Νέα

Ιωάννα Τούνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
Εγώ απορώ πάντως τσιμπούκια σε όλους έκανε και την κάνουν τέτοια διαφήμιση? Παίζει να είναι όλο το καλοκαίρι χιλιάδες πιο καυλιάρες γκόμενες ελλεηνίδες-τουρίστριες που πέρασαν από εκεί, χωρίς αυτό βέβαια να αναιρεί ότι και η Τούνη είναι καύλα. Αλλά μην τρελαθούμε κιόλας ότι ήταν η πιο χοτ παρουσία του καλοκαιριού στη Μύκονο!  :2funny:

τρομπαρει δυνατα τυπε :pipa1:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Μου αρέσει που έχει αφαιρέσει το "Προσθήκη στους φίλους" και έχει αφήσει μόνο το "ακολουθήστε" στο FB λες και υπήρχε ποτέ περίπτωση να στείλουμε αίτημα φιλίας στην φακλάνα να πούμε.. :headbang: Άει στο διάολο ρε με το ερπυστριοφόρο που την έχει πιστέψει κιόλας  :vomit:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μου αρέσει που έχει αφαιρέσει το "Προσθήκη στους φίλους" και έχει αφήσει μόνο το "ακολουθήστε" στο FB λες και υπήρχε ποτέ περίπτωση να στείλουμε αίτημα φιλίας στην φακλάνα να πούμε.. :headbang: Άει στο διάολο ρε με το ερπυστριοφόρο που την έχει πιστέψει κιόλας  :vomit:
Ετσι ειναι οι διασημες σταρ τυπε,εχουν ακολουθους.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.210
Πόντοι
506
πιστευεις οτι δεν τις εχουν εχουν στειλει απειρα αιτηματα?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Περασα από  ΜΠΑΤΛΕΡ σημερα,αλλα δεν ηταν εκει το πουτανι....
ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ πηγε η πιπα....

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
πιστευεις οτι δεν τις εχουν εχουν στειλει απειρα αιτηματα?

Το λιγότερο τύπε..
Το θέμα είναι ότι είναι πολλοί οι καθυστερημένοι που νομίζουν ότι θα γαμήσουν από το πληκτρολόγιο..  :uglystupid:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.210
Πόντοι
506
Το λιγότερο τύπε..
Το θέμα είναι ότι είναι πολλοί οι καθυστερημένοι που νομίζουν ότι θα γαμήσουν από το πληκτρολόγιο..  :uglystupid:
καλα ισχυει.πιστευουν οτι με τα λαικ και τα κουκλα μου εισαι ολα τα λευτα η γκομενα θα τους ερωτευτει :idiot:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
καλα ισχυει.πιστευουν οτι με τα λαικ και τα κουκλα μου εισαι ολα τα λευτα η γκομενα θα τους ερωτευτει :idiot:

Ακριβώς  :jerking: :jerking:
Όσοι έχουν τ'αρχίδια παίζουν μπαλίτσα με όποιον τρόπο βρούν ή θεωρούν αποδοτικότερο οι ίδιοι στο μαγαζί που δουλεύει , παρέες , κλίκες και φυσικά παίζουν ρόλο και κάποια προαναφερθέντα που έχω γράψει αν έχεις παρακολουθήσει και στο νήμα για την Στολτίδου..
Μάγκες το κυριότερο είναι το "μαρούλι".. Όσοι παίζεται μπάλα (δηλαδή σχεδόν όλοι μας) σε επίπεδα μεροκαματιάρηδων ψάξτε για κανένα μουνάκι να καθαρίσετε ή βολευτείτε με κανένα στουντιοκόριτσο να ξεμπερδεύετε. Αυτές ναι μεν ψάχνουν για χορηγούς , αλλά και οι "χορηγοί" έχουν ξυπνήσει πλέον και αγοράζουν πολύ ακριβότερα για τα γούστα τους (και καλά κάνουν δηλαδή)! Αυτά!  :hi:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16

Σωστος......
:vomit: :vomit: :vomit:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Όσοι έχουν τ'αρχίδια παίζουν μπαλίτσα με όποιον τρόπο βρούν ή θεωρούν αποδοτικότερο οι ίδιοι στο μαγαζί που δουλεύει , παρέες , κλίκες και φυσικά παίζουν ρόλο και κάποια προαναφερθέντα που έχω γράψει αν έχεις παρακολουθήσει και στο νήμα για την Στολτίδου..
Μάγκες το κυριότερο είναι το "μαρούλι".. Όσοι παίζεται μπάλα (δηλαδή σχεδόν όλοι μας) σε επίπεδα μεροκαματιάρηδων ψάξτε για κανένα μουνάκι να καθαρίσετε ή βολευτείτε με κανένα στουντιοκόριτσο να ξεμπερδεύετε. Αυτές ναι μεν ψάχνουν για χορηγούς , αλλά και οι "χορηγοί" έχουν ξυπνήσει πλέον και αγοράζουν πολύ ακριβότερα για τα γούστα τους (και καλά κάνουν δηλαδή)! Αυτά!  :hi:
Αυτές τύπε θέλουν χρήμα και να είσαι φίρμα στη νύχτα, στον κύκλο τους δηλαδή.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Αυτές τύπε θέλουν χρήμα και να είσαι φίρμα στη νύχτα, στον κύκλο τους δηλαδή.

Εγώ πάντως αδερφέ μπέσα αν ήμουν φίρμα ή είχα φράγκα κάτι Τούνηδες κλπ κοιμισμένες ούτε για να μου ξεσκονίζουν τ'αρχίδια ή να μου φτιάχνουν φράπες δεν θα τις είχα.. Φυσικά γούστα είναι αυτά! Κυκλοφορούν κάτι κορίτσαροι εκεί έξω που η Τούνη ούτε για αουτσάιντερ δεν μετράει δίπλα τους..

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
187
Πόντοι
1
:grin:

Συνημμένα

• -home-greekforum-public_html-media-kunena-attachments-25212-12119031_900948219987160_301119165736031
    -home-greekforum-public_html-media-kunena-attachments-25212-12119031_900948219987160_301119165736031
    76,2 KB · Εμφανίσεις: 1.279
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Εγώ πάντως αδερφέ μπέσα αν ήμουν φίρμα ή είχα φράγκα κάτι Τούνηδες κλπ κοιμισμένες ούτε για να μου ξεσκονίζουν τ'αρχίδια ή να μου φτιάχνουν φράπες δεν θα τις είχα.. Φυσικά γούστα είναι αυτά! Κυκλοφορούν κάτι κορίτσαροι εκεί έξω που η Τούνη ούτε για αουτσάιντερ δεν μετράει δίπλα τους..
Εννοείται αυτό τύπε.  :hi:
Βασικά αυτές παίζουν μπάλα με νέωπες φραγκάτους με τα λεφτά του μπαμπά δηλαδή. Ποιος σοβαρός πλούσιος κάποιας ηλικίας θα ασχοληθεί μαζί τους.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Και η επιβεβαίωση της υποψίας που είχαμε για τον λεβέντη που το "κανονίζει" το μωρό.

11039055_1194883907193445_7771761378622226581_n.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom