- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.114
- Πόντοι
- 17.085
εδώ μάστορα κολλάει το masturbation goes iCloud
εδώ μάστορα κολλάει το masturbation goes iCloud
Απο εμφανηση , απο υλικα που ειναι φτιαγμενα....απο γραφικα και απο θεμα πομπου εντοπισης...δεν υπαρχη κατι καλυτερο.....Για ολα τα υπολοιπα ειναι οντος πεταμενα λεφταπεταμένα λεφτά τα IPhone, θα έπαιρνα προσωπικά μόνο αν κοστίζανε τα 6αρια 300 με 350 ευρώ.
Συμφωνο...τυπε μου....Ειδικα το 6 πλας....που 8α ειναι πιο μεγαλο....με οθονη απο ζαφηρη....και το πισο καπακι πλεον μοιαζει με αυτο του σαμσουνγκ....και θα ειναι πιο ωραια η αιστηση στο χερι.....Μακαρι ομος να ξεκλιδοναν το μπλουτουθ....και να εβαζαν μια μικρο σ ντι....εκει θα ηταν πραγματικο αριστουργημαό,τι και να λέμε το i phone είναι η ferrari των κινητών...
www.hellasforce.com/blog/iphone-6-anigi-diaplata-tis-portes-tis-kolaseos-fernontas-charagma-tou-thiriou-vinteo/]Το «IPHONE 6″ ανοίγει διάπλατα τις πόρτες της κολάσεως φέρνοντας το χάραγμα του θηρίου[/url].
Να τα προσέχουμε κι αυτά έτσι;
199 δολαρια θα ειναι στο συμβολαιο 2 χρονωνμα συγνωμη πες οτι θελω να παρω ενα 19 σεπτεμβρη απο αμερικα
199 δολαρια λεει το φτηνοτερο....μπορω;
και γιατι εδω θα κανει μετα 600 ευρω δεν καταλαβα
www.hellasforce.com/blog/iphone-6-anigi-diaplata-tis-portes-tis-kolaseos-fernontas-charagma-tou-thiriou-vinteo/]Το «IPHONE 6″ ανοίγει διάπλατα τις πόρτες της κολάσεως φέρνοντας το χάραγμα του θηρίου[/url].
και θυμα του θηριου 666 κλπ να τα λεμε αυταΟποίος αγοράσει το 6 ειναι εχθρός του προλεταριάτου
παλιος καταχος iphone 3gs, μετα samsung galaxy s4 και τωρα samsung note 3...
Απλα δεν ξανασκεφτομαι να παω σε iphone... εντελως αχρηστα κινητα για εμενα...
μαρεσει που ειχε διαφημιση για τα δαχτυλο και τα κινητα της apple, τωρα τι εχουνε να πουνε για την οθονη του iphone 6 plus ???
Oταν γραφω για ιους,φιλε εννοω τα malware,που με την κυριολεξια του ορου μπορει να μην ειναι ιοι,αλλα οταν κολλησει πολλα το κινητο η tablet στα android , σου τρωνε ολη τη ram,το λειτουργικο σερνεται,πολλες εφαρμογες δεν ανοιγουν,οι διαφημισεις πεταγονται η μια πισω απο την αλλη με εκνευριστικο ρυθμο,στο καθιστουν ουσιαστικα αχρηστο.Eτσι και αλλιως οι ιοι στις μερες μας σπανιζουν ακομα και στα desktop,εχουν δωσει τη θεση τους στα malware,spyware. Με το ios,που ειναι κλειστο λειτουργικο, οτι και να κατεβασεις,σε οσα περιεργα ή τσοντοσαιτ να μπεις,εχεις το κεφαλι σου ησυχο,δεν κατεβαινει τιποτα στο background.Eνω στα android ουτε ξερεις τι γινεται ή κατεβαίνει,ειναι λειτουργικο μπαχαλισταν... Αν και το καλυτερο λειτουργικο κατ εμε με τελειο multitasking,ειναι το επισης κλειστο qnx των blackberry,αυτα πασχουν βεβαια απο την ελλειψη πολλων apps,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.Ελα τωρα που κολλησες ιους στο android!! Εγω τοσα χρονια android κινητα εχω κ δεν κολλανε τιποτα! Μαλλον ειχες βαλει καμια τσοντοεφαρμογη κ σου πεταγε διαφημισεις οτι κολλησες ιους κανε κλικ εδω για να τους αφαιρεσεις κ μετα στειλε sms με χρεωση 3 ευρω κλπ κλπ κλπ! Ελα τωρα πες την αλήθεια!!
πετα τα στην θαλασσα μαν και παρε καναν κινεζοiphone 6 & 6 Plus. Εβαλα τα χερακια μου και στα δυο. Το πρωτο $649 το πλας $749 ξεκλειδωτα
Πανέμορφα.iphone 6 & 6 Plus. Εβαλα τα χερακια μου και στα δυο. Το πρωτο $649 το πλας $749 ξεκλειδωτα