VGiannis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Like
- 308
- Πόντοι
- 21
Αυτή περιμένω να έρθει. Μήπως ξέρεις πότε έρχεται?Όχι φιλαράκι η Έρρικα είναι δυναμίτης!!!
Αυτή περιμένω να έρθει. Μήπως ξέρεις πότε έρχεται?Όχι φιλαράκι η Έρρικα είναι δυναμίτης!!!
Για αρχές Οκτωβρίου μου είπε ο σερίφηςΑυτή περιμένω να έρθει. Μήπως ξέρεις πότε έρχεται?
Μπορει καποιος να παραθεσει την αγγελια για να καταλαβουμε για ποια κοπελα μιλατε; να θυμισω οτι στη στοα στην καλοκαιρινου εχουν φιλοξενηθει αρκετα κοριτσια....Αντρί μου όσες φορές έχω πάει λόγω τιμής και μωρό μαντήλα έχει πάντα πάνω της και ουδέποτε μύριζε ιδρωτίλα ή ψωλίλα… όσο για το σεξ ναι θα συμφωνήσω μαζί σου θέλει να βιάζεται…
Εγώ να ρωτήσω που είναι η Λία και πως πάω; Θέλει τηλέφωνο πιο πριν ή απλά εμφανίζεσαι στυλ μπουρδελο;Καλησπέρα σε όλους. Απογευματινή επίσκεψη στην Λία. Δύο milf Ρωσίδα Ελένη αρκετά καλό σώμα βυζί σιλικόνης πρόστυχο πρόσωπο και ντύσιμο. Στα του αγώνα προσπαθεί με την πίπα αλλά όχι κάτι εντυπωσιακό αλλά όταν την γυρίσεις στα 4 αρκετά δυνατή. Δεν θέλει δάχτυλα και τα φιλιά όχι τόσο έντονα. Τίμιο με ? Το παράβολο των 60€ αλλά δεν είναι απο αυτές που λες ξαναπάω με κλειστά μάτια. Η άλλη Ελληνίδα αλλά με καλή μπυροκοιλια από εμένα Χ
Ελπίζω να βοήθησα καλά γαμησια
Καλημέρα. Το να ψάχνει κανείς στο νήμα.......δενΕγώ να ρωτήσω που είναι η Λία και πως πάω; Θέλει τηλέφωνο πιο πριν ή απλά εμφανίζεσαι στυλ μπουρδελο;
Όσο και να ψάξω μόνο κριτικές βρίσκω για τις κοπέλες στην ΛιαΚαλημέρα. Το να ψάχνει κανείς στο νήμα.......δεν
Καλησπέρα έστειλα και θέλει 250€ την 1 ώρα, για να την γαμησεις μαζί με τον άντρα της, επίσης μπορούν να σε γαμησουν και οι δύο με την κυρία να φοράει στραπ ον.Καλησπέρα σε όλους. Βλέπω ανά διαστήματα μια αγγελία από ζευγάρι στην Κρήτη μια Τζένη και θέλω πληροφορίες. Έχει πάει κάποιος? Τι φάση είναι ξέρει κανείς?Παντρεμένο ζευγάρι σε καμπίνα 26-9 προς Ηράκλειο
Στο νημα < αγοραιοσ ερωτας στα Χανια > υπάρχει απαάντηση.Καλησπέρα σε όλους. Βλέπω ανά διαστήματα μια αγγελία από ζευγάρι στην Κρήτη μια Τζένη και θέλω πληροφορίες. Έχει πάει κάποιος? Τι φάση είναι ξέρει κανείς?Παντρεμένο ζευγάρι σε καμπίνα 26-9 προς Ηράκλειο
δεν λεει για το συγκεκριμενο..ζευγαρι ψαξε πρωτα πριν πεις αντρα μουΣτο νημα < αγοραιοσ ερωτας στα Χανια > υπάρχει απαάντηση.
Ενας συναγωνιστής έχει πάει κ απ ότι λέει πέρασε υπέροχα.
Κοίταξε το .
Ευχαριστώ!εγω μετα απο καλα λογια που γραφηκαν εδω ειπα να παω
η κοπελα ειναι σουπερ
δε λεει οχι σε τιποτα
κωλο δε δινει
ο χωρος ειναι σε airbnb στην πλατεια κορναρου
δωρακι 80 για μια εκτονωση μεσα σε 60 λεπτα
ανετα θα πηγαινα ξανα
Κάτσε ρε φίλε εδώ είναι η ροζα ;δεν την βρίσκω πουθενά .
Όσο και να ψάξω μόνο κριτικές βρίσκω για τις κοπέλες στην Λια
Διεύθυνση δεν βρίσκω
Καλημέρα. Φιλικά όταν γράφω ότι δεν ψάχνετεΣτο νυχαδικο απέναντι καθώς μπαίνουμε αριστερά !!
Ωχ , ελπίζω μην έκανα καμιά χοντράδα.δεν λεει για το συγκεκριμενο..ζευγαρι ψαξε πρωτα πριν πεις αντρα μου
Υπάρχει συνάντηση από άλλο ζευγάρι που προσπαθώ να βρω χρόνια να συναντήσω αλά 2 σκ τώρα είναι χανια συνέχεια, καλό περνάνε εκείΣτο νημα < αγοραιοσ ερωτας στα Χανια > υπάρχει απαάντηση.
Ενας συναγωνιστής έχει πάει κ απ ότι λέει πέρασε υπέροχα.
Κοίταξε το .
εγω πηγα. εχω παει πολλες φορες. μια χαρα ειναι και εχεις και ανεση χρονου. φοβερη πιπα να ξερεις κανειΚαλησπέρα, κάποιος που έχει πρόσφατει εμπείρια με την Ρόζα, ειναι βιαστική γενικά; Έχουν γραφτεί διαφορα αλλα αν υπάρχει άνεση χρόνου στην συνάντηση δεν βρήκα κάτι.
Ευχαριστώ!