professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.140
- Πόντοι
- 11.096
Έτσι... τώρα το πάμε σωστά...Ναι έχεις δίκιο....το τηλέφωνο της τελικά το βρήκαμε
Έτσι... τώρα το πάμε σωστά...Ναι έχεις δίκιο....το τηλέφωνο της τελικά το βρήκαμε
ενα παλιο iphone ειναι αμελητεας σημασιας ...Ναι έχεις δίκιο....το τηλέφωνο της τελικά το βρήκαμε
κύριος με το ερώτημα θα μείνεις...ένας τίτλος για εδώ ίσως να λέει κάτι αλλά μόνο εδώ...ας μείνουμε εδωΚοίτα φίλε ....δεν με νοιάζει τι της είσαι ...ότι γράφουμε μένουν εδώ στο μπου ....απλά μπήκα λίγο στο προφίλ σου και διάβασα που ποσταρεις....Ιωάννα.... Μελίνα...Ιωάννα.... Μελίνα....κτλ.....εγώ με το λίγο μυαλό που έχω ....η κλώνος είσαι η προμωτορας....αυτά από εμένα ....έτσι νομίζω....αλλά σίγουρα και άλλοι μύστες θα σχολιάσουν αυτή την συζήτηση που είχαμε ....και τα μελοι του μπου είναι πολλοί καλή σε αναλύσεις..
περαστικά ιωαννα περιμείνουμε να ξεπεράσει το πρόβλημα γλήγορα και να ξαναγυρίσει άμεσα κοντα μασΣε επικοινωνία που είχα με την Ιωάννα μου ζήτησε να ενημέρωσω ότι για λίγο καιρό θα απέχει λόγω οικογενειακου θέματος υγείας θα ενημέρωση εκείνη ποτέ ξεκινά... αυτά
Χαχαχα...ποιο τηλέφωνο φίλε ...οι ποιο πολύ εδώ μέσα που είμαστε μύστες και όχι δήθεν το έχουμε το τηλέφωνο....Ολη η φασαρία έγινε για το τλ της ιωαννας,είδες ότι είχα ρίξει άκυρο σε προηγούμενο για το τλ,εγώ το πήρα με μεγάλη άνεση απλά κ με ευγένεια,η κοπέλα δεν ήθελε να το δοσω απλά γιαυτο η επίθεση.πεζεις βρώμικα φίλε....ντροπη
Χαχαχαχα....είσαι αστείος ....στο μπου οι μύστες έχουν αλληλεγγύηΤο έχω αλλά δεν το δίνω αμα δεν μου πει η ιδια...
Δεν σε έβρισα...και δεύτερο...εάν πχ μου στείλεις εμένα το τηλέφωνο που το έχω γιατί να ξέρει η ίδια ότι το έδωσες εσύ ...πως θα το ξέρει ...κατάλαβες ...για αυτό οι μύστες έχουν αλληλεγγύη...εμενα μου το έστειλε φίλος μύστης 2 μέρες που άνοιξε το νήμα της και εγώ το έχω δώσει σε άλλους 5 ....Δεν μπορείς να κατηγορείς φίλε μου...να είσαι πιο συγκεκριμένος σε οτι θες κ όχι να λες μαλακιες
Καλό είναι να μην μπενουμε σε χαρακτήρισμους όταν δεν είμαστε σίγουροι,βλέπεις σε πάω ήρεμα ας μηνουμε σε αυτό Δούκα Σεβαστέ...έκατσες κ έψαξες για να δημιουργήσεις ιστορία ψαξτω λίγο...Για αυτό λέω ότι είσαι αστείος
Σε λίγο καιρό βλέπω νέο γύρο αναζήτησης τηλεφώνου...Δεν σε έβρισα...και δεύτερο...εάν πχ μου στείλεις εμένα το τηλέφωνο που το έχω γιατί να ξέρει η ίδια ότι το έδωσες εσύ ...πως θα το ξέρει ...κατάλαβες ...για αυτό οι μύστες έχουν αλληλεγγύη...εμενα μου το έστειλε φίλος μύστης 2 μέρες που άνοιξε το νήμα της και εγώ το έχω δώσει σε άλλους 5 ....
Φιλαράκι... Μήπως σε παίρνει να μου στείλεις το τηλέφωνο της Ιωάννας;Σε λίγο καιρό βλέπω νέο γύρο αναζήτησης τηλεφώνου...
Κάηκε αυτό το νούμερο...
Το έχω στο σέρβις όταν είναι έτοιμο στο στέλνω...Φιλαράκι... Μήπως σε παίρνει να μου στείλεις το τηλέφωνο της Ιωάννας;