sicklonelyboy
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Hello Ioanna, can you please pm me your phone number so I can contact you for an appointment
Καλησπέρα.θα ήθελα και εγώ το τηλέφωνο σουΌποιος ενδιαφέρεται να στείλει εδώ προσωπικό μήνυμα έτσι ώστε να μπορεσουμε να κανονισουμε κάποιο ραντεβού
Στο τέλος θα ζητάνε το τηλέφωνο και στα σουαχίλιHello Ioanna, can you please pm me your phone number so I can contact you for an appointment
Καλησπέρα...Επικοινωνία σήμερα το πρωί με την Ιωάννα στο βιμπερ. Η κοπέλα μου απάντησε σε 15 λεπτά από το μηνυμα μου. Άψογη. Δεν κλείσαμε γιατί ήθελα στο χώρο μου αλλά δεν έχει σημασία. Η επικοινωνία ήταν άψογη και ταχύτατη και θέλω να το σημειώσω.
Ναι, μόνο ξενοδοχείο.Καλησπέρα...
Η Ιωάννα ακολουθεί μόνο σε ξενοδοχείο??
Sorry αν έχει ειπωθεί πιο πάνω και δεν το έχω προσέξει
Φιλος τρεξε μερικες σελιδες πιο πισω και θα το βρεις.Καλησπέρα!
Μπορεί κάποιος να μου πει πως έρχομαι σε επικοινωνία με τον κοριτσάρο;
Με ταχυδρομικό περιστέρι ή με σήματα καπνού .Καλησπέρα!
Μπορεί κάποιος να μου πει πως έρχομαι σε επικοινωνία με τον κοριτσάρο;
Και με γλωσσα σουαχιλι αφου του το ειπα ρε γαμωτι.....Με ταχυδρομικό περιστέρι ή με σήματα καπνού .
Κ μεις που την έχουμε πάρει κ τόσες φορές μας έγραψε εδώ κ καιρό αφαντη... επιλεκτική πολύ πάντωςΕπικοινωνία σήμερα το πρωί με την Ιωάννα στο βιμπερ. Η κοπέλα μου απάντησε σε 15 λεπτά από το μηνυμα μου. Άψογη. Δεν κλείσαμε γιατί ήθελα στο χώρο μου αλλά δεν έχει σημασία. Η επικοινωνία ήταν άψογη και ταχύτατη και θέλω να το σημειώσω.
Ιωάννα στείλε μου μήνυμα. Θέλω να βρεθούμε.Παιδιά απαντάω τώρα σε όλα σας τα πμ
Τον ίδιο αριθμό έχω δεν έχω αλλάξει κάτι
Φιλε υπαρχουν πολλες επιλογες και καλες εξω.Συμφωνω μαζι σου.Να δινεις τα λεφτα σου εκει που τα εκτιμουν και οχι σε ατομα που εχουν τη μυτη ψηλα.Κ μεις που την έχουμε πάρει κ τόσες φορές μας έγραψε εδώ κ καιρό αφαντη... επιλεκτική πολύ πάντως
Παιδιά απαντάω τώρα σε όλα σας τα πμ
Τον ίδιο αριθμό έχω δεν έχω αλλάξει κάτι
Μπορεις σε παρακαλω φιλαρακι να μου στειλεις το νουμερο της?Επικοινωνία σήμερα το πρωί με την Ιωάννα στο βιμπερ. Η κοπέλα μου απάντησε σε 15 λεπτά από το μηνυμα μου. Άψογη. Δεν κλείσαμε γιατί ήθελα στο χώρο μου αλλά δεν έχει σημασία. Η επικοινωνία ήταν άψογη και ταχύτατη και θέλω να το σημειώσω.
Ένα τηλ κ σε μένα αδερφέ αν είναι ευκολοεμενα μου απαντησε μετα απο 2 - 2,5 μέρες και ολα καλα,
εντω μεταξύ βρήκα το αντίπαλο δέος 27-28 μελαχροινη που χύνει ακαταπαυστα αλλα δεν εχει αγγελία και δεν μπορώ να την βάλω.
Συγγνώμη που επεμβαίνω, αλλά δεν νομίζω η συγκεκριμένη να έχει τουπέ. Τη θεωρώ απ τα πιο εντάξει άτομα στο χώρο, τουλάχιστον απ οσες εχω τύχει να συναναστραφω. Κάτι άλλο μου μυρίζει...Φιλε υπαρχουν πολλες επιλογες και καλες εξω.Συμφωνω μαζι σου.Να δινεις τα λεφτα σου εκει που τα εκτιμουν και οχι σε ατομα που εχουν τη μυτη ψηλα.
Εδω φτιαχτικε......εφτιαξε το πελατολογιο της και τωρα εχει τουπε.
Τη να πω φιλε μου ....κατα την.αποψη μου η διαχειριση του νηματος της καθως και η μη αναγραφη τηλεφωνου ακυρωσεις και στησιματα ραντεβου αυτο δειχνει για μενα.Συγγνώμη που επεμβαίνω, αλλά δεν νομίζω η συγκεκριμένη να έχει τουπέ. Τη θεωρώ απ τα πιο εντάξει άτομα στο χώρο, τουλάχιστον απ οσες εχω τύχει να συναναστραφω. Κάτι άλλο μου μυρίζει...