Επισκέπτης
δεν ξερω ισως να εχεισ δικιο, παντως εγω μεσω icloud βρηκα το "χαμένο-κλεμμένο" δικο μου
που το ειχες ξεχασει?
δεν ξερω ισως να εχεισ δικιο, παντως εγω μεσω icloud βρηκα το "χαμένο-κλεμμένο" δικο μου
Απο chinavision ποσα χρεωνουν περιπου σε μεταφορικα και περναει απο τελωνειο ή οχι?παιδια παρτε κινεζικο μην δινετε λεφτα για iphone και μαλακιες.εγω ενα κινητο ειχα 4μισι χρονια απο τ 2009 μαρκας LG τ χα παρει 200,χαλασε και πηρα απο το chinavision ειναι κ γαμω τ κινητα.iphone πηρε ενας φιλος μ περισι 750ευρω τ βγηκε και δν με εντυπωσιασε κ τοσο.
Δυο ερωτησεις για τους smartphone geeks του φορουμ:
- Τι προτεινετε, iPhone 5S ή iPhone 5C;
- Παιζει να βγει συντομα κανα iPhone 6 και να πιαστω μαλακας αμα δωσω τωρα τα λεφτακια μου για το 5αρι;
Ρε τυποι μια απορια, πως στον πουτσο το καθαριζετε το κινητο σας; Ουτε μηνα δεν το εχω και εχει γινει μουνι :S επισης σκεφτομαι να παρω καμια θηκη, εχετε καμια να προτεινετε; Μιλαω για iphone 5S.
Χωρις να ειμαι γκεεκ, iphone 6 τον Σεπτεμβριο και στην Ελλαδα Δεκεμβριο.
iphone 5S στα σιγουρα.
θηκουλα απο istorm (καουτσουκ) & μεμβρανη.
ιστορμ να του πιασουν και τον κωλο , ας παρει απο νετ , ενα καρο μαγαζια πουλανε...
Και πως το καθαριζω ρε σεις, αυτο ειναι που με καιει περισσοτερο :-
Και πως το καθαριζω ρε σεις, αυτο ειναι που με καιει περισσοτερο :-
παρε ενα πανι με μικρο-ινες , πουλανε και τα σουπερ , και γινεται σαν καινουργιο
εξωτερικα με λιγο οινοπνευμα σε ενα πανακι, τα ηχεια, διακοπτη mute, υποδοχη ακουστικων με μπατονετα.
Ειναι κανενα που ειναι πιο καλο ή ολα το ιδιο ειναι;
Ρε τυπε με οινοπνευμα δε θα γαμηθει;
δεν θελω να κανεις τετοιες ερωτησεις εσυ ... ,παρε μαζι το κινητο και δοκιμασε εκει , δεν ειναι κλειστα τα πανια αυτα , ανοιχτα ειναι απλα ειναι πιασμενα με χαρτονι ;)
Με οινοπνευμα δεν θα παθει κατι νομιζω
Αμα ειναι ετσι δε χρειαζεται να αγορασω καν, απλα καθε 15 μερες θα το πηγαινω στο σουπερμαρκετ για "δοκιμη"
Ρε μουτσο, σε πιασανε κοροιδο με το αιφον , το κινητο ειναι υπερτιμημενο, οπως τα ρουχα του ασλανη που τα εραβε με 20ευρω κ τα πουλαγε 200 σε ψωναρες σαν κ εσεναΕχει στανταρ τους χαρτες της google και με φωνητικη πλοηγηση. ΔΩΡΕΑΝ. Απο περσι που το πηρα ηταν μεσα. Εκτος αυτου επειδη το gps του το γαμαω σε ενημερωνω οτι ειναι το μοναδικο κινητο που δεν χανει σημα και εχει αμεση αποκριση. Πηγαινε στο κεντρο της αθηνας, σε στενα με ψηλες πολυκατοικιες και θα δεις οτι με αλλο κινητο παιρνεις τα @@ σου. Εχω σαν 2ο το s3 και οποτε το δουλευω με gps κανω σβουρες σαν τον μαλακα.
Τι αλλες εφαρμογες θες. Ολες τζαμπα ειναι. Ποιες ειναι κλειδωμενες? Γιατι στο android δεν χωνεις για να βαλεις εφαρμογή. Οι κινεζιες που λετε δεν θελουν root και μαλακιες. Το μονο κινητο που επαιξε χωρις προβληματα με bluetooth και μαλακιες ειναι το 5αρι. Μην σου πω τωρα για ηχο, οθονη και πληκτρολογηση. Το s3 στην παραλια το καλοκαιρι δεν φαινεται και πρεπει να βαλεις φωτεινοτητα στο φουλ. Μην σου πω οταν θελω να δω καμμια σελιδα στο νετ ποσο μου σπαει τον πουτσο. Υπερεκτιμημενο το iphone, πανακριβο, πες οτι ειναι και για ψωνισμενους αλλα οχι οτι ειναι και αχρηστο ρε μαγκες και οτι ακομα και οι κινεζιες το γαμανε. Ελεος
Ειναι κανενα που ειναι πιο καλο ή ολα το ιδιο ειναι;
Ρε τυπε με οινοπνευμα δε θα γαμηθει;
Tυποι μου αλλη μια ερωτηση επειδη ειμαι εντελως ασχετος απο αυτα. Μολις σημερα παρατηρησα οτι το γαμημενο το iphone εχει αλλου ειδους sim cards απο αυτες των αλλων κινητων (εχει μια πολυ μικρη σαν πουτσα κινεζου ενω η παλια μου sim ειναι σχεδον 3πλασια). Αυτο σημαινει πως δεν μπορω να κανω τραμπες μεταξυ κινητων;
ελα ρε τυπε , εννοειτε μπορεις να κανεις απλα θα πας να αγορασεις εναν ανταπτορα για την σιμ , σαν θηκουλα ειναι που μπαινει η μικρη μεσα και γινεται σαν την διασταση που εχεις , πουλανε ολοι , και καταστηματα κινητων και εταιρικα τυπου voda cosmote κτλ..
το μονο σπαστικο οτι πρεπει να εχει την θηκη μαζι σου ...σαν αλλη μια σιμ ειναι σε μεγεθος..