Μελίνα κάναν χάζι τα παιδιά στο δρόμο που προφανώς κάποιος του είχε σφυρίξει τι παίζει
Στην Μαρία στο Μασταμπά μ είχε κατσικωθεί ένας μουστακαλής πιωμένος από δίπλα στη πόρτα.
Στης Ξένιας έχω ανοίξει πόρτα και είμαι αποκλεισμένος από τραπεζάκι με μπάρμπες που πίνουν το καφέ. Μου έχουν τύχει και άλλοι....
Στο άλλο στο κέντρο στη στοά, μου έχει κατσικωθεί διμοιρία των Ματ να μην μπορώ να περάσω, έχω πέσει στη κοπή πίτας μαγαζιού φίλου και συνήθως πετυχαίνω διάφορους...
Πραγματικά ένα σπίτι σαν αυτά που έκλεινε η μιραντα(dakota) ή έστω σε άκυρο μέρος όπως η Μαρία στη Μίνωος κάποτε, δεν μπορουν να έχουν;
Μην αναφέρω σε τι ερειπια έχω μπει στη Αμμουδαρα, γάζι κτλ
Το ίδιο μάλλον συνέβη και σε μένα..Τώρα λογικά θα μπορείς να μου στείλεις το τηλ της ρωσιδας ξανά αν είναι εύκολοΠολύ ευχαρίστως συναγωνιστή αλλά μάλλον πως είσαι καινούργιος και δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα.. Όταν συμπληρώσεις τα μηνύματα στείλε μου
Προσπαθώ αλλά δεν μπορώ έχεις μόνο πέντε μηνύματα εκτός και αν έχεις παραπάνω και σου τα εγκρίνουν ποιο βράδυ οι διαχειριστές.. Εσύ δεν μπορείς να μου στείλεις;;;Το ίδιο μάλλον συνέβη και σε μένα..Τώρα λογικά θα μπορείς να μου στείλεις το τηλ της ρωσιδας ξανά αν είναι εύκολο