Νέα

Ιωάννα Τούνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ολα μεσα αμυντικο χαφ τυπου γκατουζο

Mr.Zapper

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
1UP5k.png
EMK9b.png

Mr.Zapper

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Τουνοκωλάρα θα έλεγα εγώ! χαχα!  :bigdick:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Που κάθισε η Τουνάρα πάλι ρε ???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

12188053_1195872680427901_8402657372741696198_o.jpg

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Εννοείται αυτό τύπε.  :hi:
Βασικά αυτές παίζουν μπάλα με νέωπες φραγκάτους με τα λεφτά του μπαμπά δηλαδή. Ποιος σοβαρός πλούσιος κάποιας ηλικίας θα ασχοληθεί μαζί τους.

Έχεις δίκιο. Τα είχε με κάποιον φίλο μου που πριν λίγες ημέρες μου έλεγε για αυτή και άλλες εκεί πάνω πως τον ήθελαν περισσότερο για τα λεφτά του. Που ουσιαστικά ήταν τα λεφτά του πλούσιου πατέρα του.

Η κάθε Τούνη θα κοιτάξει να καβατζώσει κάποιον νέο με λεφτά (από τον μπαμπά) και όχι κάποιον νέο που δουλεύει για 480 ευρώ τον μήνα....

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Έχεις δίκιο. Τα είχε με κάποιον φίλο μου που πριν λίγες ημέρες μου έλεγε για αυτή και άλλες εκεί πάνω πως τον ήθελαν περισσότερο για τα λεφτά του. Που ουσιαστικά ήταν τα λεφτά του πλούσιου πατέρα του.

Η κάθε Τούνη θα κοιτάξει να καβατζώσει κάποιον νέο με λεφτά (από τον μπαμπά) και όχι κάποιον νέο που δουλεύει για 480 ευρώ τον μήνα....

Έτσι πάει το πράγμα αδερφέ.. Βεβαίως και εγώ αν είχα λεφτά σιγά μην ερωτευόμουν την Τούνη και την κάθε Τούνη φυσικά.. Απλώς θα την ξεπέτσιαζα στον πούτσο μέχρι να την βαρεθώ και να..."αγοράσω" άλλη.. Αναλώσιμα είναι τα πάντα και φυσικά όλα έχουν μία τιμή.. Κάτι τέτοιες όπως έγραψα και σε προηγούμενο μήνυμα μου από συναισθηματικής απόψεως δεν κάνουν ούτε για να μας αερίζουν τα παπάρια.. Όσο για την Τσέκου δείξε μου την φίλη σου να σου πω ποια είσαι. Κανα πουτσίδι και δρόμο και φυσικά τα ρέστα δικά μου  :2funny:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
187
Πόντοι
1
Έτσι πάει το πράγμα αδερφέ.. Βεβαίως και εγώ αν είχα λεφτά σιγά μην ερωτευόμουν την Τούνη και την κάθε Τούνη φυσικά.. Απλώς θα την ξεπέτσιαζα στον πούτσο μέχρι να την βαρεθώ και να..."αγοράσω" άλλη.. Αναλώσιμα είναι τα πάντα και φυσικά όλα έχουν μία τιμή.. Κάτι τέτοιες όπως έγραψα και σε προηγούμενο μήνυμα μου από συναισθηματικής απόψεως δεν κάνουν ούτε για να μας αερίζουν τα παπάρια.. Όσο για την Τσέκου δείξε μου την φίλη σου να σου πω ποια είσαι. Κανα πουτσίδι και δρόμο και φυσικά τα ρέστα δικά μου  :2funny:
Έλα όμως που δεν σκέφτονται όλοι σαν εσένα και έχουν σε υπερεκτίμηση την κάθε πουλημένη πατσαβουρα σ αυτή την χώρα

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

11705296_1515863708704103_6649157381773469802_n.jpg

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
ετσι ειναι φιλε,σωστα τα γραφεις ;)
αμα ειχες ομως τα λεφτα
τωρα που δεν εχεις ομως,παρε χαρτομαντυλα, βγαλτον εξω και ξεκινα τις μαλακιες :erection:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom