sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
...Αυτή ούτε για τσατσα δεν κάνει..
...Αυτή ούτε για τσατσα δεν κάνει..
αληθεια λεs? eisai σιγουροs ? to πολυ-πολυ να (κατηγορηθειs) με τουs γνωστουs ανυποστατουs κακοχαρακτηρισμουs, απο καποιουs ανιδεουs.να απαντησω λοιπόν φιλε ......... τα κοριτσια θα μας φροντίζουν για καποιο διάστημα στην Βουκουρεστιου 10 .....Η Ιπποκράτους ομως θα ξαναλειτουργήσει συντομα .....
H Αλινα ειναι ΛεκκαΥπάρχει κάποια περαιτέρω πληροφορία για τον καινούργιο χώρο? Οροφος, κουδούνι? ευχαριστώ εκ των προτέρων. Να υποθέσω ότι οι τρείς που αναφέρεστε δεν πρέπει να είναι από τις βασικές (άντζελα, γιάννα, αλίνα, ρούλα κλπ)...
Ευχαριστώ πολύ. Κρίμα γιατί η Λέκκα είναι ψιλοχάλια. Η Ρούλα νομίζω ότι δεν είναι στην Β10 γιατί σε εκείνο το σημείο δεν υπάρχει τίποτα.
Δεν πρόκειται να ξανανοίξει.. Το πρόβλημα ήταν σοβαρό εξαρχής και αφορούσε τους άλλους ενοίκους που φύλαγαν καραούλι.. Μέχρι και την εξώπορτα κλείδωναν... Εχω μία άκρη εντός του συγκεκριμένου κτιρίου και τα έμαθαΥπάρχει νεότερη πληροφορία με το εν λόγω ίδρυμα ?
΄δεν μεταφερθηκε πουθενά ....διασπάσθηκε σε αλλα μαγαζιά που ηδη υπήρχαν ...αλλες στην συγγρου ,στην Λεκκα,Ομηρου,Δημητσαναςκαι Στουρνάρη 63 στην Καιτη ....Τελικά έμαθε κανείς πού μεταφέρθηκε ?
η Γιάννα που πήγε?΄δεν μεταφερθηκε πουθενά ....διασπάσθηκε σε αλλα μαγαζιά που ηδη υπήρχαν ...αλλες στην συγγρου ,στην Λεκκα,Ομηρου,Δημητσαναςκαι Στουρνάρη 63 στην Καιτη ....
΄δεν μεταφερθηκε πουθενά ....διασπάσθηκε σε αλλα μαγαζιά που ηδη υπήρχαν ...αλλες στην συγγρου ,στην Λεκκα,Ομηρου,Δημητσαναςκαι Στουρνάρη 63 στην Καιτη ....
αν ζητάς κάποια συγκεκριμένη γραψε μου ...Thanks
σου απαντησα ...η Γιάννα που πήγε?