anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
Μάρκα και μοντέλο;
Μάρκα και μοντέλο;
Πολυ ομορφες τρυπες εχει η Ιωαννα.Από την χτεσινή αναλ βραδιά .οι λεπτομέρειες στην κριτική
Ουτε το συστημα δεν θελει να μοιραζεις το τηελφωνο σου...Μα τι εκνευριστικό είναι αυτό το φαινόμενο! @ απαντησα σε 3-4 μηνύματα και πάω να απαντησω τώρα πάλι και μου λέει το σύστημα περιμένετε 179 δευτερολεπτα
?
Απίστευτος κώλος η @Ioanna34. Εμείς ακόμα σε αναμονή για το τηλέφωνο... ?Από την χτεσινή αναλ βραδιά .οι λεπτομέρειες στην κριτική
Καλησπέρα Ιωάννα ,μπορώ να σε έχω το τηλέφωνο σου? ευχαριστώ πολύΜάλλον το γεγονός ότι είσαι μέλος και όχι call girl βάσει τίτλων είναι η αιτία.
χαχαχαχααχα δευτερη φορα στο ιδιο νημα.Καλησπέρα Ιωάννα ,μπορώ να σε έχω το τηλέφωνο σου? ευχαριστώ πολύ
Κάποιος πούστης μου κάνει πλάκα, δεν μπορεί.χαχαχαχααχα δευτερη φορα στο ιδιο νημα.
ρε λες?
ρε μηπως δεν ηταν τυχαιο την προηγουμενη φορα?
ο συγκεκριμενος παντως δεν το χει καθολου. ειναι πολυ νιατο.Κάποιος πούστης μου κάνει πλάκα, δεν μπορεί.
Έκανε μπούκα και εκεί; Ο πηλοφόρης το είδε; Πως αντέδρασε;ο συγκεκριμενος παντως δεν το χει καθολου. ειναι πολυ νιατο.
αλλα του λενε,αλλα καταλαβαινει.
του τα ειπα και στο νημα της Αλικης.
θελουν να του γαμησουν το Αλικακι και δεν εχει παρει χαμπαρι.Έκανε μπούκα και εκεί; Ο πηλοφόρης το είδε; Πως αντέδρασε;
Ιωαννααααα στείλε μήνυμα η εστω τηλέφωνα!!!!Μα τι εκνευριστικό είναι αυτό το φαινόμενο! @ απαντησα σε 3-4 μηνύματα και πάω να απαντησω τώρα πάλι και μου λέει το σύστημα περιμένετε 179 δευτερολεπτα
?
4η; Ωχ, εγώ που της έχω στείλει μνμ μόνο μια φορά γιατί δεν μου αρέσει να γίνομαι φορτικός, κατάλαβα, έχω μέλλον...Η κοπέλα απάντησε με τη τέταρτη, δε θα χρειαστεί να φτάσουμε στη δεκάτηπέμπτη, θα τα πούμε το ΣΚ ????