Georgekameleon
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Γεια σου Ιωαννα θα ήθελα πολύ το τηλέφωνό σου
τι λες ρε παιδι μου . Ωστε εγινε η συναντηση εεε ? Πως λεμε Πουτιν με ΜπαιντενΈγινε η συνάντηση με Ιωάννα. Περισσότερα όταν βρω χρόνο, στη κριτική...
?Κάνει απόβαση και ο Βλαδίμηρος για να βρει το τηλέφωνο της Ιωάννας ?
Περίμενε 179 δευτερόλεπτα.Kαληνέρα Ιωάννα το τηλεφωνό σου παρακαλώ
το βαλεις δεν το βαλεις μονο κατι κλωνοι θα παρουν τηλεφωνοΙωαννα εχω το τηλεφωνο σου. Τι μου δινεις να μην το δημοσιοποισω
4η; Ωχ, εγώ που της έχω στείλει μνμ μόνο μια φορά γιατί δεν μου αρέσει να γίνομαι φορτικός, κατάλαβα, έχω μέλλον...
Υπομονή.
Χαπακι να πάρεις για την πίεσηΚι εγώ το ίδιο ρε φίλε!! Οπότε τι κάνουμε τώρα? Στέλνουμε ξανά ή περιμένουμε μπας και μας απαντήσει από μόνη της χωρίς πίεση?
Τώραασασσσσ το καλλιτεχνικό μου είναι Τάσσος Ρουφκι εσύ εδω? ? ? ?
Μόνο μην με προδώσεις στο αίσθημα...
Εγώ το 2ο, λέω να περιμένω, άλλωστε ξέρεις πολύ καλά ότι ραντεβού με κοπέλες που έχουν ζήτηση σε μια συγκεκριμένη περίοδο καλό είναι να μη γίνονται με το στανιό ή στριμωχτά, γιατί τότε δεν είναι κατά κανόνα πετυχημένα. Οπότε υπομονή, αγάλι-αγάλι γίνεται η αγ(γ)ουρίδα μέλι.Κι εγώ το ίδιο ρε φίλε!! Οπότε τι κάνουμε τώρα? Στέλνουμε ξανά ή περιμένουμε μπας και μας απαντήσει από μόνη της χωρίς πίεση?
κι εμενα την πρωτη φορα που μου ακυρωσε μονη της μου προτεινε για το επομενο σκ κι απο τοτε ουτε φωνη ουτε ακροαση.Η κοπέλα απάντησε με τη τέταρτη, δε θα χρειαστεί να φτάσουμε στη δεκάτηπέμπτη, θα τα πούμε το ΣΚ ????