barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.032
- Πόντοι
- 5.506
Στειλε μου πμ αγορινα και θα σε φτιαξωδεν το εχω αδερφε , βοηθα
Στειλε μου πμ αγορινα και θα σε φτιαξωδεν το εχω αδερφε , βοηθα
Γεια σου Ιωαννα!!! Αν θελεις στειλε μου το τηλεφωνο σου για να κανονισουμε ενα ραντεβου.Είχα πάρα πολύ καιρό να μπω εδω σας έλειψα ;
Μας έφαγε η ξηρασίαΕίχα πάρα πολύ καιρό να μπω εδω σας έλειψα ;
Άμα θέλει τρόπο και για τον αγοραίο έρωτα,ζήτω που καήκαμε!ερωτήσεις στον τοίχο της τλ δεν θα πάρετε, προσωπικό μνμ κ υπομονή,δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο
ερωτήσεις στον τοίχο της τλ δεν θα πάρετε, προσωπικό μνμ κ υπομονή,δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο
Είχα πάρα πολύ καιρό να μπω εδω σας έλειψα ;
Γεια σου Ιωάννα. Θα μπορούσα να έχω το νούμερο σου σε παρακαλώ.Είχα πάρα πολύ καιρό να μπω εδω σας έλειψα ;
Πάμε να ρίξουμε λίγο νερό στον μύλο ακόμα κοντεύουμε τα 100 μέλη και επισκέπτες μαζί και ο @petergsp έταξε ότι θα το δώσει δημόσια.
αφου δε μαζευονται ρε.Έτσι το σωστό σωστό το έταξε καί μάλιστα δημόσια
Πάλι τσακώνεσαι εσύ ρε ΑγαθοκλήΣου επιστρεφω τις υβρεις και ολα οσα ειπες κομπλεξικε !!!!! , διαβασε γιατι δεν ηταν μεσα η κοπελα πρωτα , και διαβασε τα γραφομενα πως τα ειπες , και μετα γραψε τις μαλακιες σου να σε διαβασουν ολοι ποσο κακεντρεχης και ειρων εισαι , αντε ξεκολλα μαλακιστιρη του κομπλεξισμου , και παλι περαστικα .
Εννοειται! Αλλα ανεβασε και καμια φωτο!Είχα πάρα πολύ καιρό να μπω εδω σας έλειψα ;
Αποφάσεις επιτέλους...?τυποι συνεχιστε να ζητατε το τηλεφωνο.
υποσχομαι να το γραψω μολις φτασετε το νημα στην 75η σελιδα.
keep asking and begging