Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
Τελικά τα βίντεο τα έχει κανένας? Να δω γιατί μαλώνετε τελοσπαντων...
ρε μπρο αυτα που γραφεις ειναι γνωστα απλα η αποψη μου ειναι οτι δεν θα επρεπε να αναλωνεσαι σε κατι που δεν μπορεις να το αλλαξεις. Μακαρι και εσυ και εγω και ο οποιοσδηποτε να εχει την δυνατοτητα να γαμαει/γαμησει και να πηγαινει και στην επομενη αν βαρεθει.[quote author=pazkal notid=203539 link=topic=221798.msg9604425#msg9604425 date=1594419854
ο οργασμικος και οι υπολοιποι που χειταρουν ξερουν καλα μεσα τους οτι αν τους ανοιγε ποδια ή τους γουσταρε μια γκομενα τετοιου στυλ θα τρεχαν σαν σκυλακια απο πισω τους. Οποτε ψαχτειτε για ποιο λογο βγαζετε χολη ;)
Δεν είπα ότι δεν θα τη γάμαγα, έχω γαμησει πολύ πιο άσχημες.
Χωρίς την φήμη πιάνει 120€ σε κάνα γραφείο.
Μέχρι εκεί όμως...
Η χολή τουλάχιστον από δικής μου πλευράς πηγάζει από το γεγονός ότι διαταράσσονται οι ισορροπίες όσον αφορά την ισχύ των δύο φύλων.
Δεν ξέρω την ηλικία σου, όμως μήπως έχεις δει παλιές ελληνικές ταινίες όπου ο άντρας που γαμάει αβερτα είναι μάγκας και η γυναίκα που το κάνει αυτό πουτανα;
Οι γυναίκες μπορούν να προσπαθούν όσο θέλουν να το αλλάξουν συτο, όμως όταν βλέπω προδοτικά αρσενικά να ασπάζονται τα γυναικεία δικαιώματα αρρωσταίνω.
Δεν το πιστεύω πως αυτό το νήμα έχει 300 σελίδες.
Δεν μπορώ να διανοηθώ πως αυτό το σκατομπαζο προκαλεί το ενδιαφέρον.
Δεν μπορώ να αποδεχτώ πως αυτό το υποκατάστατο ανθρώπου τυγχάνει τόσης προβολής.
Ρε πόσο ανώμαλοι είστε και σας αρέσουν οι φοράδες και τα άλογα;
Έβλεπα πόσο καιρό στα news δεκάδες θέματα με την λέξη τουνη στον τίτλο και μια μούρη αλόγου και αναρωτιόμουν τί είναι αυτό το τουνι. Σήμερα είδα έναν τίτλο που αναφερόταν σε ροζ βίντεο οπότε κατέληξα να το πατήσω. Αυτό με οδήγησε σε ένα βίντεο που αυτό το ζωντανό μιλούσε κιόλας.
Το βίντεο με σόκαρε. Πέρα από την ακραία αντιπαθητικοτητα και την σκατομπαζοσυνη, πρόκειται για ένα ζωντανό με iq κάτω από 10. Σοκαρομαι που τέτοια άτομα προβάλλονται τόσο και μάλιστα αρέσουν και αποτελούν πρότυπα.
Ίδια φάση με αυτό το καρντάσιαν που για καιρό το άκουγα και δεν ήξερα τι σκατά είναι και τελικά είδα μια φοράδα.
Οκ, η αλογολαγνια υπάρχει ως παρέκκλιση, αλλά η τόσο γενικευμένη παρέκκλιση είναι τρομακτική.
Κυκλοφορούν τόσα μοντέλα απίστευτης ομορφιάς και με ανθρώπινο εγκέφαλο και υπάρχει τόσος κόσμος που ασχολείται με τα ζωντανά.
Μετά το κλάμα και αφού πέρασε από Κρήτη, Κέρκυρα, Σαντορίνη, πνίγει τον πόνο της στην Μύκονο!!
Ο καθένας έχει τα γούστα του,
αλλα όπως την περιγράφετε, κάποιος που δεν την έχει δει θα νομίζει ότι είναι η Γεωργία Βασιλειάδου σε νεότερη έκδοση.
Ακυρώνετε με αυτό τον τρόπο το ότι άλλο λέτε γι αυτήν...
Έλα μανιτο τώρα το είδα. Ναι κάπως έτσι μας βλέπω και εμάς.Οσοι δεν έχουν καλές δουλειές η κάποιο καλό κεφάλαιο από πίσω θα μείνουν με την Μαρία την Παλαμιδου και ανέραστοι. Διότι στην Ελλάδα πλέον για να ακολουθήσει το μουνι θα πρεπει να τα ακουμπάς.
Το βίντεο δεν το έχω βρει. Αν μπορεί κάποιος να μοιραστεί το link και σε pm αν θέλει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Η Τουνη κέρδισε πόντους με το βίντεο απάντηση, θα μπορούσε να κάνει την πάπια ή να πει ότι δεν είμαι εγώ από την στιγμή που δεν φαίνεται πρόσωπο, για μένα είναι μαγκιά της και μπράβο της, χιλιάδες φορές πιο αντρίκια από τον βλακα που ανέβασε το βίντεο για να κάνει το κοκορα..