JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.867
- Πόντοι
- 1.056
Τελικά ο Ελληνας οπου βρει influencer-καριολα-πουτανα-βιζιτα αδειάζει τα αρχιδια του μέσα!
Για να την κανει ο τύπος με ελαφρά, κατι βρωμάει μάλλον
Τελικά ο Ελληνας οπου βρει influencer-καριολα-πουτανα-βιζιτα αδειάζει τα αρχιδια του μέσα!
Ρουφα κανα κοκορέτσι τυπε και ας τα ηθικά διδάγματα για αλλους…Πωπω μερικοί κάνετε χειρότερα από τις κατινες στις κηδείες. Τι ζόρι τραβάτε με την τύπισσα, δεν γουστάρετε μην την βλέπετε, ούτε τα λεφτά σας τρώει ούτε στις πουτσες σας χοροπηδάει ( απλά θα το θέλατε πολύ). Μην κάνετε σαν κομπλεξικες γυναικούλες. Όσο για την Dat Lilly, μουναρα είναι.
Φλέγον ζήτημαΜη χειρότερα! Εγώ δεν κατάλαβα, χώρισε με τον Αλεξάνδρου ή όχι; Για να ξέρω....
Βεβαίως, πάει μία και εγώ, ακόμα δεν έχω κοιμηθεί. Τουνάρα ενημέρωσε, μπας και κλείσω μάτι.Φλέγον ζήτημα
Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε.. δεν γίνεται άλλο με αυτή την εκκρεμότητα..Βεβαίως, πάει μία και εγώ, ακόμα δεν έχω κοιμηθεί. Τουνάρα ενημέρωσε, μπας και κλείσω μάτι.
Γεμίσαμε φωστήρες του ινσταγκραμ κλπκλπ.. οδηγοί της κοινωνίας..λα γιατι προσπαθει και επιρεαζει εν τελη συνειδήσεις με τις πίπες που τσαμπουνάει …
Μπριζωμένος ο Aristarxos νυχτιάτικα;Γεμίσαμε φωστήρες του ινσταγκραμ κλπκλπ.. οδηγοί της κοινωνίας..
Ο Ακης ήταν ένα φεγγάρι σε «σχέση» με την Ντέμη γιατί έτσι είχαν συμφωνήσει οι managers.Με ο Άκης -Ντέμη τι έπαιζε;;;
Όσο για το Μαρτίκας -Βρις, να του μασήσει κανα φαρμακείο θέλει...
…και εάν είναι Βρίλ;Μπορει το παιδι να ειναι ελοχιμ. Μπορει και Νεφελιμ. Παντα τα μπερδευα
Ωρίων αλάνι για πάντα στο λιμάνι.Βεβαίως, πάει μία και εγώ, ακόμα δεν έχω κοιμηθεί. Τουνάρα ενημέρωσε, μπας και κλείσω μάτι.
Sevagio θεέ, πάρε την ΠΑΕ.Ωρίων αλάνι για πάντα στο λιμάνι.
Παρτολογαμιώλα η κυρα Ντέμη;;;Ο Ακης ήταν ένα φεγγάρι σε «σχέση» με την Ντέμη γιατί έτσι είχαν συμφωνήσει οι managers.
Την ίδια περίοδο η Ντέμη έπαιρνε όποιον Απόλλωνα έβρισκε στο island όπου και σύχναζε.
Ήταν η εποχή που έκανε party το pixi εκεί και όλοι έφευγαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.
Ρουφα κανα κοκορέτσι τυπε και ας τα ηθικά διδάγματα για αλλους…
Τραβαμε ζόρι οχι γιατι ανοιγει το στομα της να ρουφήξει ψωλες…που καποιος πρεπει να το κανει κ αυτο,αλλα γιατι προσπαθει και επιρεαζει εν τελη συνειδήσεις με τις πίπες που τσαμπουνάει …
Συμφωνώ σε όλα εκτός από τον κύριο με τα άσπρα.Πωπω μερικοί κάνετε χειρότερα από τις κατινες στις κηδείες. Τι ζόρι τραβάτε με την τύπισσα, δεν γουστάρετε μην την βλέπετε, ούτε τα λεφτά σας τρώει ούτε στις πουτσες σας χοροπηδάει ( απλά θα το θέλατε πολύ). Μην κάνετε σαν κομπλεξικες γυναικούλες. Όσο για την Dat Lilly, μουναρα είναι.
Άνοιξες τύπε τελικά;Πάντως πείτε με βιτσιοζο ρε τύποι αλλά αυτή η lily με τα δόντια οσφαιντ και τα tattoo μέχρι και στην κωλοτρυπα με φτιάχνει φουλ και ας είναι σαν σκιάχτρο..Παω να βρω αν έχει νήμα....εδώ ανοίξανε νήμα για την Πατούλη
Α ο ηθοποιός