katalavame
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2019
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1
Πήγε κάνεις στην Κατερίνα στο Vip studio στην οδό δραχμής; σκεφτόμουν να περάσω σήμερα για μια στα γρήγορα αλλά είδα πως έφερε μια κοπέλα όχι τόσο petite όσο είναι στα γούστα μου.
Καλημέρα χθες προσπάθησα αρκετές φορές αλλά δεν απαντάειΘα παρω σε λίγο τηλέφωνο να πάω το αποφευμα αν το σηκώσει και σας ενημερώνω
Φίλε ή μιλήσατε στο τηλ κ δν ήξερες πως είναι η Ελένη με τα τατουάζ, είτε μιλήσατε σε viber.Παιδιά χθες βράδυ πρώτη φορά είχα πάρει πολλά τηλέφωνα και ήταν η πρώτη φορά που απάντησε η Ελένη με τα τατουάζ που λένε πολλοί ότι κάνει καλό κρεβάτι..... Λοιπόν χωρίς να έχουμε ξαναμιλήσει ρώτησα για πρόγραμμα κτλπ.... Η κοπέλα πολυα απότομη μου έλεγε ότι έχουμε ξαναμιλήσει ενώ δεν είχαμε.... Να της λέω πρώτη φορά μιλάμε αυτή εκεί να επιμένει και με επιθετικό ύφος..... Μετά από πολύ κολοκυθια μου λέει ωραία άκου το πρόγραμμα γρήγορα πάλι λες και θα δείρει κανένα της λέω ευχαριστώ να Σάι καλά και της το κλείνω......... Δεν ξέρω τι χαπακωνεται από μένα άκυρο μόνο και μόνο γιατί μιλάει άσχημα στο τηλέφωνο και είχε αποθηκεύσει τον αριθμο μου χωρίς να έχουμε μιλήσει πρώτα και αυτή να λέει τα δικά της..... Καλή τύχη με τα νεύρα της
Στάνταρ το κάνουν, στην Αθήνα κάποτε μου έλεγε μια π ήταν είχα πιο σταθερή πως τους έχει τους αριθμούς σε λίστα.Σίγουρα αποθηκεύει αριθμό
Αλλά από εκεί και πέρα η κοπέλα είναι νορμάλ
Και ότι πιο καλό έχει το Ηράκλειο
Καταρχήν δεν υπάρχουν κρυφά μπουρδελα. Αυτό Αινικωλιωτη έχει κλίσει εδώ και παρά πολύ καιρό. Το μόνο μπουρδελο που μπορείς να βρεις είναι στην παραλιακή όπου δουλεύει το ένα από τα δυο. Τιμή 30 ευρώ συνήθως είναι η Λιλη εκεί η οποια πραγματικά αξίζει παραπάνω και η Εμμανουέλα η οποια είναι εξίσου καλή. Τώρα αν θες ένα λεβελ πάνω πας στο VIP το οποίο είναι νόμιμο πολύ καθαρό και τις περισσότερες φορες με παρά πολύ καλές κοπέλες. Όσο για αυτές του kanesex πραγματικά πέρα από την Ροζα δεν θα βρεις κάτι άλλο αξιόλογο από θέμα εμφάνισης και καθαριότητας. Αν αντέχει η τσέπη σου πας με κλειστά μάτια σε εσκορτ.Παίδες αν μπορει καποιος μια λίστα και τοποθεσίες με τα «κρυφά» μπουρδελα τπυ Ηρακλείου για εμας τους καινούργιους! Σας παρακαλω δηλαδη
Με κλειστά μάτια δεν πας ποτέ σε έσκορτ χωρίς καλές κριτικές. Ένα έσκορτ που ζηταει 200 ευρω την ωρα μπορεί κάλλιστα να είναι αίσχος και πολύ χειρότερη από κοπέλα σε μπουρδέλο... Εκτός από την Ρόζα αξίζει και η Ελένη με τα τατού!Καταρχήν δεν υπάρχουν κρυφά μπουρδελα. Αυτό Αινικωλιωτη έχει κλίσει εδώ και παρά πολύ καιρό. Το μόνο μπουρδελο που μπορείς να βρεις είναι στην παραλιακή όπου δουλεύει το ένα από τα δυο. Τιμή 30 ευρώ συνήθως είναι η Λιλη εκεί η οποια πραγματικά αξίζει παραπάνω και η Εμμανουέλα η οποια είναι εξίσου καλή. Τώρα αν θες ένα λεβελ πάνω πας στο VIP το οποίο είναι νόμιμο πολύ καθαρό και τις περισσότερες φορες με παρά πολύ καλές κοπέλες. Όσο για αυτές του kanesex πραγματικά πέρα από την Ροζα δεν θα βρεις κάτι άλλο αξιόλογο από θέμα εμφάνισης και καθαριότητας. Αν αντέχει η τσέπη σου πας με κλειστά μάτια σε εσκορτ.
Καλή η εμπειρία μου φίλε εμένα, πρώτον είναι στην γνωστή πολυκατοικία που είναι η Ανετα κ μάλλον την έχει φέρει η Ανετα.Γνωρίζουμε κάτι για αυτή την Λίνα?
Καλησπέρα φίλε η Ελληνίδα που λες είναι η Έρρικα? Εάν είναι η Έρρικα πάντως προσωπική μου άποψη είναι ότι αξίζει εάν σου αρέσουν οι milf.Καλησπέρα σε όλους. Απογευματινή επίσκεψη στην Λία. Δύο milf Ρωσίδα Ελένη αρκετά καλό σώμα βυζί σιλικόνης πρόστυχο πρόσωπο και ντύσιμο. Στα του αγώνα προσπαθεί με την πίπα αλλά όχι κάτι εντυπωσιακό αλλά όταν την γυρίσεις στα 4 αρκετά δυνατή. Δεν θέλει δάχτυλα και τα φιλιά όχι τόσο έντονα. Τίμιο με ? Το παράβολο των 60€ αλλά δεν είναι απο αυτές που λες ξαναπάω με κλειστά μάτια. Η άλλη Ελληνίδα αλλά με καλή μπυροκοιλια από εμένα Χ
Ελπίζω να βοήθησα καλά γαμησια
Όχι φιλαράκι η Έρρικα είναι δυναμίτης!!!Καλησπέρα φίλε η Ελληνίδα που λες είναι η Έρρικα? Εάν είναι η Έρρικα πάντως προσωπική μου άποψη είναι ότι αξίζει εάν σου αρέσουν οι milf.