gaidouri
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2016
- Like
- 797
- Πόντοι
- 81
αρπάζεσαι χωρίς να υπάρχει λόγοςΗ Ροζα κομοδινο αν και ομορφη και καλιγραμμη, η Ρωσσιδα η ευσωμη σε αλλους αρεσει σαν plus size αγγελια σε αλλους που τους αρεσουν οι καλιγραμμες καθολου. Με αυτο το τροπο καποιοι στρεφονται στη Ρωσσιδα στο Παγκρητιο( 40 χρονων, σχετικα καλο σωμα με σπασμενο προσωπο, δηλαδη μιλφ κατασταση)
ΥΓ.1 Η κατασταση παλι στο Ηρακλειο ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ. Επισης οταν κατεβαινουν Αθηναιες καλα κομματια λογω της τεραστιας ζητησης ανεβαζουν τη τιμη 100 και 120 ευρω την ωρα με αποτελεσμα να ειναι απλησιαστες. Ετσι σωτηρια στο Ηρακλειο δεν θα υπαρξει ποτε στη κατηγορια 30 με 70 ευρω... Μετα αναρωτιομαστε γιατι παει ο κοσμος στα σπιτακια... Γιατι εχει ανα περιοδους καλα κομματια με 30 ευρω. Μονο αρνητικο εκει αυτη τη στιγμη οτι δειχνεις στοιχεια και ταυτοτητα, κατι που εμενα με ενοχλει και ετσι δεν παω σε σπιτακια τους τελευταιους μηνες.
ΥΓ.2 Καλη συνεχεια στο φορουμ... Μπορει να βρειτε ατομα να πληροφορουν καλυτερα απο μενα...
να σε ρωτήσω, αν η ρωσίδα με τις fake φώτος είναι ότι χειρότερο, τότε η μαρία ή η ελένη πισω από το τζάμπο τί είναι?
ίδια ερώτηση με άλλη κοπέλα: αν η ρωσίδα η 40άρα είναι ότι χειρότερο, τότε η Αννέτα πίσω από τα τζάμπο τί είναι?
φυσικά και δεν θέλω να απαντήσεις, απλά θέλω να σου πω (όχι μόνο σε σένα αλλά και σε όλους) ότι η γνώμη του καθενός είναι διαφορετική για την κάθε μια. διάβασα πριν λίγο ότι κάποιος πέρασε υπέροχα στης Ρόζας πριν λίγες μέρες, ενω μέχρι κ εγώ την λέω κομοδίνο!
μην τραβάς ζόρι όταν κάποιος έχει αντίθετη γνώμη με σένα
η αλήθεια πάντα είναι κάπου στην μέση
και φυσικά πιστεύω κ εγώ ότι υπάρχουν promoters εδω μέσα και κάνουν την δουλειά του για να βγάζουν τα ποσοστά τους, λογικό για το site και το forum που ήμαστε μέσα