Erwtiarhs(2)
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Λοιπόν. Αυτή τη στιγμη στα Γιάννενα υπάρχουν :
1) Voodoo - Έχει μουναρες. 10€ το πριβε και 50€ για χορο γυμνη. Στριπτιτζαδικο μόνο. Δεν κανεις κατι παραπανω.
2) Καφέ Αντίκ - Στο ΙΚΑ. Εχει αλλαξει. Πλεον ειναι κωλομπαρο αλλα γαμας κιολας. 15€ χορο με χουφτωματα (καποιες στον παιζουν κιολας με 15€) , 30€ για πιπα και 40€ για σεξ. Δεν εχει τοσο καλες κοπελες. Οι περισσοτερες ειναι 45+ και καποιες δεν βλεπονται καθολου. Εχει ομως και καποιες που ξεχωριζουν και αξιζει για κατι παραπανω. Αρκει να τις πετυχετε και να μην πατε πολυ αργα που φευγουν. Συνηθως 2:00 με 3:00 ειναι εκει οι καλες.
3) Ναός του Θείου - Καλουτσιανη. Ειναι στην καλουτσιανη κρυμμενο πισω απο την πλατειουλα. Ειναι κωλομπαρο. Βαζεις ποτο στις κοπελες και καθονται μαζι σου. Προσφατα ομως αρχησαν να προσφερουν και σεξ. 10€ το ποτο που καθεται μαζι σου και 40€ το σεξ (κανονικα ειναι 50€ αλλα το παζαρευεις). Οι κοπελες ειναι ετσι και ετσι. Μια μιλφαρα παντως που εχει ειναι για ξεσκισμα.... Μικρος χωρος, σπαστικια τσατσα.
Για όσους δεν ειναι απο εδω:
Εχουν κλεισει : Ποτηρακι, Moulin Rouge. Το babydolls εγινε Voodoo.
Εχει προφανως και αλλα κρυμμενα αλλα μια φορα που εκανα την αλλαγη και πηγα στο Ελλας στην καλουτσιανη εφαγα τα μουτρα μου... Μεσα ηταν μια κακασχημη 60+ και καμια αλλη. Εφυγα κατευθειαν.
Συμβουλη: Για σεξ καλυτερα να πατε στο Αντικ που εχει και χωρους κανονικα.
Ελπιζω να βοηθησα.
. Φίλε που ακριβώς είναι ο Ναος του θείου το ψανχω καιρό εκεί στην καλουτσιανη έχω ψάξει και πίσω από την πλατιουλα εκει που έχει μια μικρη παιδική χαρά και σε κάτι στενάκια από πίσω έχω ψάξει αλλά δεν το βρηκα που ακριβώς είναι αυτό το μέρος μήπως μπορείς να με βοηθήσεις να το βρω