topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.117
- Πόντοι
- 736
Bro, γαμησανε και οι καμήλες??ακουγεται οτι την επιασε καβαλαρια με Σαουδαραβα πετρελαια
camels involved![]()
Bro, γαμησανε και οι καμήλες??ακουγεται οτι την επιασε καβαλαρια με Σαουδαραβα πετρελαια
camels involved![]()
Καλύτερα να τον παιζω με την Τουνη ρε προβληματικέ παρα να ποσταρω 30 φορες την ημέρα στο δεν εχω οξυγόνο, υδρογόνο, μεθάνιο και τα λοιπά...Τον επαιξες και σημερα με την Αλβανη Αυνανοδουρα;
Σε εξοργιζει που ολοι γαμανε τη Τουνη εκτος απο σενα που εχεις βγαλει τριχες στις παλαμες;Καλύτερα να τον παιζω με την Τουνη ρε προβληματικέ παρα να ποσταρω 30 φορες την ημέρα στο δεν εχω οξυγόνο, υδρογόνο, μεθάνιο και τα λοιπά...
Χελ,προσεχε πως μιλας στον νηματοθετη,Σε εξοργιζει που ολοι γαμανε τη Τουνη εκτος απο σενα που εχεις βγαλει τριχες στις παλαμες;
Στο εφτιακα λιγο....Χελ,προσεχε πως μιλας στον αυνανοθετη,
λίγα με τον αυνανοδούρα , είναι κομάντο ουκρανομάχο , ελιτ του κούλη και έχει μπράτσα από το χειρογλύκανοΣε εξοργιζει που ολοι γαμανε τη Τουνη εκτος απο σενα που εχεις βγαλει τριχες στις παλαμες;
Καλως τον ROBa, σε φώναξε για βοήθεια ο Hellraiser;λίγα με τον αυνανοδούρα , είναι κομάντο ουκρανομάχο , ελιτ του κούλη και έχει μπράτσα από το χειρογλύκανο![]()
Δεν έχω άλλο δάκρυ....λίγα με τον αυνανοδούρα , είναι κομάντο ουκρανομάχο , ελιτ του κούλη και έχει μπράτσα από το χειρογλύκανο![]()
Ε οχι και να θελω βοηθεια με σενα ρε τυπε....Καλως τον ROBa, σε φώναξε για βοήθεια ο Hellraiser;
Μιας και είσαστε εδω δεν μας λετε την γνώμη σας αν χώρισε η Τουνη με τον Αλεξανδρου; Ετσι και αλλιως έχετε άποψη επι πάντως επιστητού![]()
Δεν έχω άλλο δακρυυυλίγα με τον αυνανοδούρα , είναι κομάντο ουκρανομάχο , ελιτ του κούλη και έχει μπράτσα από το χειρογλύκανο![]()
Ωραια θα μας πεις τωρα την αποψη σου για την Τουνη και τον Αλεξανδρου;Ε οχι και να θελω βοηθεια με σενα ρε τυπε....![]()
ρε βλήμα , ποιός με φώναξε ?Καλως τον ROBa, σε φώναξε για βοήθεια ο Hellraiser;
Μιας και είσαστε εδω δεν μας λετε την γνώμη σας αν χώρισε η Τουνη με τον Αλεξανδρου; Ετσι και αλλιως έχετε άποψη επι πάντως επιστητού![]()
Κατουρα και λιγο ρε γαμια του πληκτρολογίου...ρε βλήμα , ποιός με φώναξε ?
αυτό που έκανες εσύ στο νήμα του τραμπ εννοείς ? που σαν μαλάκας φώναζες τον άλλον μπραβοκούλη ?
να μαζευτείτε πολλά να σας τρυπήσω στη σειρά , γαλάζια κροσάκια![]()
τρόπος του λέγειν "θα σας τρυπήσω" , μη κάνετε όνειραΚατουρα και λιγο ρε γαμια του πληκτρολογίου...