BEAR3344
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
Μου είπε ότι θα είναι εδώ μέχρι 22/9Έχει έρθει; Διότι δεν μπορώ να βρω την αγγελία της στο kanesex.
Μου είπε ότι θα είναι εδώ μέχρι 22/9Έχει έρθει; Διότι δεν μπορώ να βρω την αγγελία της στο kanesex.
Ευχαριστώ φίλε. Πάντως συνεχίζει να μην μου την εμφανίζει στις αγγελίες για Ηράκλειο.
Ούτε εμένα την έβγαζε αν πατήσεις ερωτικές υπηρεσίες σου τη βγάζει αν πατήσεις ερωτικές υπηρεσίες από γυναίκες δεν την βγάζει γιατί έχει κάνει λάθος και έχει γράψει ερωτικές υπηρεσίες από αντρεςΕυχαριστώ φίλε. Πάντως συνεχίζει να μην μου την εμφανίζει στις αγγελίες για Ηράκλειο.
Τα έχουμε ξανά πει πολύ καλό κομοδίνο και πολύ κοκαλιάραΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΗΡΘΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
20χρονη μικρή ανεξάρτητη ηρθα στο ηρακλειο Κρήτης και θα σε περιμένω στον όμορφο και διακριτικό μου χώρο για να περάσουμε όμορφες καυτές και υγρές στιγμές.Είμαι η Έρρικα και περιμένω να με πάρεις τηλεφωνο τώρα !!!! 6908539719kanesex.com
Καλησπερα
Ξέρουμε τι λέει η συγκεκριμένη; 70€ μου είπε στο τηλ και φαίνεται καλό από φωτο
Μιας και η ελενη δεν σηκώνει τηλέφωνα…
Α οκ. Αν πάει κανείς καλό είναι να την ενημερώσει για να το διορθώσειΟύτε εμένα την έβγαζε αν πατήσεις ερωτικές υπηρεσίες σου τη βγάζει αν πατήσεις ερωτικές υπηρεσίες από γυναίκες δεν την βγάζει γιατί έχει κάνει λάθος και έχει γράψει ερωτικές υπηρεσίες από αντρες
Θα παρω σε λίγο τηλέφωνο να πάω το αποφευμα αν το σηκώσει και σας ενημερώνωΒλεπω ξανα ανεβασε αγγελια η Μαρια απο Μασταμπα. Επισκεφτηκε κανεις να ενημερωσει για το παραβολο;Σε περιμένω
Αν σου αρέσει αυτό που βλέπεις πάρε με 6981965803! Απόκρυψη, σταθερά και μηνύματα απορριπτονται.kanesex.com
Κάτσε ρε φίλε εδώ είναι η ροζα ;δεν την βρίσκω πουθενά ..Επίσκεψη στην Ρόζα
Είναι στην Αμμουδαρα διακριτικό μέρος. Πέρασα καλά!
Συμπεριφορά 8,5/10
Εμφάνισή 8,5/10
Συμμετοχή 6/10
Για εμένα, για τα 50 ευρώ που ζητάει είναι καλή επιλογή
Δες τα σχόλια παραπάνωΚάτσε ρε φίλε εδώ είναι η ροζα ;δεν την βρίσκω πουθενά ..
Ούτε εμένα την έβγαζε αν πατήσεις ερωτικές υπηρεσίες σου τη βγάζει αν πατήσεις ερωτικές υπηρεσίες από γυναίκες δεν την βγάζει γιατί έχει κάνει λάθος και έχει γράψει ερωτικές υπηρεσίες από αντρες
ΚαλημέραΘα παρω σε λίγο τηλέφωνο να πάω το αποφευμα αν το σηκώσει και σας ενημερώνω
λέτε για την Ελένη, αλλά και την Μαρία για να την βρείς, πρέπει να κάνεις τάμα!!Καλημέρα
Χθες για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να την βρω στο τηλέφωνο
Χαχαχαχχα τι είναι αυτό το πράγμα; Παίζει να έχω πάρει καμία 10αρα φορές και δεν το έχει σηκώσει ούτε μια… γιατί το κάνει αυτόλέτε για την Ελένη, αλλά και την Μαρία για να την βρείς, πρέπει να κάνεις τάμα!!
κοίτα και οι 2, όταν έχουν δουλειά, ΔΕΝ απαντάνε τηλέφωνα, τα έχουν στο ΑΘΟΡΥΒΟ ουτε καν στην δόνηση.Χαχαχαχχα τι είναι αυτό το πράγμα; Παίζει να έχω πάρει καμία 10αρα φορές και δεν το έχει σηκώσει ούτε μια… γιατί το κάνει αυτό
όχι και τα αξίζει! το δωμάτιο βρωμάει βοθρίλα και κλεισούρα. χαρτί κουζίνας για να πετύχεις πρέπει να είσαι κωλόφαρδος (μωρομάντηλα ούτε για δείγμα)Ενημερωτικά πάντα η Ρουμάνα στη ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ στη στοά γυρίζει από βδομάδα! Την αγγελία της θα τη βρείτε στις «Κρητικές αγγελίες». Μέχρι στιγμής από ότι βλέπω η μοναδική τα αξίζει…
Επιβεβαιώνω ότι είναι τίμια επιλογή!Επίσκεψη στην Ρόζα
Είναι στην Αμμουδαρα διακριτικό μέρος. Πέρασα καλά!
Συμπεριφορά 8,5/10
Εμφάνισή 8,5/10
Συμμετοχή 6/10
Για εμένα, για τα 50 ευρώ που ζητάει είναι καλή επιλογή
Για την Μαρία είπα αυτή τη φοράλέτε για την Ελένη, αλλά και την Μαρία για να την βρείς, πρέπει να κάνεις τάμα!!
Αντρί μου όσες φορές έχω πάει λόγω τιμής και μωρό μαντήλα έχει πάντα πάνω της και ουδέποτε μύριζε ιδρωτίλα ή ψωλίλα… όσο για το σεξ ναι θα συμφωνήσω μαζί σου θέλει να βιάζεται…όχι και τα αξίζει! το δωμάτιο βρωμάει βοθρίλα και κλεισούρα. χαρτί κουζίνας για να πετύχεις πρέπει να είσαι κωλόφαρδος (μωρομάντηλα ούτε για δείγμα)
στα του αγώνα, μέτρια πίπα προς τα κάτω, σεξ ακόμα πιο κάτω!
οκ έχει συμπαθητικό κορμάκι, αλλά τι να το κάνεις όταν μυρίζει ιδρώτα και χύσι!!