Lamproukos83
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2022
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Χρόνια πολλά και από εμένα.Χρόνια πολλά & Χριστός ανέστη από την επόμενη βδομάδα και πάλι μαζί σας...
Είναι εύκολο να έχω και εγώ το τηλέφωνό σου;
Χρόνια πολλά και από εμένα.Χρόνια πολλά & Χριστός ανέστη από την επόμενη βδομάδα και πάλι μαζί σας...
Επιτέλους, αληθώςΧρόνια πολλά & Χριστός ανέστη από την επόμενη βδομάδα και πάλι μαζί σας...
Καλησπέρα και Χρόνια πολλά, θα μπορούσες να στείλεις το τηλέφωνο σου σε παρακαλώ;Χρόνια πολλά & Χριστός ανέστη από την επόμενη βδομάδα και πάλι μαζί σας...
Χρονια πολλα και απο εμενα κοριτσαρα μου..στειλε μου τον αριθμο σου να βρεθουμε απο κοντα..πως και πως περιμενω..!!!Χρόνια πολλά & Χριστός ανέστη από την επόμενη βδομάδα και πάλι μαζί σας...
Χρόνια πολλά και σε εσένα με υγεία...μπορώ σε παρακαλώ πολύ να εχω το τηλ σου για συνάντηση?Χρόνια πολλά & Χριστός ανέστη από την επόμενη βδομάδα και πάλι μαζί σας...
Χρόνια πολλά με υγεία!! Θα μπορούσα να έχω το τηλέφωνο σου παρακαλώ:Χρόνια πολλά & Χριστός ανέστη από την επόμενη βδομάδα και πάλι μαζί σας...
Αληθώς Ανέστη...Χρόνια πολλά & Χριστός ανέστη από την επόμενη βδομάδα και πάλι μαζί σας...
Είναι εντυπωσιακό πολύ. Ζητάμε όλοι το ίδιο πράγμα, να δω ποιός θα προλάβει!!!Δεν πιστευα οτι θα υπαρχει περισσοτερη ζητηση σε νημα τηλεφωνου, μεγαλυτερη απο της γιαγιας ελένης για μασαζ.. επεσα εξω.
Εσύ είσαι εκπρόσωπος τύπου ...γιατί δεν μπήκε μέσα στο νήμα μόνη της να το γράψει αυτό .....δεν έχει ίντερνετ...Σε επικοινωνία που είχα με την Ιωάννα μου ζήτησε να ενημέρωσω ότι για λίγο καιρό θα απέχει λόγω οικογενειακου θέματος υγείας θα ενημέρωση εκείνη ποτέ ξεκινά... αυτά