petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.769
- Πόντοι
- 41.813
Αχ Ιωάννα,άλλο ένα ωραίο Ραντεβού με την Κυρία σήμερα....
Αχ Ιωάννα,άλλο ένα ωραίο Ραντεβού με την Κυρία σήμερα....
Ουφ... Και πήρα μια τρομάρακαλα μια μαλακια ειπαμε για να περναει η ωρα.
μη το δενεις και κομπο
Εαν πας καποιες σελιδες πισω θα μαθεις γιατι ηταν εκτος , κακεντρεχης εισαι η ψαχνεις το τηλεφωνο ?? μαλλον δεν θα στο δωσει με τον τροπο που γραφεις για αυτην , ψαξε απο αλλου , και αυτο δυσκολο γιατι τωρα σε εχει σταμπαρει , κριμα εχασες !!! περαστικα .Καλώς την
Τελείωσαν τα φράγκα και γύρισες για αποταμίευση καλοκαιρινών διακοπών;
Αν ναι στείλε μου το τηλέφωνο σου να συνεισφέρω
δεν το εχω αδερφε , βοηθαΤο νεο τηλεφωνο το εχουν τα μελη @athinaios44 @troubakhs και @Νίπλης
Στελνετε πμ και σας απαντανε.
Εφυγααααα
γεια και αντε γεια ...?Είχα πάρα πολύ καιρό να μπω εδω σας έλειψα ;
Δώσε το τηλέφωνο στον κόσμο ρε μονοφαγά!δεν το εχω αδερφε , βοηθα
Καλώς την...σύντομα θα τα πούμε και από κοντά...Είχα πάρα πολύ καιρό να μπω εδω σας έλειψα ;
φημιζομαι οτι δινω απλοχερα , αλλα δεν εχω αδερφεΔώσε το τηλέφωνο στον κόσμο ρε μονοφαγά!
μολις το εστειλες σ εμενα ...φημιζομαι οτι δινω απλοχερα , αλλα δεν εχω αδερφε
Εντάξει, σε πιστεύω.φημιζομαι οτι δινω απλοχερα , αλλα δεν εχω αδερφε
Πόσα του έσταξες; Πόσα σου πήρε δηλαδή.μολις το εστειλες σ εμενα ...
εχουμε ανοιχτο λιογαριασμο μεταξυ μας στο τελος του μηνα θα βγουν τα + κ - ...Πόσα του έσταξες; Πόσα σου πήρε δηλαδή.
Πάμε να ρίξουμε λίγο νερό στον μύλο ακόμα κοντεύουμε τα 100 μέλη και επισκέπτες μαζί και ο @petergsp έταξε ότι θα το δώσει δημόσια.εχουμε ανοιχτο λιογαριασμο μεταξυ μας στο τελος του μηνα θα βγουν τα + κ - ...
Έτσι το σωστό σωστό το έταξε καί μάλιστα δημόσιαΠάμε να ρίξουμε λίγο νερό στον μύλο ακόμα κοντεύουμε τα 100 μέλη και επισκέπτες μαζί και ο @petergsp έταξε ότι θα το δώσει δημόσια.
Σιγά μην κάτσω να διαβάσω 65 σελίδες για να ξέρω τι κάνει αν σταμάτησε και γιατί σταμάτησεΕαν πας καποιες σελιδες πισω θα μαθεις γιατι ηταν εκτος , κακεντρεχης εισαι η ψαχνεις το τηλεφωνο ?? μαλλον δεν θα στο δωσει με τον τροπο που γραφεις για αυτην , ψαξε απο αλλου , και αυτο δυσκολο γιατι τωρα σε εχει σταμπαρει , κριμα εχασες !!! περαστικα .
Σιγά μην κάτσω να διαβάσω 65 σελίδες για να ξέρω τι κάνει αν σταμάτησε και γιατί σταμάτησε
Επίσης τι έγραψα γι αυτήν δικηγορε της και να παρεξηγηθεί;
Δεν το κάνει για τα λεφτά;
Πραγματικά απορώ με κάτι υποτακτικά μουνοδουλα ανθρωπακια σαν κ σενα